Hkubes Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 k0j0t - výstižně napsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 (editace) Takže dnes po dlouhé době opět jedna závada a to nereagující displej na Boleru. Jediné co šlo, bylo přepínání stanic rádia , telefon nešel, sice uložený kontakt s fotem šel vytočit ale nemohl jsem hovor vypnout a nebo pokud mi někdo volal nešlo to přijmout. Nemohl jsem ani rádio restartovat nic nereagovalo. Takže jsem si to jako vždy natočil, volal do servisu a tam mi bylo řečeno, práce na tři hodiny a škodovka vydala opravný soft. Pokud jsem se koukal mám soft.č.137 a teď je nový 245.Takže příští týden návštěva servisu a jsem zvědavý jestli to půjde. Ale nějak na to přehrání nevěřím Editováno: 10. Březen 2016, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 (editace) Jinak dnes jsem našel toto.http://www.zenec.cz/.Je tam i video a foto. Jedná se o adapter, který rozšíří Bolero na navigaci, dále jdou přehrávat filmy Z karty nebo USB a lze připojit parkovací kameru. Dále tam budou další možnosti rozšíření. Kontaktoval jsem prodejce a je to docela zajímavé.Ale i cena je dobrá? 15400Kč!!! Zapojeno je to mezi samotný panel rádia a řídící jednotku. Nic se nemusí kódovat a kdykoliv se to dá odpojit. Zatím jich prý prodal cca 20 kusů. Je to tu teprve měsíc a dělá se to v Anglii. No necháme se překvapit Editováno: 10. Březen 2016, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jookyn Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Řešil jsem ten zenec taky. A totálně předražená blbost. Video výstup třeba na zadní monitor to nemá a celkově když mi říkal prodejce další a další částky tak jsme se dostali přes 20000. Takže udělat z Bolera Amundsen za daleko větší peníze než chce škodovka je si myslím trošku hloupost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Anebo tady: http://www.stualarm.cz/kategorie/car-audio/autoradia-zesilovace/2din-oem-skoda-vw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Jookyn - ale ja nemyslím jejich rádia ale jen ten modul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jookyn Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 (editace) Hkubes. Ano ten modul o něm taky mluvím. Něco stojí samotnej modul, instalace není taky zadarmo, odblokování Bolera (blok obrazu třeba do 50km/h), mapy v tom Zenecu v ceně jsou pouze na 30 dní atd atd. Říkám jen co mi na cenovej dotaz bylo zodpovězeno od docela známý firmy tady v Plzni. A navíc ty sám píšeš 15000 takže rozdíl může dělat ptávě instalace. Ale je to drahý a neumí to skoro nic. Drobet výše jsem právě psal dotaz na zkušenosti a jak do Bolera zapojit video. Nikdo neodpověděl, ale raděj koupím rapsberry nebo něco podobnýho. Editováno: 10. Březen 2016, autor: Jookyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 To ano ,chtělo by to znát označení a mrknout kolik to stojí venku. Ale ono se na něco přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrub Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Jenom krátký dotaz, stáhnul jsem si nový Android Auto 1.6.209040 (2691474-release), ale nejde mi nainstalovat do telefonu SONY XPERIA. Předchozí AA 1.5. šel naistalovat a google mapy spolehlivě sloužily. Jakou máte zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 To snad ne, tady nejsi na Android foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Pro zajímavost, začínám řešit problém po ránu, kdy nereaguje dotyk na Boleru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiptronic Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Vedel by mi niekto z ctenych kolegov povedat co znamena maly zeleny symbol baterie na displeji Bolera, vedla toho je akoby ukazovatel sily signalu ? Na ukazovatel stavu hlavnej baterie je to prilis mrnave. Prelistoval som manual niekolko krat a nic som nenasiel. Za pripadnu odpoved dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 (editace) Stav baterie telefonu. Editováno: 29. Březen 2016, autor: BrozikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Ještě dodám, že když je telefon vybitý, tak je ten obdélníček červený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 (editace) Jenom krátký dotaz, stáhnul jsem si nový Android Auto 1.6.209040 (2691474-release), ale nejde mi nainstalovat do telefonu SONY XPERIA. Předchozí AA 1.5. šel naistalovat a google mapy spolehlivě sloužily. Jakou máte zkušenost ? Důvod je jednoduchý. Na www.apkmirror.com je pro verzi 1.6 pouze arm64 verze, která jde nainstalovat jen na nejnovější typy čipů (Např Huawei Nexus 6p má arm64 verzi). Zato váš telefon je pouze arm(32) a nainstalovat vám tak jiná verze nepůjde. Musíte počkat, až Android Police zveřejní apk i pro ARM čipy. Já taky čekám a čekám Editováno: 5. Duben 2016, autor: VojtěchPraha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Jenom krátký dotaz, stáhnul jsem si nový Android Auto 1.6.209040 (2691474-release), ale nejde mi nainstalovat do telefonu SONY XPERIA. Předchozí AA 1.5. šel naistalovat a google mapy spolehlivě sloužily. Jakou máte zkušenost ? Tahle verze půjde: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-1-6-240030-2719917-release-release/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrub Vloženo 9. Duben 2016 Sdílet Vloženo 9. Duben 2016 Pro VojtěchPraha : díky moc za radu, nainstaloval jsem a navigace Google mapy v Boleru funguje naprosto super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Pro zajímavost, používám AndroidAuto a absolvoval jsem s ním teď cestu do severního Holandska a zpět, celková spotřeba dat cca 50 MB. Dokonce jsem na místě zjistil, že když si stáhnete offline podklady v mapách (https://support.google.com/gmm/answer/6291838?hl=cs), AA je pak umí používat pro svoji potřebu, ale nejde v nich offline vyhledávat, tzn. musíte si najít bod na mapě a nechat se navigovat k němu. Samozřejmě v offline módu nemáte dopravní informace, ale použít v případě velké nouze se to dá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Jj. Bod, kam chcete dojet, si v offline musíte ručně najít v mapě, píchnout do něj prst a držet. Pak vám to nabídne možnost do něj navigovat. Za jízdy to ale nejde. Musíte nejdříve zastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 nevie niekto ci bude mat mr2017 aj nejaky update infotaimentu? aby bolo kompatibilnejsich viac telefonov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 25. Duben 2016 Sdílet Vloženo 25. Duben 2016 Pokud si dobre vzpominam, tak dalsi update ma byt cerven / cervenec. Ale jestli MR2017 bude kompatibilni s nasimi, to netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi288 Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 Zdravim, precital som cele vlakno ale som streteny vtom trosku :-/ Mam radio bolero ale nieje vnom funkcia mirorrlink teda to zrkadlenie mobilu a otazka znie ci to tam viem nejako softverovo dohrat aby som mohol pouzivat tuto funkciu :-/ v skodovke mi povedali ze tam tam nemam a tam to aj skoncilo... Nemam problem to dokupit len chcem aby to fungovalo a mohol displej vyuzivat na navigaciu a podobne :-) Dakujem za informacie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 to uz musi byt v zakladu s bolerem, problemem spis je ze to podporuje jen nekolik telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuboBBSK Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 safi288 myslim, ze zalezi aj od dátumu vyroby auta. Ja mam auto vyrobene v 2016 a ked idem cez Bolero do menu, tak tam mam ikonku SmartLink. Rozkliknem a vidim tam: MirrorLink, CarPlay a AndroidAuto. CarPlay, zevraj nie je podporovany na SVK, ale telefon mi chytilo na prvy sup a aj po opätovnom pripojeni nemam ziadny problem. Google mapy funguju velmi dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 Pokud jsi nevzal mirrorlink z výroby do bolera, nejde dodělat, ani skrze swap příslušenství. Takže využijes maximálně tak carplay a Android auto. Odesláno z mého SM-A500FU pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.