Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Caute chcem sa spýtat aký je servisný interval na TSičku v F3 combi? Na škoda stranke som našiel dva bud ročný/15t alebo dvojročný/30t. Čo je správne?ide o to či priplácat servisný baliķ alebo nie. Diky

Vloženo

A je to možné?predstavte si situáciu že si zaplatím 500e za servisné prehloadky na 60t km/4roky a ked mám chodit každy rok sa to oplatí ale ak raz za 2 roky tak asi nie. A ak si to nechám prekódovat možem ist 4 krat v ramci 500e alebo nie?

Vloženo

To asi těžko, předplacená servisní prohlídka bude podle nějakýho servisního plánu a ten určitě bude počítat s LL intervalem a ne s "přáním zákazníka". Docela by mě zajímalo, kolik z vás, co si chcete vypínat Start/Stop a měnit servisní interval, si to auto plánujete nechat déle než těch 5 let a 100t km. Pokud tu jsou tací, tak to i chápu, ale pokud ne, tak mi to přijde jako nesmyslné počínání - je to v záruce tak ať se Škodovka stará...

Vloženo

Mne nejde o záruku mne ide o to či sa to oplatí priplácat. Ak je to každe 2 roky čize pojdem 2x do servisu za 500e to sa mi zdá moc. Kolko výde prehliadka finančne ked predpokladáme výmenu olej filtre sviečky robota materiál? Do 200e alebo mýlim sa?

Vloženo

Já vím jak jsi to myslel a jestli jsem princip předplaceného servisu pochopil správně, tak pro to nejnutnější minimum (oleje, filtry, atd) se prostě nevyplatí (podobné to je u operativního leasingu, taky se nevyplatí), nicméně pokud máš v plánu používat brzdy stylem on/off a pálit spojku, tak bych do toho šel ;).

Vloženo (editace)

Tak ono zakladni balik obsahuje len olej filtre sviecky a robotu takze aj keby jazid brda plyn tak mi to nic nepomoze. Len mi islo o to že ak by sa kazdy rok chodilo na vymenu oleja plus kazdy druhy rok garancna tak som ratal ze to vyde za 4 roky viac ako 500e. Ale ak to tak neni myslim ze to nepresiahne 250e za servis.

Tak rád sa spýtam aj predajcu ale rád sa poradim. Nato je fórum

Editováno: , autor: Jakub3211
  • o 2 týdny později...
Vloženo

happymaster23...to mi chceš povedať, že ak nechám start stop system zapnutý a nebudem ho vypínať tak mi spojka a možno aj štartér nevydrží dlhšie ako 5 rokov? mám v plane si to auto ponechať aspoň 10 rokov.

Vloženo

Já nemám v plánu si auto nechávat déle než je záruka (5 let/100t km), takže mi je to jedno a LL nechám. Jediné nad čím ještě přemýšlím je ta brzká první výměna oleje. U staršího TSI to mělo přecejenom větší smysl právě kvůli bordelu z řetězu, tady už to IMHO tak hrozné nebude. Navíc jsem slyšel názory, že brzká výměna první náplně může být i na škodu (protože je to speciální první náplň a podobně). Tak nevím...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Plánuju zhruba za půl roku koupi F3. Já bych si nechal LL interval,a měnil zhruba po roce LL olej,pokud najedu cca 10-12tkm/rok  Nosil bych si vlastní olej. Co vy na to? můžu to tak udělat? Nebo tu výměnu (mezi LL intervalem) mám provést sám? Díky za rady

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...