Patrik1971 Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 Nedaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 Poslední příspěvky o LED předních světlech a problémech s nimi spojených jsou ZDE: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Mám dotaz, neřešil někdo typickou nemoc čoček a to takový ten "mléčný" povlak? Jak to případně vyčistit nebo jestli je na to nějaký trik? Zdá se, že je to z vnitřní strany - od žárovky. Zkoušel jsem tyčinku do uší, ale moc to nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 8. Duben 2021 Sdílet Vloženo 8. Duben 2021 Řešil jsem kdysi u Mondea. Tam šla světla rozlepit, tzn. oddělit průhledný přední plast od zbytku a dostat se tak přímo k čočce. Rozdíl po vyčištění byl výrazný. Jestli to stejně jde u škodovky nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února (editace) Trochu jsem si včera hrál. Smirek pod vodou 1500 poté 2500 nakonec pasta tempo, výsledek foto. Editováno: 11. Února, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února @Dodi 15 patřilo by se vyměnit klasicke žarovky v drl za ledky. Směrovky taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 11. Února Sdílet Vloženo 11. Února Ne ne, nic, , to je až jako třetí auto v rodině, tudíž nízkonákladový provoz s minimem investic do něj, pouze údržba. Ale tato diskuze sem nepatří, konec. 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.