Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim mam F2 a dneska mi zustal v ruce kolecko od spinace.. Je kvuli toho potreba menit cely spinac? Nechce se mi rozdelavat tapec nebo jit s tim do servisu. Myslite ze kdZ sjedu na vrakac, vemu to kolecko tak ho nasadim bez problemu?

Dik.

Mě se to nedávno povedlo na O1 že jsem ho nějak vydloubl kolenem (sám nevím jak :D ) A šlo to normálně nasadit zpět a funguje to :) 

• Autor

Nejspis jsem ho sikovne vytocil a tim padem vyrval jelikoz jak ho chci nasadit zpet tak vypadava a neplni svou funkci.. No zasikovnost se plati sjedu do servisu.

Diky:-)

• 9 měsíců později...

Zdravím pánové,

kolegovi v práci se podařilo taky ukopnout kolečko od jeho spínače ovládání zpětných zrcátek. Měl bych dotaz co vše je třeba rozebrat nebo případně jestli jde jen to kolečko samostatně vyjmout při výměně. Nebo jestli někdo nemá nějaký servisní obrázek s návodem.

Díky.

Niekde v sekcii Návody si stiahni servisný manuál "Elektrická zařízení", tam to je.

Pohledám, díky

Čau,

spínač jsem nedávno měnil. Jako náhradní díl se dá koupit za necelých 500 Kč. (Koupeno v cc autodily.) A výměna je v pohodě. Tady na stránkách jsou ke stažení dílenské příručky. Postup je tam rozepsán do posledního kroku. Žádný speciální nástroj k tomu potřeba není. Musí se sundat tapecírung (pár šroubů, pár nacvakávacích příchytek) a spínač prostě nacvaknout. Práce na 20 minut a to nejsem žádný mechanik... Mám pocit, že jenom nastrčit špunt do spínače asi nepůjde. Počítam, že při větším tlaku zarazíš celý spínač do dveří. Navíc je otázka, zda se ti při tom ukopnutí spínač nepoškodil.

David

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.