Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Protože i s 36kou co jsem se koukal se dodává relativně silný alternátor 170A, třeba u F1 HTP s obdobnou výbavou je sice baterie 44, ale alternátor 90A. 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Taky jsem to včera viděl....vypadá to jak kdyby si to tam člověk dodělal sám...ale mě se denní led líbí jenom u octávky a superba.... ani fábka to nemá hezký...je to moc krátky a tlustý ta linka.

Vloženo

no, co říct k MR2016

Dnes jsem poprvé viděl led svícení a ať se na mě nikdo nezlobí, ale je to nic moc... a to jsem ještě docela mírnej. Hlavně mi to přišlo nevýrazný.

Co oceňuju tak nový design rádií je fajn

co neceňuju je design klimošky, ale furt to není takový otřes jako ve Fabii, tam je to fakt příšerný, ještě ve spojení s tím rámečkem co měla Škoda 120...

Zrovna dneska u prodejce jsem se bavil nad cenovou politikou Rapida a jenom smutně kroutil hlavou. Ještě ukazoval na jednoho co měl na salónu, a říkal, tenhle stojí 360tis a nemá nic. Za to je super vybavená Fabia Combi.

Vloženo

Jsem jediný, komu se nelíbí ty xenony na 4. straně v pdfku? Mně přijde, jako by to auto velkýma očima šilhalo do stran. V reálu to asi nebude tolik vidět.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...