David C3 Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Napsal jsem na podporu Sygic a už je to ok. Krasně funguje i za jízdy a mluví do hrajícího rádia. Maximální spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 A co že to podpora poradila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 David C3 taky by mě zajímalo copak ti podpora poradila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) Sice jsem tu ze začátku napsal o tomto dost ale zajímalo by mě ,jak ti to funguje. Samsung A5, má možná mirrolink ale v autě pokud ti to běží tak je to zázrak. Navíc si myslím že pokud to propojíš displej ti na telefonu zhasne. Pokud to máš jinak tak máš něco jiného než mirrolink! Po více jak půl roce co jsem se dohadoval se škodovkou mi byli vyměněny řídící jednotky na infotainmentu. Jediný samsung který na to šel byla S6 a S6edge a edge+.Navíc to nešlapalo jak uváděla škodovka. Prostě při připojení kabelu USB šla navigace na Boleru ale displej na mobilu se vypnul. Takže si si nemohl již dál nic upravovat u navigace. Něco o ní jsem tu už psal.Jak jsem to se škodovkou vyřešil nebudu psát i když mě škodovka stále s prominutím v tomto se.e. Několikrát jsem je upozornil i na to, že klamou uživatele o tom které telefony jsou kompaktibilní a které ne. Neznamená, že telefon má mirrorlink 1.1 že ti to bude šlapat tak jak oni prezentují na některých videí. Navíc jsem je upozorňoval na jejich info a když se tam dnes podíváš na telefony které tam uvádějí, tak pokud se nemýlím najednou se vše změnilo a mirrolink podporuje jen to jejich přiblblé HTC a Sony Z3.Takže jsem si ho před dvěma dny pořídil vše šlape jak to někteří novináři a videa prezentovali. Navigace šlape,zvuk a vše je v pohodě.Pokud stojím můžu si pustit při čekání film apod. Zrovna dnes a to mě mrzí, jsem vymazal poštu, kde mi Samsung odepsal na to, že u jejich telefonů zhasíná displej při připojení přes USB je bohužel vlastnost těchto telefonů, přesto si trvali na svěm že splňují certifikaci pro mirrolink. Sygic zase odepsal, že tím, že mi zhasiná displej tak již nemohu měnit nastavení trasy jelikož na telefonu se to dá měnit ale když se to promítne na Bolero je ta navigace ořezaná dle nich zjednodušená pro ovládání. Muselo se to celé vypnout a znovu nastavit. Teď co mám Sony tak si můžu hrát s telefonem a vše mám i na Boleru.Je zajímavé jak se každý výrobce k tomu staví jinak. A pak najednou škodovka po tom co si ode mě vyslechla a co i zaplatila upravila stránky o kompaktibilitě telefonů. Pokud budeš hledat už jsem to tu dával, tak skodovka např.uváděla že S5 Samsung je funkční a podporován a dnes? Samsung S5 Aktivní konektivita MirrorLink™ Funkce není podporována Jde o telefon kompatibilní s MirrorLink™ Podpora MirrorLink™ ovládání telefonu Funkce není podporována MirrorLink™ ovládání telefonu A tak dopadla většina , vlastně všechny telefony co tam měli uvedeny až na to HTC a SONY. Ten kdo má Android auto apod to má asi lehčí ale mirrolink je fakt nedotažené a................ A ještě toto, nešlo o nic jen o to, že škodovka klamala zákazníky a stavěla na tom reklamu. Mohl jsem si v klidu dát do auta držák na mobil a bylo hotovo. Ale pravdou je, že mi na té naši slavné dálnici několikrát telefon s držákem spadl a byl zázrak že to displej vydržel. Proto jsem přivítal tuto možnost zrcadlení a byl jsem nasra..j když to bylo nefunkční. No a dnes je telefon v kastlíku a nebo dole v přihrádce kabel nepřekáží a navigace šlape jak má. A je to na každém co si od škodovky nechá líbit. Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) Tak nejprve sem mel zkušební 7 denní verzi a ta prostě za jízdy na Bolero nejela. Tak sem koupil za 59euro plnou verzi Car navigation poslal IMEI nového mobilu ať na to mrknou. Druhý den už Mě to jelo. Tak nevím.. pár foto na ukázku jo a dispey se vypne na mobilu ale VŠE zadávam do Bolera bez problémů. Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: David C3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Tak to je nádhera, Škodofka by to mala dávať ako bonus :-) Zhrniem to: Mirrorlink, Samsung A5 a Sygic car navigation a všetko funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Menty91 Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Nezkousel nekdo kdo ma iphone zrcadlit ten sygic? Prez carplay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 (editace) Sygic ne, ale ta navigace, co má v sobě iphone, šlapala super. Zkoušeno přes carplay na kamarádově 6s. Editováno: 2. leden 2016, autor: elkanera 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 (editace) Dnes som konečne vyskúšal pripojiť telefón iPhone 6. Všetko funguje ako má. Navigovanie hovorí do rádia. Editováno: 6. leden 2016, autor: akubus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Ukazuje vám někomu Bolero obrázky kontaktů? Dle specifikací by mělo. V jakém režimu? - tel. seznam, při volání, ... Sice je to taková ptákovina, ale mě se nezobrazují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Pokud mám u kontaktu foto, tak ano. Hned od prvního připojení bez další úpravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Ještě doplnění... Mám Android 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Já tam fotky tedy nemám. Mám ale všechny kontakty na Googlu. Není to tím, že fotka se zobrazí jen u kontaktů uložených přímo do telefonu? Další vodítko může být velikost té fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Také synchronizuji s Google, ale v telefonu je seznam uložen offline včetně fotek-jinak by nefungoval bez připojení k internetu. Právě tou synchronizací si to Google ořeže a fotka se zmenší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaf60 Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 (editace) Já je tam mám taky od prvního připojení SAMSUNG S4 mini, Android 4.4.2. Editováno: 13. leden 2016, autor: jirkaf60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 Nevím jestli to tady už padlo, ale zkuste odebrat telefon ze seznamu rádia a pak jej znova spárovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 Pánové stalo se mi, že při 20km jízdě mi nejelo rádio ani média. Pořád psalo jen že se rádio zapíná. Nepomohlo ani vypnout zapnout. Ani vypnutí zapnutí motoru. Druhý den už to jelo. Je to na reklamaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 14. leden 2016 Sdílet Vloženo 14. leden 2016 czab: S toho si nic nedělej mě se samo přepíná na jinou stanici nebo vůbec nereaguje jak u rádia tak u media a dokonce nešlo ani vypnout, no a jak jsem přišel z práce k autu tak mi svítilo logo ŠKODA. Uvidím během tohoto týdne co se bude dít dál a pak to začnu řešit u prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Já jsem s nereagujícím displejem objednanej na 25.1. Zatuhává to cca každou třetí jízdu. Myslím, že mi nejdřív přehrajou soft, daj mi to vyzkoušet, a pak pokud se to nezlepší, tak výměna. Dám vědět, jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Taky si myslím že to první přehrají soft. a pak možná výměna Infotainmentu, já jsem objednán na 20.1 mám toho trochu víc než jenom rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Poslední verze software 0245. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrštik Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 no hlavně jestli to funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Zjistil jsme že jde k rádiu dokoupit Smartgate. To mě ale tak nezajímá. Myslíte že by šlo dodělat android auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Smartgate je HW krabička co se připojí na datovou sběrnici a přes zabudovanou wifi se spojí s mobilem. A nemá nic společné s info v radiu Android auto je apka do radia co možná potřebuje i kousek HW přímo v radiu. Takže spíše dle HW verze jednotky. PS teď začínám hledat zda půjde dodělat DAB ke swingu ale asi to bude podobný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Kdyby nekdo nahodou premyslel, jestli hlasove ovladani dat hned do konfigurace nebo pripadne az jako dodelavku, pak info jsem dostal takove, ze se musi zakoupit licencni kod a dodatecne stoji 2500 Kc. Takze cca 5*drazsi nez z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.