TEMPOMAT, SPEEDLIMITER - Stránka 12 - Elektrika - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

TEMPOMAT, SPEEDLIMITER

DIAGNOSTIK

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...

Ahoj,

Bylo tu popsáno mnoho stránek, ale pořád bohužel tápu, kterou verzi přepínačů opravdu potřebuji a které jsou pro mé auto ty správné. Mám Fabii 2015 se speedlimiterem a s multifunčním volantem.

Podle toho, co jsem zde našel, bych měl koupit tyto https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6c0953513figi-prepinac-kombinovany-skoda-39880.html , ale nejsem si stoporocentně jistý, na to abych hned z fleku utratil 2000 Kč.

Může mi někdo potvrdit, že je to tak správně?

Děkuji mnohokrát

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja menil za tyto 1259080427_PackyF.thumb.jpg.bb8b39753175d4671a4e6ad42d5128cf.jpg  , ale i ty jak uvadis ty, tak tam jdou.. defakto ty co uvadis ty , tak maji oznaceni na konci P a ja mam K  a to v tomto pripade nehraje zadnou roli.. 

Takze muzes v klidu objednat, pak jeste objednat Swap kod.( ten stoji cca kolem 500). packy vymenis doma a pak zajedes jen do skodovky se swap kodem a oni ti to jen aktivuji. 

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Ďakujem, takto mala vyzerať prvá a jediná odpoveď na môj dotaz a bol by pokoj. Vcelku by ma zaujímal dôvod zmeny symbolu. Inak ten odkaz (od nikoho) mi nejde. Presmeruje ma to len na prihlásenie na nemeckom webe škoda. Ešte raz ďakujem s pozdravom.

Odkaz ke komentáři

jj, nové manuály od 2019 sú už v online podobe - link som pred pastovaním skúšal a fungoval mi, ale asi koncern nemá až tak ošetrené, aby fungoval aj v inom prehliadači.

Bol to odkaz priamo na manuál - Asistenčné systémy vodiča - Tempomat - Obsluha, kde je  popis funkcie tempomatu aj toho tlačidla. Inak tento symbol je už aj na novom volante...

2025878429_obrzok.thumb.png.79b3a66824c5f94bc192316f7cd202f2.png

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři

• o 10 měsíců později...

Pokoušel jsem se dodělat tempomat do FIII se speedlimiterem. Výměna páček za 6C0 953 513 F, pak do autorizovaného servisu pro swap k aktivaci na kódování. Nepodařilo se, s tím, že páčky nechtějí komunikovat a tempomat nefunguje. Místo toho ještě svítí kontrolka EPC, nefunguje front assist a start-stop. Nějak se mi to nezdá. Vybral jsem špatný servis? Nebo bude chyba jinde? 

Editováno: , autor: xKamil
chyba
Odkaz ke komentáři

Může být problém v podvolantovém kroužku, že neumí s danou páčkou komunikovat a je třeba potřeba aktualizovat SW. Nebo je páčka zrovna opravdu poškozená. Nebo kódování bylo nekorektně provedeno v podvolantovém kroužku, motorové jednotce a budíkách. Je hodně věcí, kde může být problém

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  V 9. 5. 2022 na 13:03, Krosta napsal:

Může být problém v podvolantovém kroužku, že neumí s danou páčkou komunikovat a je třeba potřeba aktualizovat SW. Nebo je páčka zrovna opravdu poškozená. Nebo kódování bylo nekorektně provedeno v podvolantovém kroužku, motorové jednotce a budíkách. Je hodně věcí, kde může být problém

Rozšířit  

Jakože ten podvolantový kroužek má vlastní SW? Je fakt, že tam zůstal původní, protože mají stejné kódy. Takže zkusím vyměnit za ten, co přišel s páčkama

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...