Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

chci se zeptat těch, co mají elektrické sedačky s pamětí.

Vrací se sklopené zrcátka při zpátečce do původní polohy po vyřazí zpátečky nebo nevrací?

Díky.

Jasně, že VRACÍ!

Což je logické. Při nějakém složitějším parkování by pěkně cvičilo.

• Autor

Aha, a já proč se nevrací, takže po rozjedu pak už ano? Nechtěl bych to pak pořád štelovat ručně :-)))

Upraveno od jindrous

• 11 měsíců později...

nevítě někdo coby mohlo být špatně? při zařazení R se zrcátko sklopí, po přepnutí na D a rozjetí se se sklo zrcátka nevrací ale je stále sklopené dolů.

Vrátí se zpět až když jedeš 20km/h a více, případně když vypneš motor.

nefunguje mi to ani tak, už jsem jel 80 a porád bylo zrcátko dolů :(

Pokud nemas elektricke sedacky s pameti a mas to jen dokodovane, tak se casem prestane vracet a je potreba srovnat ho rucne, pak to zase nejakou dobu funguje samo a takhle bohuzel porad dokola..

Já to mám jen dokódované a vrací se dobře už 2 roky, v tom to nebude, jestli to nakódoval a nevrací se nahoru vůbec tak bych to znovu prošel, upravuje se víc položek tak překontrolovat.

Ano, pokud se nevraci vubec, nejspis bude nekde v kodovani chyba. Pokud se vraci, ale časem jen do nějaké nesmyslné polohy, kde v něm pak neni nic vidět(jako se to stává mně), tak to muze byt jen rozhozené. Napriklad tim, kdyz je zrcatko v poloze R (tady zapnuté sklápění) a pri myti s nim clovek nechtene pohne. Alespon nejak takto mi to rikal ferda25, ktery mi sklapeni kodoval

nemám el.sedačky, je to pouze dokodované, a nevrací se to vůbec ani trochu, tak to asi budu muset pánovi zavést znova :(

Upraveno od Bildasek09

• 5 měsíců později...

Minulý týden jsem měl auto v servisu a bohužel mi funkci sklopení zrcátka deaktivovali s tím, že není pro můj vůz. Je tady někdo (nejlépe z Prahy) kdo by dokázal dokodovat, aby to opravdu fungovalo? nebo je to mission impossible když nemá auto z výroby elektrické sedačky s pamětí?

Když jsem si to kódaval (nemám el. sedačky) dle návodu, tak se mi taky nevracelo:

Tested on Elegance, vRS & SE
Controller 52 - Passenger Door
07 - Coding
Byte 4
Enable Bit 2
Enable Bit 3

Musel jsem vypnout jeden z bitů a pak se zrcátko začalo vracet.  Pokud si matně pamatuju, tak to byl bit 2. :kol-31:

I když nejsou el. sedačky, tak to zrcátko má přesto paměť, nebo se to vrací "od boku"?

No po návštěvě servisu sice je kolnoka v infotaimentu stále, ale zrcátko se nesklopí :(

Asi hloupy dotaz, ale mas ovladac zrcatek nastaven na prave zrcatko?

jj, mám. Ale nic :( nevím kam bych měl jít nebo za kým aby to konečně fungovalo jak má.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.