Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

@oct by mě zajímalo, proč mám po každém dotankování do plna dojezd kolem 720 km a po ujetí 270 km mám dojezd 760 km, jezdím stále stejným stylem a stejnou trasu, teoreticky po každém natankování do plna by se mi tedy měl objevit přibližně reálný dojezd 850 - 900 km

Mě se také dojezd po natankování zvyšuje do cca ujetých 150 km. Ale vždy to záleží na té koncové spotřebě. Mám poměrně podrobnou evidenci, tak vidím jak tam i 0,1 l/100 km hraje roli. Víc Ti k tomu neřeknu, do algoritmů výpočtu nevidím.

Tak podle Spritmonitoru jsem mel vcera jubilejni 100. tankovani (53506 km) :kol-28:

32l Efekty v Humpolci...

Upraveno od epo

V 9. května 2017 na 19:52, MilanHos napsal:

Už jsme mimo téma, ale neodpustím si nenapsat. To je nějak novinka že při převzetí auta máte sotva kapku benzínu? Já měl teda dojezd snad 20-30km na maxidotu a prej je to standart že nalijí cca 4 litry paliva.

Pro evpropský trh tam lejí 6 litrů do suché nádrže.

Tomu neverim, vzdyt jsem po prevzeti nove Fabie se stavem asi 4 km neujel ani 40 km a dosel mi benzin. Leda ze by z tech 6 litru pak v autosalonu polovinu odsali a ukradli.

Do suché nádrže jde 6 litrů, je na to korekce při vážení auta.

A z těch 6 litrů víc jak polovina padne na zaplnění čerpadla, potrubí, manipulace po závodě.

Auta v zákaznickém centru škoda vedle fabriky mívají při předání okolo 7-8 kilometrů.

Zkušební dráha na hluky podvozku má nájezd jen 1.4 km.

Pro dojetí k pumpě ti zbývá cca 2 až 2.5 litru, je-li manipulace s vozem více, tak o to méně.

Diky za presne info.

• 1 měsíc později...

Cesta do rakouska, plné auto a tankovani plne a pak asi 15 litru.

IMG_1861.JPG

Tu na konci sveta caka noveho majitela automobilu  Skoda plna nadrz. Netusim preco nema koncern rovnake pravidla pre vsetky krajiny.

• 2 týdny později...

Dovolená ve španělsku.

IMG_7369.JPG

A takto jazdím ja. Samozrejme táto spotreba pri ľahkej nohe, no pri plnej zostave : ja + rodinka ( 4 osoby ) . Je síce pravda že ide len o 40km - SNV - Levoča a späť, no pre mňa podstatná dlhodobá spotreba. Vcelku spokojnosť - 14 tisíc km. Ale ešte ak by šiel priemer dole budem iba rád.

2017-07-22-429.jpg

2017-07-22-430.jpg

2017-07-22-431.jpg

Já ikdyž se třeba snažilm tak níž jak 5,9 dlouhodobě jsem se ještě nedostal

Moja dlhodobá 5,7l

Momentálne od tankovania 5,6l

Dlhodobá.jpg

Od tankovania.jpg

@vasnivykolista tak tomu hovorím PARÁDNA priemerka  

Dlhodoba 5.4. Posledne tankovanie 5.4...

20170720_183303.thumb.jpg.80293b29b538158ee91a09340dc565a9.jpg

Bublava - Draždany(DE)  1.2 TSI 81kW DSG

kola 17", B)

IMG_0249.thumb.JPG.f03385e1809bb01663879289e1ef30ab.JPG

IMG_0079.thumb.JPG.6fbfefd0b8832bf93ffca7e9af215cb6.JPG

Že jsem si nevyfotil těch 7,4 Praha - Hirtshals přes půl Německa a Danska s koly za zadkem. A to jsem jel prevazne jen 140 na tempomat. :-)
Btw. @vasinykolista jak si vezl kola s tou spotřebou?

epo kola vozím vevnitř..zpět jsem měl 5,3 a průměrná rychlost 89 km/h..ale klima jela nadoraz za jízdy bylo až 37 stupňů

jel sem sám ..až v záři pojedeme ve dvou ..

jinak objíždím Slovinskou dálnici

Upraveno od vasnivykolista

Tak po dlouhé době taky přidám jedno foto. Dovolená do Itálie a zpět s pojížďkami ve Vídni a Benátkách, kde se doprava v podstatě skoro vůbec nehýbala, zbytek dálnice 110 - 120 km/h.

20170720_151425.jpg

Fotky nemám, auto je bohužel zrovna v servise, mix město okresky půl na půl 

dlouhodobá 5.2 (vč. zimy)

posledních pár tisíc km se od načerpání pohybuje 4.9-5.1

Poslední výlet OV-Beskydy a zpět 2x45 km průměr 4l - tam do kopce 4.5, zpět z kopce 3.5.

los pakos-5.1 na dálnici je dost dobré.

@noaid Při rychlosti kolem 110 km/h jsem měl průměr 4.8 - 4.9, ale domů se už člověk tak nějak těší, tak cestou domů mi to šlo mírně nahoru.

Praha - Viden pres Znojmo ted rano. D1 140, kde to slo + nejake predjizdecky pred Znojmem... VJihlave jsem mel prumer 6l

WP_20170725_001.jpg

Moje dlouhodobá spotřeba 5,1 l.

Fabia III kombi 1,2 TSI 81 kW Style DSG s tempomatem a to je tam cca 80 km s vozíkem.

IMG_0120.JPG

To jezdíš stále po rovince?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.