Přejít na obsah

Držák na jízdní kola v zavazadlovém prostoru (Combi).


jan2611

Doporučené příspěvky

Zdravím, máte s tímto příslušenstvím někdo nějaké zkušenosti? Přemýšlím, jestli si to přihodit do výbavy. Nerad vozím kola na střeše, jednak vyšší spotřeba, a hlavně při mé roztržitosti bych určitě někdy zkusil zajet do garáže s kolem na střeše. Takže i se současnou krátkou Fábií vozím kolo v kufru (s vyndanýma zadníma sedačkama), ovšem  je tam jen tak volně ložený, což asi z hlediska bezpečnosti taky není bůhvíco.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, záleží asi jaká kola vozíš, ale přijde mi to jako drahý nesmysl. Za prvé - je škoda cpát zabahněný kolo do kufru (v případě MTB). Za druhé - kolo se musí částečně rozebrat. Za třetí - ten nosič nepočítá s pevnými osami, takže u moderních horských kol prakticky nepoužitelné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejspíš se jenom sundá přední kolo a potom se zadní kolo přikurtuje k něčemu popruhem. Každopádně si myslím, že se to dá v pohodě dokoupit jako příslušenství (to stejné třeba u mezipodlahy a paketu simply clever), takže pokud si nejsi jistý, že to k něčemu bude, nekupoval bych to. Já osobně mám v plánu si koupit do kufru celtu kvůli bordelu a kola tam prostě strčit bez držáku, fixace gumovým lanem k okům v kufru by měla IMHO víc než stačit. Pokud se sundá přední kolo, tak si člověk ani nic neomlátí a nezašpiní.

Editováno: , autor: happymaster23
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Držák mám v Roomsteru, kola v něm drží perfektně. Sundáš přední kolo a upneš ho za přední vidlici do rychloupínáku v držáku. Na sedlovku je objímka, která se přes popruhy chytí k okům v kufru auta. Mám to doma někde nafoceno, když bude zájem hodím to sem. Doufám, že držák je identický i do F3, protže si ho chci nechat a používat ve Fabce.

Editováno: , autor: Monty74
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...