jiri739 Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Já to měl poslední dobou taky. Např. na vzdálenosti 80 km jsem musel kvůli mlžení snad 10x zapínat ofuk čelního okna. Zkusil jsem umýt čelní okno čističem na okna s alkoholem a je to lepší i když se auto ještě občas mlží. Nevím jak je u OIII vyřešen pohyb vzduchu v interiéru, ale u OII jsem takovéhle problémy s mlžením neměl. Jo a bylo celkem jedno jestli jsem měl zapnutý Climatronic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 U me je situace takova, ze se snazim jezdit, krom parnich letnich dnu, bez klimi. Nejak mi pri castem nastupovani a vystupovani nedela dobre. Rezim "AUTO" mam nasteveny a "intenzivni" a klimu vypnutou a sem tam vidom, jak se mi sklo mlzi. Kdyz pouziju klimu, tak mlzeni prakticky hned mizi. Skoro pred kazdou "studenou" jizdou vyuzivam sluzeb nezavisleho topeni, takze tim se u me asi dost to mlzeni eliminuje, ale jinak mam taky oproti OII pocit, ze se auto dost mlzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 No já mlžení zatím nepozoruji. Ale v práci máme 1.6 TDI a tam se to mlží furt. Chvíli to zmizí pak se to zase objeví. Nevím, divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Nemáš zapnutý automatický vnitřní okruh? Mne se to s nim dost mlzilo, navíc tam není žádná indikace, jestli je zrovna vnitřní okruh ventilace zapnutý nebo ne. Dalším problémem je to, ze se v O3 to sklo dost prasí zevnitř, což mlžení taky napomáhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
o3viki Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Je pravda, že v dieselové o3 je okno zevnitř na můj vkus dost špinavé. Ale že by to mělo takový vliv na mlžení, si nemyslím. Nastavení jsou stejná v obou autech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 Zprasené sklo má na mlžení vliv, a to dost velký. Myslím si, že je to vlivem odpařování nějakých sajrajtů z plastů, protože v autě nekouřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 31. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2014 hned to řeknu té paní co se mnou jezdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Za chladnéjších dnů, řekněmě pod sedm stupňů, se mi pravidelně nejpreve lehce zamlži zevnitř čelní sklo a přední část předních bočních oken, ale v zápětí se to bez jakékoliv operace zase samo odmlží. Klima trvale na automat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 od té doby co si meju přední a zadní skla zevnitř, se mi to mlží míň. Jinak chvilkové zapnutí A/C vždycky pomuže :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 to je snad každého věc, každej není takovej borec aby to nechal zaplé pořád! To mi připomělo jednoho zákazníka co jel na servis, všechno proběhlo bezproblému, zákazník odjel ale po chvilce se vrátil že mu nefunguje rádio....tak to člověk musí jít zapnout čudlíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 mám už několikáté auto s automatickou klimatizací a v životě jsem A/C nevypnul, ani když je venku mínus dvacet - nevidím důvod, elektronika si všehno řídí sama a nesmrdí ti v létě nekdy klimoška ? Jelikož ti to tam musí pěkně plesnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Já to nechávám taky běžet non stop a žádný problém jsem nikdy neměl. Jednou za rok vyměním kabinovej filtr a nechám vydesinfikovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Navíc se klima má pravidelně zapínat i v zimě, aby se promazal kompresor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 mám ji zaplou přes léto pak taky v zimě, ale v takovém tom počasí kdy máte confort jí vůbec nezapínám. Je mi v autě prostě dobře i bez ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2014 Z návodu: PoznámkaPokud chlazení nebylo delší dobu zapnuté, může se v důsledku usazenin na výparníku tvořit zápach. Abyste tomuto zápachu předešli, zapínejte chlazení - i ve studeném ročním období - alespoň jednou za měsíc asi na 5 min na nejvyšší stupeň ventilace. Zároveň krátce otevřete okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Duvody sou jasny, me osobne treba klima na kratke jizdy vubec nevyhovuje, proto ji vypinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrontVypla Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Někdo tady psal, že má pracovní O3 1.6. Já mám stejnou motorizaci. Ještě jsem se chtěl zeptat jestli mi poradíte jak vyměnit ten kabinový(pilinový) filtr. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 sucho v krku? :-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 co to znamená? nevím co si pod tím představit...Treba to, ze me z ni boli za krkem a sem tam z ni m dokonce rymu. Povazuju se za celkem odolneho jedince, pomerne i otuzileho, ale klima mi proste nedela dobre 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Myslíš, že tě bolí za krkem - ale v létě, když je venku 30 a víc stupňů.... Protože v zimě, komprsor možná pracuje, ale rozhodně nechladí, takže zaplá klima v zimě jenom snižuje vlhkost v autě, jinak nedělá nic, teda elektronika topí přes topení a fouká teplý (vlažný) vzduch... což ničemu nevadí. Taky jí mívám zapnutou skoro pořád... maximálně si snížim intezitu v nastavaní na "nízkou"... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Ještě jsem se chtěl zeptat jestli mi poradíte jak vyměnit ten kabinový(pilinový) filtr. Děkuji aj si tu najprv niečo pohľadal??..asi nie tak tu to máš http://forum.skodahome.cz/topic/129044-kabinov%C3%BD-pylov%C3%BD-filtr/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Myslíš, že tě bolí za krkem - ale v létě, když je venku 30 a víc stupňů.... Protože v zimě, komprsor možná pracuje, ale rozhodně nechladí, takže zaplá klima v zimě jenom snižuje vlhkost v autě, jinak nedělá nic, teda elektronika topí přes topení a fouká teplý (vlažný) vzduch... což ničemu nevadí. Taky jí mívám zapnutou skoro pořád... maximálně si snížim intezitu v nastavaní na "nízkou"... Jsem si toho vedom, ze v zimnich mesicich kompresor nebezi, ale i tak A/C pouzivam jen k odmlzeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 Dobry den. Stava sa toto aj Vám? Popíšem celu situáciu: Vonku 3 st. C., auto už polhodinu na ceste... zohriaty motor, vnútri pohodicka 22 st nastavených, ofuk na nohy, telo a na čelne sklo.... všetko je v poriadku. potom si chcem umyť čelne sklo, pustím vodu destilovanu vodu a pustím stierače. este u nás nemrzne, tak mám vnútri ešte trochu vody, potom samozrejme dám nemrznucu... no tak pustím stierače, voda, nech vidím krajšie cez čelne sklo. No a v tomto okamžiku sa mi začnú zahmlievať bočné vpredu. Aj vľavo aj vpravo. no ale do minútky to potom samozrejme zmizne a je to ok. stava sa mi to už asi druhý rok, minulú zimu keď boli špinavé diaľnice, tak to nie je moc prijemne. samozrejme, v lete je to v poriadku. To len teraz keď začína toto obdobie, december povedzme že do februára, marca... viete prosim poradiť čím to je? Čo to moze byt? vysoka vnútorná teplota? Upchate nejaké fukare? Skúste poradiť, ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.