krysarr Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Jinak ja trochu zmenil pusobnost, delam ted v jedny zahranicni personalni agenture, sice na centrale, ale mam pod palcem pozice, zajemce o praci, atd atd, centralni IT Tak kdyby nekdo hledal praci, klido napiste, i kdyz to primo nedelam, na to jsou tu jini No a dal prekladam - AJ, NJ, CJ (vsechny kombinace). No a k tomu se zacinam profesionalizovat ve World of Warcraft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marejak Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 Zdravím.Mno já mám školu Mechanik elektronik v vystudovanou v Liberci..No a už 2 roky pracuju ve firmě přes kabelové a topné systémy(podlahové vytápění atd).Jsem tu zaměstnán jako technik..tak kdyby jste byl někdo z okolí LBC a potřebovali jste něco vytápět...víte na koho se obrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Tak taky se přidám. Pracuji v IT jako správce počítačové sítě na MěÚ Jeseník, takže pokud chce někdo poradit s doménami, administrací windows serverů, SQL serveru, TCP/IP, LAN, WAN, NAT, firewally, routery, aktivnímy prvky, tiskárnami, hardwarem nebo MS Office, tak rád pomůžu. Jinak se hodně vyznám v horských kolech, jejich technice, správném treninku atd... O autech taky něco vím, ale to asi všici tady na fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ph007 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Tak já prodávám všechny ty krásný miláčky ve kterejch se vozíte - jsem prodejce u značkovýho dealera Škoda a můžu vám zajistit nějakou tu slevičku na novou Škodovku nebo zjistit co se kdy vyrábělo, vyrábí, nebo bude vyrábět ve ŠkodaAuto (výbavy, barvy, interiéry, motory...) jsem vám k službám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas. Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Jsem tu nový, ale taky se svěřím... pracuji u dealera Škoda jako prodejce náhradních dílů a příslušenství... můžu zjistit nějaké ty údaje, co, jak, kam a za kolik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasici Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Tak tímto se živím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 tak ja delam jako das ale jinak stavime nizkoenergeticke domy a jine zednicke prace ( obklady,zatepleni fasad atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel68 Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 (editace) Pozdrav vsem na foru Možná můžu něco i nabídnout, mám autoškolu v Praze, kdo bude chtít s něčím poradit, nebo třeba rozšířit řidičák, nebo udělat vracečku řidičáku, zajistit školení řidičů referentský vozidel, tak není problém. Klidně mě kontaktujte přes SZ. Na nákladní auto máme zatím stop stav, fakt mooooc lidu a nestíháme...asi to bude tím, že v současné době jediná cesta jak získat PRŮKAZ PROFESNÍ ZPŮSOBILOSTI ŘIDIČE skupin C a D je možné vzdáním se dané skupiny a následně absolvovat výcvik a po absolvování zkoušky zažádat o vydání jak řidičáku, tak profesáku...půl roku jediná cesta...naši zákonodárci jsou fakt dost špatný... Pavel www.auto-skola.cz Editováno: 2. Květen 2008, autor: Pavel68 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 (editace) Ja pracuji jako hasič z povolání ... www.hasicibm.cz Editováno: 17. Květen 2008, autor: Fire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseph Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 Taky bych Vás nechtěl potkat v práci. Možná jedině když byste chtěli něco upravit,nebo milenkám udělat radost! Můj druhý domov!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Jsem tady nový....programuju DVD, Oktávku mám dva měsíce, však Vaša na ní už pracoval...a ne málo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Taky se sam přidám, pracuju jako lékař na interně-plicním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaper Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 zdravim vas vsetkych. som tu zatial novy. robim v reklame, vyroba reklamy ...cize nalepky , polepy , bilboardy, tabule... atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Tak jak už tu někdo taky psal, dělám v nejmenované žlutočerné firmě s náhradními díly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foli Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Tak ja jsem nezavislej finnancni poradce. Zpracovavam Financni navrhy, financni plan. Vyridim a najdu jakoukoliv hypoteku, pujcku, stavebko, delam zivotni pojisteni atd. Vse zdarma pro klienta. Podotykam neni to pro nejakou banku, je to pro organizaci OVB, ktera spolupracuje s vice nez 36 institucemi a z nich vybirame nejlepsi produkt pro klienta. Takze pokud nekdo potrebujete Hypoteku, Stavebko zivotku, Slevy na danich, Statni dotace atd. dejte vedet. Udelam Vam ve vsem poradek a vyberu nej produkt. Dale nabizim Tepelna cerpadla nejmodernejsi technologie Vzduch -voda, vzduch- vzduch a voda- voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Tak já přidám svou trochou do mlýna :-) Pracuji v jenom kuchyňském studiu,kde navrhuji lidem kuchyňské linky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Já jsem konstruktér jízdních řádů a neptejte se mě kde dělám :-) A nevím jak bych Vám mohl pomoci ... .:M:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobretti Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Zdravím všechny.Asi taky moc nepomůžu.Dělám vrtmistra na šachtě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Zdravím. Já Vám bohužel asi moc nepomůžu jsem školníkem na takřka dívčí škole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Ahoj, v čem pracuju je na ikonce dole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) já jsem tak nějak fotograf, takže kdyby někdo potřeboval něco nafotit, můžete se na mě obrátit. Nebo pakliže jde o nějaké úpravy fotek v PC nebo potřebujete pomoc s výběrem foťáku, klidně pište ;-) Mé fotonáčiní v ceně skoro mé RSky často jen leží pod vrstvou prachu :-) Zároveň jsem tak nějak správce webu a referent zahraničního obchodu pro ZC s.r.o. (www.zc.cz), což vám asi moc nepomůže, ale kdybyste někdo zakládal krámek se zahrádkářskýma potřebama (nebo o někom víte), rádi se s vámi nějak dohodneme a jako velkoobchod vám můžeme dodávat (jen tak mimochodem, ty fotky na webu nahoře jsou taky moje práce:-)) a aby to nebylo málo, tak mám taky na starosti eshop se zahrádkářskýma potřebama (shop.zcjh.cz) ) Editováno: 18. Červen 2008, autor: dastax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 5. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2008 Prodej nových aut koncernu VW.Někdy i starších . JInak vyřizuju klientům a známým leasingy a úvěry na auta, které si kupují kdekoliv v ČR. A v neposlední řadě pojistky...zákonné i havarijní...zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Tak se taky pridam student zahranicni skoly, takze preklady z nj do cj a opacne neni problem. A kdyby mel nekdo zajem stravit par dni v perle jiznich Cech - Ceskem Krumlove, tak se mrknete http://www.penzion-jan.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras77 Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Kdyby někdo chtěl prázdné CD a DVD nosiče, tuny papíru do tiskárny, tonery, náplně do tiskárny, různý pouzdra a obaly na dvd. Myslim, že i za rozumný peníze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Taky se přidám... jsem student a jinak pracuji pro taťkovu firmu která zajištuje veškeré práce v lese... Takže kdyby někdo měl ,,kousek" lesa nebo by potřeboval palivo,řezivo či kulatinu... není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.