vorlajz Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 asi si tu i20 taky vyzkouším... jsem zvědavý na vaše postřehy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Ještě o týden později napíšu jízdní dojmy z Opelu Corsa 2015. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Tady dávám jedno srovnání FIII a Hyundai i20. Ve srovnávači jsem dal proti sobě oba modely, oba v nejvyšší výbavě a s automatem. FIII je na tom sice v duchu reklamy H hůře, co se týká vnitřních a vnějších rozměrů. V případě spotřeby a pružnosti je na tom ale špatně a to nezohledňuji, že má o 2 deci vyšší objem, FIII má zase turbo. Ač se na to snažím nahlížet sebevíc nestraně, stejně z toho mám pocit, že H je jen na ven huj, ale pod kapotou a vlastně celkově jako obvykle je to fuj. Prostě můžu H dávat naděje zleva zprava, stejně mě osobně vždy brutálně zklame srovnání FIII a Hyundai i20.txt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Fufale... Co sedlas za auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 Asi by som si pockal na mazdu 2. osobne sa mi viac paci, aj ked cena bude urcite vyssia od fabie. Ale mna fabia nazivo velmi sklamala...mozno by sok zaradil aj swift. priestorom mensi, ale vlastnostami a motoricky asi lepsi ako fabia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 16. leden 2015 Sdílet Vloženo 16. leden 2015 (editace) Asi by som si pockal na mazdu 2. osobne sa mi viac paci, aj ked cena bude urcite vyssia od fabie. Ale mna fabia nazivo velmi sklamala...mozno by som zaradil aj swift. priestorom mensi, ale vlastnostami a motoricky asi lepsi ako fabia. Zalezi pre koho by bolo auto urcene. Editováno: 16. leden 2015, autor: sven01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 vorlajz: obě současná auta mám napsaná v profilu... FII a VW Polo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Jasny... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Ono to papírové srovnání může být někdy zrádné. Proto vždy říkám - běž a vyzkoušej to na vlastní kůži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 (editace) Co se týká papírových parametrů, máš pravdu, je to subjektivní. Co se týká spotřeby, tu mám u vozů koncernu opakovaně odzkoušenou. Dá se jí skutečně dosáhnout. U H nebo K je deklarovaná spotřeba nadnesená a v reálu nedosažitelná, toť zas zkušenost tchána a bráchy, velkých milovníků autoasie. No vždyť už za to taky H schytal. Pružnost jsem srovnával se všemi korejci v rodině a dostali více měně pokaždé nasekáno, ale to nic moc nevypovídá. Pohodlnější mi H/K teda taky nepřišly, ale co do prostoru, tam jim dávám za pravdu, zejména na šířku jsou prostornější. Editováno: 17. leden 2015, autor: fufal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfspitz Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Celý kouzlo spotřeby je taky v pravý noze a já jsem u K pod normovanou spotřebou. To se ale u Škody nikdy nepodaří, stačí porovnat papírové hodnoty a pak reálné zkušenosti. Díky tomu že se řídím pravidlem že objem ničím nenahradíš tak mám tyto velice dobré výsledky spotřeby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Tak v té i20 nevím co bude za motor,ale v Corse bude výbava Sport a motor 1.0 85 KW.Oboje 5dv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 17. leden 2015 Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Máš pravdu. To kouzlo je v pravý noze, ale proč se mi dostavuje jen u koncernu a ne u Asie? Že by mi tam noha úžasem zdřevěněla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2015 Celý kouzlo spotřeby je taky v pravý noze a já jsem u K pod normovanou spotřebou. To se ale u Škody nikdy nepodaří, stačí porovnat papírové hodnoty a pak reálné zkušenosti. Díky tomu že se řídím pravidlem že objem ničím nenahradíš tak mám tyto velice dobré výsledky spotřeby. Blábolíš nesmysly, já jsem u škodovky úplně v pohodě pod normovanou kombinovanou spotřebou. Asi neumíš jezdit. A varuji tě naposled - to svoje SUV necpi pořád do sekce o FIII nabo OIII. Už mě to tady nebaví číst. Odkliď se s tím na nějaké Kia forum nebo do svého vlákna. Nebudu ti to říkat pořád dokola. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtmarPetrovič Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 asi si tu i20 taky vyzkouším... jsem zvědavý na vaše postřehy... ..taky jsem na i20 zvědav,nejlepší pak bude prubnout hned po ní FIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 (editace) Uz mam naplanovanou zkušební jízdu s i20... Chci ho na vikend... A F III idealne také ale nevím zda je to u Skodovky mozne ... ?! Editováno: 18. leden 2015, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtmarPetrovič Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 dlouhou víkendovou testovačku? to nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. leden 2015 Sdílet Vloženo 18. leden 2015 Háčko ti auto na víkend půjčí... což je ideální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtmarPetrovič Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 chce to mít obě vedle sebe a vidělo by se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 U škodovky nejsou dlouhé půjčky firemní politikou, při které se takhle vyrábí registrace přes "roční auta". Ale domluvit se dá, stačí jenom vypadat jako trochu solidní kupec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Víkend snad není dlouhodobá půjčka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 mě to přijde dobrý mít možnost půjčit si auto na víkend... dle mě dobrý marketingový tah ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2015 To v každém případě, projet se někde půl hodiny moc neřekne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 jak jsem psal jinde... projel jsem si auto na té naježděné trase co mám a tam jsem nejlíp poznal, jaký ten motor je... a konečně se mi to osvědčilo... když jsem kupoval do firmy Scouta 2.0 FSI, tak jsem se na ten motor nemohl ani podívat... nikde nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.