milanxx Vloženo 1. Květen 2016 Sdílet Vloženo 1. Květen 2016 Provedl jsem malý průzkum A pokud má někdo zálusk na výměnu za plné 2 DIN radio tak to se tam nevleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 ahoj, kde prosím najdu, kde bych stáhnul loga stanic do swingu, zkoušel jsem něco na netu najít a když už tak mi to nejde, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 8. Květen 2016 Sdílet Vloženo 8. Květen 2016 http://webspecial.volkswagen.de/infotainment/de/de/manuals/stationlogos.html?d1=discoverpro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 9. Květen 2016 Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 Nebo přímo zde na fóru jsem je vkládal http://forum.skodahome.cz/topic/133248-swing-od-mr2016/?p=2142501 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 12. Květen 2016 Sdílet Vloženo 12. Květen 2016 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 Domontoval jsem zadní repro. Po zapnutí radia hrály všechny repra ale neprobral se Fader. V autorizáku bez problémů dokodováno radio o tuto funkci. Něco se v radiu probralo a nyní to celé hraje lépe. I ty přední. Souround tam ale není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agexp Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 mpiotrovsky: prosím tě, co je ten Fader? mohl by jsi sem nebo do PM napsat, jaké repro jsi použil? Origo nebo alternativu? Rád bych také dodělal, nicméně nevím, které tam dát. Pak bych se chtěl zeptat, musel jsi tahat kabeláž, nebo tam byla nějaká příprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 (editace) Fader je regulace dopředu a dozadu. Balance je vlevo a vpravo. Ohledně repro jsem dal odpověď do vlákna Výměna repro. Editováno: 6. Červen 2016, autor: mpiotrovsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 Prosím někoho kdo má i dešťový senzor o info jestli má v car > nastavení > světla - možnosti nastavení citlivosti na časná, střední a pozdní jde mi o to jeslti to umí i Swing nebo jen Bolero....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Září 2016 Sdílet Vloženo 1. Září 2016 (editace) Umi i Swing (bez BT), viz. foto... Editováno: 2. Září 2016, autor: epo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaklaf Vloženo 24. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 Tak já tam funkci Doba zapnutí nemám a přitom mám taky Swing bez BT - MR2016. Budu se muset zeptat v AS, protože mi přijde, že auto spíná světla pod každým mostem na dálnici úplně zbytečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 24. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2016 Nastavi jde jen u Rain Light Assitent, u obyč Light Assistentu citlivost nastavit nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 6. leden 2017 Sdílet Vloženo 6. leden 2017 Může se někdo hodit foto, jak vypadá zobrazení, když se připojí mobil na 2sim? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Dik. Mě zajímalo, jestli se zobrazí i 2 signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 7. leden 2017 Sdílet Vloženo 7. leden 2017 Nezobrazí,telefon preferuje jednu SIM a tu rádio zobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Dnes při cestě do práce, kdy teplota klesla k -19,5°C mi v autě nehrála basová složka hudby (nastavena na max.), po nějakých 10 kilometrech se mi zdálo, že je to ok. Tak se chci zeptat, jestli se s tím někdo nesetkal, jestli náhodou nepřimrzla membrána od reproduktoru, případně jestli auto nemá nějakou ochranu aby se membrána v těchto mrazech neprotrhla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 taky se mi zdálo dva dni zpátky jak bylo mínus sedmnáct že zvuk je nějaký plechový a to mám škoda surround Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Vcera jsem jel na hory a hralo to normalne jako vzdy. Po ceste bylo taky -nact ale zapinal jsem hudbu az nekde v pulce cesty a auto uz bylo vyhrate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kostur Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Jj, taky jsem si toho divně plechového zvuku při nízkých teplotách všiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Už jsem to psal u někde v sekci auta. Ztuhne membrana. Třeba někdo s glagenama napíše jestli je to lepší. Musí se prostě počkat až se otepli. Kdyby to zamrzlo tak to nehraje vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 Asi to patří spíš do nějakýho tématu o reproduktorech s rádiem to nemá nic společnýho. Pokud gladen nejsou plastový ale papírový tak by neměl být takový problém. Taky by mě zajímalo jak na tom jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 9. leden 2017 Sdílet Vloženo 9. leden 2017 (editace) Synek je má v mé bývalé f1 a taky nic moc v těchto mrazech. Maji sice větší magnety ale fyzika je fyzika. Hlavě to teď za studena moc nevosolovat aby to pak nechrchlalo furt. Editováno: 9. leden 2017, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 On 9. 1. 2017 at 7:55 AM, los pakos said: Dnes při cestě do práce, kdy teplota klesla k -19,5°C mi v autě nehrála basová složka hudby (nastavena na max.), po nějakých 10 kilometrech se mi zdálo, že je to ok. Tak se chci zeptat, jestli se s tím někdo nesetkal, jestli náhodou nepřimrzla membrána od reproduktoru, případně jestli auto nemá nějakou ochranu aby se membrána v těchto mrazech neprotrhla. Mel jsem ten stejnej problem (na Boleru) v sobotu, kdyz bylo -17 10km jizda, zvuk plechovej, zadne basy, tak auto cca hodinu stalo a pak uz to hralo OK. Zkousel jsem se divat do manualu, ale nic o tom neni. V Superb foru psal @ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. leden 2017 Sdílet Vloženo 10. leden 2017 Swing není Bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.