epo Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Nj, pravda. Pri prednich senzorech je to tlacitko taky tam... Celkem ted lituju, ze jsem si je tam nenechal dat. Nechapu - zadni jdou dodatecne dodelat, ale predni ne (mysleno oficialne v autorizaku)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Dokážu dodělat i přední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Nemozne na pockani, zazraky do 3 dnu? No jo, kdyz tahle dodelavka by uz na tu zaruku asi vliv mela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 To určitě ano...přední nárazník už asi na vady laku neuhádáš, ale vše ostatní lze provést tak, že nikdo nemůže říct ani popel a případně vše lze vrátit do stavu, který byl před instalací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
happymaster23 Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Zajímalo by mne, zda-li by šlo dokódovat, aby všechny aplikace zrcadlené skrz MirroLink fungovaly i za jízdy, čili aby se obešly ty debilní jízdní certifikáty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 To by se mi taky líbilo. Konečně bych dostal na obrazovku Waze. Takhle jezdím Google Maps přes Androidauto, což taky není špatné, ale nemám na výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Už se to tu řešilo, ale nenašel jsem odpověď, dá se dokodovat funkce, že při zapnutí stěračů se zapnou potkávací světla bez funkce rain-light asistentu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otwald Vloženo 18. Září 2015 Sdílet Vloženo 18. Září 2015 Prosím nevíte zda lze dokodovat hlasové ovládání. Tlačítko mám ale funkci nee... :-( A jinak pořád hledám někoho ze severních čech na dokodování (Litoměřice a okolí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 To bude ještě nějakou dobu trvat něž to půjde a než na to někdo přijde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronnie81 Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Zdravím, je tu někdo z Libereckého kraje, kdo by dokodoval (F 3 kombi, style), popřípadě Dvůr Králové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Netuší někdo, jak je u auta vyřešena Coming home funkce? Jde mi o to, jestli když mi to někdo dokóduje, jestli se budou rozsvěcet při zamykání i ve dne, nebo k tomu patří nějaké čidlo už z továrny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 No u me CH/LH funguje jen kdyz svetelne cidlo uzna za vhodne. Podle me je potreba automaticke rozsviceni svetel at uz ve verzi easy light nebo rain light. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 To jsem potřeboval vědět, tak to objednám za 1000,- z fabriky i s tím aut. rozsvěcením světel. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Beres i projektorove svetla s LED? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Nee dalších 6100,-, to už by se mi fakt vyplatila ta Style a rovnou bych si vzal i Bolero a ten béžový interiér by k té Pacific ladil. Uvidím, jestli se mi to podaří ukecat doma a objetovat 20tKč navíc . Prý i ty nemetalické laky jsou přestříkany bezbarvým lakem, že by ty auta neměli blednout jako F1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 No vidíš, jseš o další tisícovku blíž Style. Já ti věřim, ty to k ní dotáhneš :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Jj, zatím jsme na 273900,-, Style jen s hagusy za 282900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spen Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Ahoj Prý je tu někdo z okolí Strakonic, kdo umí pár věcí dokódovat. Kdo to je? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 (editace) Ferda25 - doporučuju :kol-47: Editováno: 29. Září 2015, autor: Monty74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekr Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Tak dokódováno většina věcí co se zmiňuje zde na foru, kromě ESC, vypínat stabilizaci nemám potřebu a to díky uživateli h2o. Ještě že máme na ostravsku šikovné lidi co umí, zase se s důvěrou obrátím až bude potřeba něco s elektro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Tak ať slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Možnost kódování mimo Strakonice: http://forum.skodahome.cz/topic/133747-ostrava-kódování-11102015-dopoledne/#entry2095315 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Tak dneska jsem ze zvědavosti zaslal mejl na Autopalace Praha, jak je to s kódováním a zárukou, pro příklad jsem uvedl snad nejjednodušší operaci, a to protočení ručiček... Odpověď zde: Dobrý den pane xxx, jakýkoliv zásah do softwaru je brán jako porušení záručních podmínek. Dále se vystavujete riziku, že výrobce může vydat servisní akci, kdy bude nutné přehrát jednotku motoru a Vámi provedená úprava bude přehrána novým softwarem. S pozdravem Tomáš Mašek Nerad někoho znejišťuji, ale aby zde byly veškeré dostupné informace. E-mail mohu vložit jako obrázek, pro větší důvěru. Schodou okolností jsem dnes zalechl i rozhovor se zaměstnancem ŠA servisu, který tvrdil, že programování vícero funkcí není jen přepis jedniček a nul ale může být složitější, a hlavně z jeho pohledu má vliv na záruku, tudíž by to bral jako porušení podmínek... No, i tak do toho jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Je to jen bubak, vse se da dat do puvodniho stavu. Delal jsem A6 s padly pod volant, protoceni rucicek a jeste par veci. Auto jelo na servis do Helleru a vratilo se odkodovane. Nikdo si ani nevsiml ze audina ma padla pod volantem. Technik ani nezkontroloval funkcnost mel to na haku. Kdy by nekdo chtel v sobotu koduji v Praze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 8. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2015 Ako je to potom s poistovnou nieco sa ti stane a zistia ze si mal zasah do riadiacej jednotky a vykaslu sa na plnenie poistky. Je to samozrejme extrem ale ci sa to moze stat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.