Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

My škodovkáři se držíme pořekadla:

Japonec až nakonec a Korejec vůbec.

Vždycky se nám to vyplatilo.

Editováno: , autor: dodge
Vloženo

Huu, ruské auto, 106 koní krocených 5 stupňovou převodovkou a tato síla je na cestu přenášena 15" koly, které vyplňují krásnou karoserii se sportovními aerodynamickými prvky. To musím mít! [emoji23]

Vloženo

Právě, Dacia má ceny od......., ale když si chceš vybavit Sandero  motorem a úrovní výbavy na úrovni třeba starší Corsy, Clia, Fabie apod.,  tak buď tu možnost nemáš, nebo výsledná cena se zas tak moc neliší. Takže marketingově to Dacia umí, ale výsledkově to zase taková výhra není.

Vloženo (editace)

No tak este je tu moznost Lada vesta sw, velkostne ako scala, ale bez asistentov. Vyhrievane predne zadne sedacky, vyhrievane predne sklo a (volant 2020), tempomat, auto klima, aut. stierace, aut. svetla. Zadne senzory a kamera. Multimedia. Za 14500E

Editováno: , autor: atlan
Vloženo

Té Arctica odpovídá tak nějak Active u Fabie, takže momentálně rozdíl kolem 40tis u TCe/TSI, takže zas moc velký prostor tam není a je třeba brát v potaz, že toto je kategorie kde každé zdražení jde vidět hodně.

Vloženo

Údajně jen výpadek před nástupem nové generace.

https://cdn.group.renault.com/ren/cz/pdf/pricelists/clio-price.pdf.asset.pdf/f319e73e7d.pdf

Koukal jsem dnes v nákupáku na Clio Tce Generation za 210 i se zimními pneu, až jsem si říkal, že se plácnu přes kapsu, protože taková nabídka už nebude ani u Dacie. Doma mě zchladilo, že je v tom 30 (!) tisíc za financování, ale třeba u nich taky funguje ten fígl s předčasným splacením. Za + 10 tkč kombi, obdobně 90k Tce.

Vloženo

Jj já dnes v tom Rencku a stálo tam Combi 257tis.(detaily jsem nestudoval) koukal jsem jak blázen. Furt psaly zdražování emise a ty auta vyjdou levněji včetně nového Clio jen ŠA se toho chytla a .... [emoji3]

Vloženo

Staré Clio má momentálně v doprodeji dobrou cenu. Nižší výbavy dávají i u nového smysl, dále a u vyšších modelů to pak záleží na tom, co konkrétně člověk chce a co oželí...

Vloženo

Ano, 208 je taky docela drahá, bohužel je to ale asi tak nějak trend. Ale dát za Clio 1.33 v automatu s metalízou a hládáním mrtvého úhlu (a to tam není ani ACC) půl míče...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...