Václav Merta Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Potřebuji poradit plánuji si k baráku dostavět zimní zahradu s napojením na schodiště do 1 patra. Našel jsem si jednu firmu co se zabývá kovovýrobou v Brně - Abev. Ale moje dilema je, že když jsem googloval, tak jsem našel i nějaké živnostníky, kteří byli relativně levnější. Moje obavy však jsou, jestli volit malého živnostníka a nebo velkou firmu, co již má dost zkušeností. Máte někdo tip, či zkušenosti? Není to nejlevnější a nechci se pak rozčilovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 A proč to řešíš na automobilovém fóru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 ja v tom problém nevidím ..je to v sekcii Odkazy na iné webstránky,tak prečo nie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Já v tom taky nevidím problém, potíž je jen ta, že to nepatří do Odkazů, takže jsem to přesunul do odpovídající sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 no ono v tej predchádzajúcej sekcii boli tiež odkazy na nesúvisiace webstránky čo sa týka áut,ale ty si tu šéf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Nemůžu jaksi dělat úplně všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Merta Vloženo 23. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Tak já to naschvál dal bokem, aby to nenarušovalo téma webu. Ale i lidé co mají rádi auta, hold někdy řeší i něco dalšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 a sháníš jen někoho, kdo to udělá, nebo to má i vymyslet, navrhnout? "Prosklenou boudu" umí udělat kde kdo, ale aby ti pak někde něco nevlhlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.