Rapid1.0 Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 před 10 hodinami, Martab napsal: Pokud se po stisku tlačítka APP zobrazí hláška že pro aktivaci se má navštívit servis, tak by to jít mělo. Zkusil bych kdyžtak jiný servis. Ano, přesně toto se mi zobrazuje, konkrétně: "SmartLink, tato funkce není uvolněna. Obraťte se na svého prodejce." Takže to spíše vypadá, že se spletl zaměstnanec ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Zkus oslovit více servisů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 (editace) Tak už začínám být docela vytočený. Na zákaznickém centru mi napsali, že Smartlink doinstalovat do mého vozu nelze. Oslovil jsem i blízké autorizované prodejce a jeden potvrdil, že nelze (Auto Koutek Liberec) a 2 řekli že to lze (OKIM Ústí nad Labem, AutoNorth Varnsdorf). Takže je to 2:2. Tak fakt nevím. Nechci si kupovat za 5 tis licenci a jít s ní do servisu a pak mi řeknou že mám smůlu. Na webu ŠA mají vypsané, na které čísla dílů rádií nelze instalaci provést. To mám ale jiné, viz příloha. Editováno: 29. leden 2020, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 A co zajet tam, kde ti potvrdili že to jde a ať díly (SWAP sadu) objednají oni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 před 33 minutami, Rapid1.0 napsal: Tak už začínám být docela vytočený. Na zákaznickém centru mi napsali, že Smartlink doinstalovat do mého vozu nelze. Oslovil jsem i blízké autorizované prodejce a jeden potvrdil, že nelze (Auto Koutek Liberec) a 2 řekli že to lze (OKIM Ústí nad Labem, AutoNorth Varnsdorf). Takže je to 2:2. Tak fakt nevím. Nechci si kupovat za 5 tis licenci a jít s ní do servisu a pak mi řeknou že mám smůlu. Na webu ŠA mají vypsané, na které čísla dílů rádií nelze instalaci provést. To mám ale jiné, viz příloha. Mám to takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 před 3 minutami, Woody napsal: Mám to takto Takto to vypadá po dohrání Smartlinku, predpokladam? Číslo zařízení máme stejné, takže by to mělo jít, což? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 No, po dodatečném nahrání. Máme každý jiný hardware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 před 10 hodinami, Woody napsal: No, po dodatečném nahrání. Máme každý jiný hardware. Což muže být důvod, proč by to nemuselo jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 V 26. 1. 2020 na 17:07, Woody napsal: Dnes najeto cca 25 km a ani jednou se telefon neodpojil, že by opravili chybu? Tak už to zas nefunguje. Čtyři dny to jelo bez problému a dnes zas vypadává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 tsi Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Rapid 1.0,ak ti predajca ponúkol možnosť objednania Smartlinku,ale ty si uvažoval,že to necháš na neskôr,tak by to malo ísť aj dodatočne.Je aj uvedené číslo zariadení,pri ktorých to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka65 Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 V 30. 1. 2020 na 18:31, Woody napsal: Tak už to zas nefunguje. Čtyři dny to jelo bez problému a dnes zas vypadává. Včera byla aktualizace telefonu A7. Večer jsem to zkoušel a zdá se, že je po problému. Další aktualizace v telefonu jsem zakázal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 U mně stále nefunkční :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka65 Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 před 2 hodinami, Woody napsal: U mně stále nefunkční :( Radost byla předčasná. Dnes ráno to zase nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 Dneska jsem googlil a řeší to i za hranicemi. Nefunguje to s novějšíma škodovkama i vw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 aj Ibiza 2019 ma so Samsung mobilom problem. pripojil som svoj Huawei a ten nabehol, prehraval sa hudba a neodpojilo ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nole Ksum Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 V 22. 8. 2019 na 5:24, Levisek napsal: Já mám toto ? já platil aktivaci Smartlinku dodatečně. Ahoj, prozradil bys kde sis nechal aktivovat? Mně zatím říkají, že aktivační klíč u Swingu 6,5 prozatím není k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nole Ksum Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 V 30. 1. 2020 na 6:34, Rapid1.0 napsal: Což muže být důvod, proč by to nemuselo jít? Ahoj, vyřešil si nakonec svůj problém? Řeším naprosto totožnou věc u své Scaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raduso35 Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 ...vedel by mi niekto povedat ci by do skoda rapid rv.2013model 2014 islo toto radio?...dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanrapidNH3 Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 (editace) V 29. 1. 2020 na 18:55, Rapid1.0 napsal: Tak už začínám být docela vytočený. Na zákaznickém centru mi napsali, že Smartlink doinstalovat do mého vozu nelze. Oslovil jsem i blízké autorizované prodejce a jeden potvrdil, že nelze (Auto Koutek Liberec) a 2 řekli že to lze (OKIM Ústí nad Labem, AutoNorth Varnsdorf). Takže je to 2:2. Tak fakt nevím. Nechci si kupovat za 5 tis licenci a jít s ní do servisu a pak mi řeknou že mám smůlu. Na webu ŠA mají vypsané, na které čísla dílů rádií nelze instalaci provést. To mám ale jiné, viz příloha. Tak přesně na tomto číslo zařízení 5JA 035 871C, hardware 690, software 8740 mám už z výroby na Rapidu jak Android auto, tak MirrorLink i CarPlay. Takže to jít musí. A nedávno mi do toho v ŠA nahráli ještě novější software 8755 :-) Editováno: 13. Prosinec 2020, autor: milanrapidNH3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 tsi Vloženo 15. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 milanrapidNH3,mali by ti Smartlink bez problémov nahrať.Mám túto verziu zariadenia,v ŠA mi povedali,že to mám uzamknuté,za cca 200 eur mi ho odblokujú.Takže a tebe by to malo fungovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Nevíte prosím jak ztišit hlasitost navigace v telefonu, když ji mám puštěnou ve Swingu? Používám Waze a řve mi to v autě jako kráva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Když waze mluví otoč knoflíkem volume na radiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Jj, dík už jsem na to přišel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_007 Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 (editace) Ahoj Škodovkáři, mám Rapid, vyroben 12/2014, rádio SWING "stará" verze, 4x repro pouze přední dveře. Teď jak uhodily mrazy, řekněme tak pod -5°C, mi úplně přestala hrát basová složka. Výškové repro u zpětných zrcátek hrají asi beze změny, ale ze středobasů ve dveřích je zvuk ořezaný pouze od středů výše a celkově utlumený. Přijde mi, že to teď hraje jak z reproduktorů levného notebooku. Na straně 3 ve více příspěvcích od Woody je zmíněna jakási funkce ochrany membrán reproduktorů při mrazech. Můžete mi někdo další prosím potvrdit, že je to vlastnost a ne závada? Auto mám letos 3. zimu a nikdy dříve jsem si toho nevšiml, asi tolik nemrzlo. Snažil jsem se to najít i v návodu, ale buď jsem slepý, nebo to tam není. Editováno: 10. Únor 2021, autor: Andrew_007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Je to vlastnost, jestli to je ochranná funkce netuším, ale dělá to více rapidů a Fábií. Nicméně většině uživatelů pomohla výměna repro (takže spíš přímo vlastnost použitých repro v autě než funkce rádia). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.