Jenda0007 Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Hned jen co si ji převezmu u výrobce, tak to zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Teď jsem to zkoušel. Vypl jsem BT, origo kabel Apple, dobíjí to a hraje najednou. Ovládání jak na rádiu i v mobilu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Stejně se chová přes kabel S4 Android. Jak BT tak ikabel listují v mobilu stejně jak PC. A také vyzkoušeno odpojení USB po cca 30s po zamknutí vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 A že to Win neumí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Nevím, zkoušel jsem to jednou a nestalo se nic. Možná, že je pořeba mít podporu HF. Jo a platformu měnit nebudu - winfoun je firemní a můžu ho používat i soukromě, tak si přece kvůli autu nebudu pořizovat další a ještě úplně jiný, než na jaký jsem zvyklý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Dnes vyzkoušeno s Win přes kabel. Funguje stejně jako android. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 jo, tak to je v pohodě, tak že jen záleží, zda se dokáže spárovat mobil s rádiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 V 22. 2. 2016 na 15:49, mpiotrovsky napsal: Dnes vyzkoušeno s Win přes kabel. Funguje stejně jako android. Jenže ty máš HF... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 No právě - mně tam chybí to kouzelné tlačítko Phone vlevo dole... Tím pádem to podle mě nemá vůbec ovladače pro spojení s telefonem (jakýmkoli) a winfoun nejde nakonfigurovat, aby se choval jako Mass Storage, tj. jako obyčejná USB klíčenka. To je i tak jedno. Hudbu mám na SD kartě a telefon používám coby navigaci, takže z něj nepotřebuju nic přehrávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Nesouhlasím. I obyčejný Swing má Apple Connectivity. Tedy Apple zařízení fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Ano, Swing má od základu Apple connectivity, zkusil jsem připojit iPad Mini a fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Ok. Zas je ten Steve o krok pred Billem... tak trochu diskriminace ostatniho sveta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Ja tu lumii pripojil s vypnutym bt do usb jako mass storage. Aspoň se to tak chovalo. Na usb je očekávana paměť ne telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Zkousel jsem to a nic - Lumia 820 Denim (Win 8.1). Nechtelo se mi u toho travit mladi a hloubat nad nastavenim obojiho, tak jsem to nechal byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Já mám Lumii 1320 a taky se mi nepodařilo ji připojit, je ale pravda že jsem to zkoušel narychlo. Až budu mít čas, tak to zkusím znovu a pohraju si s tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Pánové s WIN mob. Jak se vám zobrazuje mobil po připojení na PC? U mě u každého A, W. I vidím 2 složky - Phone a Card. A stejně pak Swing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 V 23. 2. 2016 na 13:39, epo napsal: Zkousel jsem to a nic - Lumia 820 Denim (Win 8.1). Nechtelo se mi u toho travit mladi a hloubat nad nastavenim obojiho, tak jsem to nechal byt. Mám nápad - dáme rande u hřbitova a vyzkoušíme to u mě u MR16. Když vypneme BT a origo kabel, na Mass Storage musí fungovat i kde jaký Alcatel ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Milan: Phone (interni pamet) a Card (SD) se v PC zobrazi, ale je k tomu potreba nejaka WinPhone app nebo co to je. Obcas ma problem pripojit se i v PC. Rozhodne se ale nepripojuje jako Mass Storage, tj. ciste jako disk... Treba u fotaku se to da v menu nastavit, jestli se ma tvarit jako klasicky usb nebo komunikovat jen pres specialni aplikaci. U telefonu jsem nic takoveho nenasel. Honza: Sraz u hrbitova v dohledne dobe nedame, protoze nejsem v Praze. Mozna az tak nekdy v breznu. Jo, cekal bych, ze se to bude chovat aspon jako disk, ale fakt mi to nic nedelalo. Klidne to pak ale vyzkousime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 SWING. Tady není PC poradna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Pawouk. To nebylo o pc. Melo to byt voditko ke chovani v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 jj souhlas, sleduji toto vlákno dlouhodoběji a i já bych řekl že to nebylo off topic, mělo to souvislost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) Hmm, podle http://compatibilitylist.skoda-auto.com/ by mel muj Swing (MR 2015 bez BT a HF) muj telefon (Lumia 820, Win 8.1) podporovat aspon do te miry, ze by mela jit prehravat hudba. Tak nevim, zkusim s tim jeste laborovat az se k tomu dostanu, treba neco delam blbe (kabelem to ale nebude, protoze ten samy pouzivam i ted pro spojeni s PC a jede to) Editováno: 24. Únor 2016, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 No tem muj dotaz smeroval k tomu, jak do toho founu tu muziku dostávate. Přes usb se do founu dostanu jak na pc. Vidim všechny složky. Pres bt se foun tvari jako mediaserver a swing vidí dokumety,videa, hudbu.pak listuje i po interpretech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Dneska jsem znova vyzkousel pripojit telefon. Zapnul jsem auto, zapnul Swing, odemknul telefon a pripojil pres USB. Jedine, co se mi podarilo dosahnout, byla hlaska "Chyba USB". Kabel jsem pouzil stejny, co pouzivam pro pripojeni do PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Ach jo, to asi bude tím rokem 2015, já mám 2016 a mobily ok. A jedou mi ty obrázky u radia. Máme každý jiný HW swingu. Jenom už mám BT 350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.