Publikováno Listopad 20, 201410 r Zdravím měl bych prosbu zda někdo neví co s tím a zda je možné ještě dojet do servisu. Ted k věci jedná se o kontrolku tlaku oleje, která se při otočení klíčkem do druhého stupně rozbliká hlásí chybu a at se okamžitě vypne motor, po chvilce zhasne při nastartování se již už nerozsvítí. Neví někdo v čem by mohla být chyba, auto bylo dnes v servise, kde chybu vymazali tak vydrželo to dvě nastartování poté auto stálo asi tři hodiny a hlásí to zase. Prosím o radu
Listopad 20, 201410 r Autor kod chyby netuším jen vím že ten automechanik to vymazal, tak jsem ze servisu odjel vše v pohodě poté dojedu domů auto sem nechal chvíli stát a asi po hodině jsem to šel vyzkoušet tak to hlásilo jednou a když jsem klíček vytáhl a zkusil to znova tak to bylo najednou ok. a dnes ráno jsem chtěl odjet a již chybu hlásilo pokaždé zkoušel jsem auto zamknout a znovu odemknout a nic, třikrát pípne a poté zmizí z maxidotu a jeví se to jako by bylo vše OK. Jinak je to CDAA,
Listopad 20, 201410 r tak to daj znova na diagnostiku ...buď si nechaj vytlačiť protokol,alebo si to odfoť a potom to hoď sem ...
Listopad 20, 201410 r Autor Zítra to tam vezu tak potom dám vědět, v servise jinak byla prováděna výměna těsnění někde u chlazení oleje, také nový filtr, Tak si myslím zda náhodou neudělali někde chybu. Jinak s autem jsem dnes najel cca 5km a během jízdy nic, teplota vše se drželo jak má. Jen nechci riskovat zníčení motoru
Listopad 21, 201410 r Autor Olej vypustili a filtr je nový, protože ten co tam byl před tím asi měsíc automechanik zničil. Zde je video :https://www.youtube.com/watch?v=-j-6ZWJ8eDA&feature=youtu.be Které jsem pořídil dnes ráno
Listopad 25, 201410 r Mel jsem podobný problém u mé audi a2 1.4 TDI ... při malých otáčkách se rozblikala červená kontrolka olejnicky... Mohl za to filtr... I když byl novy tak byl špatný ... Počítač psal malý tlak oleje ... Po výměně vše facha jak ma ... :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.