ski1961 Vloženo 1. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2020 Taky se mi to líbí..ten vlastní mobil v palubce, kde přes jejich aplikaci se mi ukáže veškerý setup auta, rádio a mohu navigovat z android telefonu přes waze je super.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2020 Upřímně taky, vypadá to dobře, záleží jen jak nastaví cenu. Ten mobil na první pohled asi nevypadá špatně, na druhou stranu pokaždé při cestě z práce vytahovat telefon... Nicméně ta LPG verze bude myslím super, taky TCe s nepřímím vstřikem bude na poskakování lepší volba než TSI. No u mě by hlavně rozhodli sedadla a jak se s tím bude jezdit, snad ten motor bude povedenější než 0.9 TCe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Novou i20 už začali navážet, zajímala mě realita a jestli letitá Fabie 3 je proti ní je out. Zvenku auto vypadá divoce, moderní tvary, jen tak se asi neokouká. Vpředu i lišty na odtok vody ze skla, zadní stěrač se zpětným ventilem, ale to umístění mlhovek ( ťukance na parkovišti, při dešti na dálnici bez zástěrek). Zámek na kufr i kamera přímo na ráně, to bude hned zaflákané. Ten předek hlavně kolem mlhovek by šlo tvarovat určitě lépe. Interiér to je velká bída. Najednou dvouramínko s chromem vypadá lépe než toto, nenašel jsem nikde nic měkčeného ani loketka na dveřích, kde má Fabie polstr. Tablet dejme tomu, ale opěrka na dlaň jako má Scala, O4 chybí aspoň že ventilace má kolečka. Takový detail na zapínání světel - ty polohy měli být přehozeny. Stále to bude zapnuté a vnikne tam ostrá hrana. Předváděčky prý za 3 měsíce, nemají auta, to prodejům moc nepřidá. Cena to je tragédie - toto na fotkách 375 tis po 40 tis. slevě s 1.2 atm., mají verzi cíleně na důchodce ( bez rádia, klimy) po slevě 280 ( za to je Fabia s rádie i klimou). Pokud chce někdo asistenty, až s nejvyšší výbavou od 420 tis s 1.2. Zákazníky si to najde, ale nenapadá mě jediný důvod, proč to koupit ( ani 5 let záruka, zimní pneu). Vedle i30 s klimou od 320 tis, interiér jinde, lepší motor, honosný vnitřek). pneu Michelin, aspoň něco 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Souhlas, toto se zatím moc nepovedlo... To zapínání světel mají Hyundaie už docela dlouho takto řešené. Volant ala Audi se taky zde zrovna nepovedl (přitom v Tussonu kde je o něco víc druhů materiálů vypadá stejný volant o poznání lépe). Nevím, za 280 bez klimy, rádia, podélného nastavení volantu je podle mě i ta letitá FIII s MPI lepší volbou (a to na ni prodejce ještě přihodí nějakou tu slevu...). 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 je to tak no..za 280K bez rádia, klimy atd. to je docela úlet, ale však budeme vidět, na kolika bude startovat příští rok F4..dost z nás se bude divit, jaká to bude cena..bohužel auta budou už jen zdražovat..včera jsem viděl na to nějakou reportáž a auta budou stále dražžší a dražšší a nejvíce to bude vidět právě na těchto autech typu Fabia,i20 apod. této kategorie :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Upřímně já Hnůjdej nikdy moc nemusel. Jednoznačně jdou nahoru, o tom žádná, ale kvalitou i designem by u mě vyhrála v kategorii low-cost KIA. Ostatně do této kategorie řadím i Škodu, i když to za "low"ceny už dávno není. Spíše souborem vlastností a kvality. Takže já osobně bych do i20 taky nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 To těch 280 je ještě akčních https://www.hyundai.cz/files/download/model/i20-2020/02a-i20-new.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Rozum mi cenik nebere, kdo si to muze za tyhle penize koupit. Zacinam byt jeste vic rad, ze jsem skocil do posledni 1.2 TSI a budu se ji hodne dlouho drzet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Je spíše smutné, kam doba pokročila. Ne, že bych nechápal radost z 1.2 TSI, na dnešní dobu už je to pomalu strojovna, ale není to ještě tak dávno, kdy jsme se všichni chytali za hlavu nad absurditou objemu 1.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 no tak v akci za 280K a poté za 320K bez rádia a klimy to je masakr..jenže lidem nic jiného nezbývá, pokud chtějí nové auto..docela jsem zvědavý na kolika bude startovat nové Sandero..tipuju min. na 240K... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Nevim, jestli jsem zaujaty, ale prijde mi, ze tema i20 jezdi takovy zvlastni lidi... kdyz ji vidim jet, tak na kruhaci 100 procentne vim, ze i kdyz nikde nic, tak zastavi 😁. Kdyz to jde, radeji jedu jinudy nebo odjedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Před hodinou, Čečulák napsal: Rozum mi cenik nebere, kdo si to muze za tyhle penize koupit. Zacinam byt jeste vic rad, ze jsem skocil do posledni 1.2 TSI a budu se ji hodne dlouho drzet. No scala stoji 550tis, tak ze toto je este lacne auto. Uz najmenej rok sa vravi ze ceny pojdu hore. Kto mal rozum kupil si auto do 1.9 2018 bez gpf, komu nezvysilo mal nato 2019 uz s prirazkami. Kedze elektro mini auto ako i20 stoji 18tis E, este kludne moze i20 zdraziet na 15-16tis euro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Ano, Sandero 3 bude hit, škoda, že to combi už neplánují. Ta cena je hrozivá hlavně s porovnání s i30 FL, kde základnější verze se dorovnají Fabii. Tam když ve vezme 1.0T za 389t jsou tam hlavně ALU 16, LED, chrom.lišty, výhřev volant, dual AC, přední PDC, bezdrát. nabíječka, zimní pneu .... https://www.hyundai.cz/files/download/model/i30-2020/08-i30-hatchback-novy.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Tento financni nesoulad s i30 bude jiste brzo v ramci modeloveho odskoku odstranen a i zde bude platit, ze lip uz bylo 😁. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 No říkal, že od nového roku budou zdražovat, ale zase hned vytvoří novou akci, oni si ty prodeje nenechají ujít. No začínat Fabie4 taky na 320 .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Je to jejich pravo si zvolit cenovou strategii a od zakaznika se jim vrati zpetna vazba v podobe prodeju. Bratr dostal i30 sluzebni asi rok stary auto, tak jsem se svezl a nazor na znacku jsem nezmenil, nekoupil bych si to za svoje penize. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobanHTP Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Zdar chlapi, pěkné videorecenze nové i20, sice v angličtině, je tady: https://www.youtube.com/watch?v=hvdF2pxOu0Q&t=548s Zpracování dobré, ale vůz nedává smysl, když i30 1.5 DCVVT v použitelném základu stojí podobně a ještě je to kus auta. Rovněž downsize záklaního motoru 1.25 CVVT, který jezdil skvěle např. v Rio, tak je pryč a bude menší 1.2, naštěstí alespoň 4-válec, tak by se vůz nemusel tolik třepat :-) Dle mého Dacie jde lepším směrem s novým Sanderem, ale uvidíme :-) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 @bobanHTP jen je otázkou času, kdy vystřelí i cena i30, protože takhle by to nedávalo smysl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 (editace) .. Editováno: 19. Říjen 2020, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 (editace) Aby to u toho háčka nedopadlo jako u Fordu Zákl. cena Fiesty sice vyšší, ale nějaká výbava tam je, uvnitř solidní, odstup od Focusu velký. Prodeje v ČR za 9 letošních měsíců ... https://www.autoforum.cz/predstaveni/ford-fiesta-je-stale-vetsi-propadak-automobilka-zcela-ukoncila-vyrobu-diesel/ Editováno: 19. Říjen 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Tak u i20 se v základu o slušné výbavě rozhodně mluvit nedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Kamera nemá ostřik? Nechápu tohle low-cost řešení. Ale ať zazní i něco pozitivního, prý je nová i20 velmi prostorná. Snad brzo přijdou slevy, aktuálně nic lepšího než i30 za 320 tisíc koupit nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 i20n??? Vyzerá to veľmi zaujímavo... a myslím si, že mnohí fanúšikovia škodovky by jej mali držať palce... aby škodovka skúsila pri ďalšej generácii v rámci konkurencieschopnosti návrat k RS aj pre model Fabia... čierne plasty navyše nie sú všetko. https://www.auto.cz/novy-hyundai-i20-n-auto-postavene-s-durazem-na-radost-136489 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Koncern to nepustí, mají Polo GTI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 No ja som pochopil, že škodovka má zaútočiť na Hyundai/Kia.. predsa koncern nepostaví Polo proti podradným kórejcom! Polo nech konkuruje Renaultu/Fordu a spol.. :) Ale KBZ ako to dopadne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.