Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Hehe, první týdny čekání jsou ještě ok, horší byly poslední dva. A úplně nejhorší bylo přežít pátek v práci.  :kol-129:

Promiň Pawouku...

K tématu: vyzkoušena 32GB karta s hudbou v mp3, vyzkoušen Škoda Surround  a Virtual subwoofer. Změna zvuku je docela znatelná, moc pěkné. Uvidím, jak to bude s automatickým zesilováním při jízdě.

• 1 měsíc později...

Půjde to i na MY2015? Zatím mi to žádnou aktualizaci nenašlo...

No podle návodu a profesionálního překladu přes Google to na můj MY2015 asi nepůjde, já v nastavení vůbec funkci pro přidání log pro stanice nemám :-(

Upraveno od los pakos

Pac to asi umi jen Swing s BT, hadam...? Jak jinak to tam dostat.

EDIT: i když teoreticky z SD nebo USB by to taky jit mohlo..

Upraveno od epo

Dává se to tam přes SD kartu.

Mám fabku od pátku. Jak jsem si s ní hrál, tak jsem v nastavení radia našel položku nahrát loga stanic. Po zmáčknutí to chtělo zdroj z sd nebo usb. Pak jsem hledal na netu loga a přes rady jak si je udělat sám jsem přes německý web našel na vw možnost ke stažení. Tak jsem je pak nahrál na sd a pak v autě po jedné stanici vždy vyhledal soubor na sd a ten se nahrál do radia. Sd není potom už potřeba vše je v radiu.

Nahrál jsem dnes přes USB,mám Swing bez BT.

V návodu pro 2015 tato funkce není, pro 2016 tam je popsána.

supr informace ty loga,natáhl jsem si tam nějaké,stáhl jsem z netu ruzne obrazky stanic,zmenšil velikost na 150*110(ještě to úplně není ono)uložil a natáhl přímo z mobilu. ze srandy jsem si na málo používané stanice dal rodinkupost-94689-0-15842100-1436298945_thumb.jpost-94689-0-15909900-1436299040_thumb.j

Upraveno od maty307

Nevíte někdo jak se bude swing chovat po připojení zadních repro? Mám z výroby jen předek a uvažuji i o zadních. Nyní volba fader se nezobrazuje. Probere se tato funkce sama po připojení repro?

Zrejme budes muset nakodovat.

Jinak loga stanic se daji stahnout primo ze stranek Skoda Auto.

Dík za radu, to kodovani jsem tušil. A ta loga mi ze škoda nešla, po zadaní vin žádný update. Na VW je to bez omezení na auto i radio.

Ked dobre pametam, nekodoval som na F2 pri Swing-u a dopajani zadnych repro nic...

--

Z mobilu

• 3 týdny později...

Modelový rok 2015 rádia SWING se hardwarově liší od modelového roku 2016. Z tohoto důvodu nelze updatovat Vaše rádio tak, aby tuto funkci podporovalo.

Toto je odpoved Skody na dotaz,zda bude update Swingu,aby zobrazoval barevna loga stanic. :-(

Dostal jsem stejnou odpověď od Škodovky a když jsem jim řekl, že si koupím Swing z mr2016, tak na mě hleděli co to tam stojí za blba a vysvětlovali mi, že to nejde. Tak co je v rádiu jinač u mr2015 a mr2016?

Buďme rádi za MY2015. Nenej že bez log stanic to vypadá celkově uklizeněji, ale u Swingu MY2016 se mi nelíbí ta bílá čára nahoře (ve tvaru masky). Ty čárky do ztracena se mi líbí více - ladí se světly.

• 2 týdny později...

Umí někdo shrnout, jaké všechny funkce Swing umí?

Např. v návodu je, že

• při zařazení zpátečky se automaticky sklopí zrcátko spolujezdce.
  • Při zamknutí auta že se automaticky sklopí celá zrcátka .
  • Je tam zmínka i o adaptivním tempomatu, který se na Fabii III zatím vůbec nedělá.
  • že lze nastavit barvu osvětlení vozu a mnoho dalšího

Co teda  vlastně Swing umí  a odlišuje se nějak množství funkcí dle výbavového stupně auta?

Swing jakož i Bolero jen zobrazují a umožní nastavit ty části auta co to umožňují. A návod je společný pro ostatní modely a obsahuje maximum co lze nastavit pokud je vozidlo vybaveno touto výbavou. Takže ty 4 body umí octa a superb.  

Sklopení zrcátek při zpátečce šlo vždy jen u elektrických sedadel, tam byla paměť pudle které zrcátko vědělo kam se má vrátit.

Přiklopení zrcátek je v návodu od auta ruční. Nemají na to v sobě motor.

Barva osvětlení je jen jedna.

A co umí Swing se pozná až si zapnete svůj. Zobrazí se jen možné volby.

• 2 týdny později...

Je autorádio propojené s MaxiDotem ?

Je

• 2 týdny později...

Když dokoupím ke Swingu BT, půjde mi i streamovat hudba nebo musím koupit i SmartLink?

Dá se z toho USB nabíjet mobil nebo musím z 12V zásuvky jako teď?

Dík

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.