Přejít na obsah

BT HF C8035730D a vypadávající signál


Doporučené příspěvky

Pokud jsi předtím používal původní jednotku v režimu vzdálené sim karty bez těchto problémů...zkus zkontrolovat zda je ten fakra konektor v pořádku(jak na HF jednotce tak na anténní svodu). Dále přepni v rámci menu Nastavení z volby typu sítě: Duální na volbu: GSM. Další možnost je, že telefon Ti neběží vůbec v režimu vzdálené sim karty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To opravdu nevím...GSM anténa vypadá takto:

http://static1.tme.eu/katalog_pics/f/0/1/f011a76d54ca6ad81eb5eef9393ce8b5/gsm-fakra.jpg

 

Takhle to vypadá vzorově zapojené(pod sedadlem spolujezdce, jde o ten fialový Fakra konektor - zda je vůbec zapojen):

http://alan-gibson.net/Other/DSC_1653.jpg

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Režim vzdálené sim poznáš jednoduše...po připojení v autě k HF jednotce nejde z telefonu volat(nelze vzít do ruky telefon a vytočit z něj číslo). Ne každý telefon podporuje rSAP(= režim vzdálené SIM karty). Pokud někdo dá jen GSM anténu v rámci interiéru jak to udělali pánové v tvém případě, tak ten signál nikdy nebude, jako u originální instalace, kde je GSM anténa přímo v anténě na střeše.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám zase problém, že se mi telefon note3 od RSAP HF(+ Columbus) po cca 1-2min. odpojí, takže se neuloží žádné kontakty. Kontakty to načítá, ale u 130-150kontaktu se telefon odpojí a zase připojí. Když je telefon připojen, tak jde uskutečnit i telefonní hovor, který se ale ukončí s odpojením telefonu. Netušíte čím by to mohlo být? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...a  jakou máš jednotku, 3C8035730D jak je uvedeno v tématu?

Může to být špatnou verzí revize bluetooth... Galaxy Note 3 má revizi 4.0 a starší HF jednotky mají tuším rev.2.1. ...možná může být v tomto problém i když by to mělo být zpětně kompatibilní. hlavně bych zkusil smazat všechny uložené profily a začít párovat znovu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HF se spáruje, i když bluetooth není viditelný..viditelnost nemá vliv.. dále jsem smazal všechny profily....a stále padá. Všiml jsem si, že se HF odpojí, když kopírující se kontakty(z telefonu) dosáhnou hodnoty 135...

tak odstraneno zrejme tvarem nekterych kontaktu...prekopirovany kontakty na SIM a dale nacteni jen ze SIM. (Zrejme pri pripojeni Bt se snazila Hf stahovat kontakty a narazila na kontakt 135 v telefonu a ukoncila sparovani)

Editováno: , autor: ktx3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...