Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chci se zeptat zda má ta manžeta toho tlumiče vliv na jeho životnost a zda mám nárok na reklamaci když je ten tlumič starý měsíc a půl

Fotka číslo 1.je ten poškozenej podle mýho názoru
Fotka 2. Je druhá strana

post-88675-0-71510700-1414401977_thumb.j

post-88675-0-93310000-1414402024_thumb.j

Upraveno od Pawouk
Upraven název vlákna.

nie je to žiadna manžeta tlmiča,ale doraz ...ak ti menili tlmiče,tak ti to mohli oznámiť a vymeniť pri jednej robote...

Přesně tak, ty dorazy už mi odešly i na autě, které ještě mělo tlumíce v pořádku.

z 99% odídu dorazy skorej ako tlmiče ..

• 1 rok později...

Poslední dobou mi připadá, že je auto nějaké tvrdé a špatně tlumí i sebemenší nerovnosti. Najeto něco málo přes 90 000. V kolika km jste zhruba tak měnili tlumiče? A co dorazy, nemůže to být tím?

Dorazy to neni, ty maji funkci jen pri tvrdem dorazu na konec tlumice. Mam 200.000km a tlumice funguji jako nove, ale dorazy uz byli rozpadle a menil jsem je, ale jen proto, aby netekla voda do tlumice. Zkontroloval bych tlak v pneu, jak se po zime otepli, tak jde tlak v pneu nahoru.

Upraveno od 5icz

Kazdy to asi take vnima jinak :)  Podle me je SII proste tvrdy,resp nerovnosti tlumi spatne a to jezdim na "balonech 16". A kdyz ma najeto pres 100tis citim jak auto celkove tlumi vyrazne jeste hur. Samozrejme zalezi kde auto jezdi,najet 200tis na dalku po slusnych cestach,tak jsou tlumice jako nove stale.  

Co se tyce dorazu me se ted naposledy rozpadly u auta s necelymi 90tis a to jsem si to jen vsiml pohledove.U druheho auta mi odesly tesne po 100tis a tam to bylo slyset, zacalo divne vrzat  od zadku,vymenily se a ticho.

Potvrzuju, najeto 100 tis a tlumiče jako nové, ale bohužel dorazy KO, jsou na hadry. Budu je teď měnit, plánuji udělat fotodokumentaci. Moc se mi do toho nechce a to mě ještě čeká o2 s dorazy v podobném stavu - najeto 85 tis.

Jeste k tem dorazum - mam pocit, ze jsem si je roztrhal wapkou pri myti zadnich blatniku. Jsou z takove ne moc odolne peny a kdyz se jim da wapkou zblizka, tak to nemuzou ustat. Tak pri myti wapkou na to bacha.

vzhledem k tomu, že slouží k utlumení sednutí karoserie na nápravu, tak by snad tu wapku mohly přezít :-).

Když ho máš roztrženej, tak ho wapkou dorazíš, jinak určitě ne. :kol-34:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.