Září 9, 20204 r Ahoj, čeká mě prohlídka po dvou letech / 30k km. Psal jsem do více servisů kolik za to chtějí. Zatím 2 odpovědi ze 3, neakceptují vlastní olej a cena cca 5k - 6,5k což se mi zdá docela raketa podle toho co tady vidím :D Máte nějaký tip nebo zkušenost se servisama v Praze / Praha východ / Nymbursko a okolí? Díky za rady
Září 13, 20204 r Jezdím Autokomplex Menčík v Benátkách nad Jizerou, to není tak daleko. Berou vlastní olej.
Září 14, 20204 r Nepleť si prohlídku a pouze výměnu oleje. Za samotnou výměnu dáš mimo Prahu cca 3.200 i s jejich olejem. Co obnáší prohlídka navíc ještě nevím, byl jsem dvakrát jen na výměně, ale jistě to tady už bylo.
Září 14, 20204 r před 14 hodinami, lubomir.kozak napsal: Jezdím Autokomplex Menčík v Benátkách nad Jizerou, to není tak daleko. Berou vlastní olej. tam mi napsali že neberou :D
Září 14, 20204 r před 3 hodinami, ben06 napsal: Nepleť si prohlídku a pouze výměnu oleje. Za samotnou výměnu dáš mimo Prahu cca 3.200 i s jejich olejem. Co obnáší prohlídka navíc ještě nevím, byl jsem dvakrát jen na výměně, ale jistě to tady už bylo. garanční prohlídka by měla obsahovat, výměnu oleje, výměnu olejového filtru a výměnu kabinového filtru
Září 14, 20204 r Garanční snad už ani neexistuje.prohlídky jsou dvě,píše to i infoteiment. olejový servis a inspekční prohlídka. Po zadání km do DSP vyjede,co se má a nemá dělat.
Září 14, 20204 r před 29 minutami, tousak napsal: tam mi napsali že neberou :D Aha tak to jsem dojezdil :D
Září 14, 20204 r bohužel, těch AS, které berou vlastní olej je čím dál méně a kde ještě nedávno brali, tak dneska už neberou a najít dnes takový, kde ještě berou je skoro nemožné, ale stále ještě existují.. a druhá věc k těm názvům prohlídek, někdo používá slova serviska, někdo garančka apod..každý myslíme určitě to samé, ale v AS to samozřejmě stejné není..zde házím foto z jednoho fora, kde se jeden člen fora pracující přímo v AS snažil popsat, jak to ve skutečnosti je.
Září 14, 20204 r ano tak to je.A píše to i infotaiment. olej-kdy se opravdu dělá jen olej a pak prohlídla po uplynutém čase-tam se řeší čas a KM a podle zadání do dílenského plánu vyjede,co se má a nemá dělat-např.jednotlivé filtry,brzdovka,kontroly podvozku atd atd atd-tady takový příklad.Tohle by jste měli obdržet všichni po prohlídce intervalové MTMaintenaTableAction OIII Scaut.pdf
Září 14, 20204 r Myslí, nemyslí, je vhodné používat odpovídající názvy, garančka prostě neexistuje. Tečka. Každý si může na foru najít (případně za patřičný poplatek v systému erWin) a stáhnout odpovídající část dílenské příručky, kde je naprosto jasně a přehledně rozepsáno, co a kdy je výrobcem předepsáno a jak se to nazývá.
Září 14, 20204 r před 4 minutami, cosby napsal: ano tak to je.A píše to i infotaiment. olej-kdy se opravdu dělá jen olej a pak prohlídla po uplynutém čase-tam se řeší čas a KM a podle zadání do dílenského plánu vyjede,co se má a nemá dělat-např.jednotlivé filtry,brzdovka,kontroly podvozku atd atd atd-tady takový příklad.Tohle by jste měli obdržet všichni po prohlídce intervalové MTMaintenaTableAction OIII Scaut.pdf 125 kB · 1 stažení Tohle bohužel autorizáky vydávají málokdy...
Září 14, 20204 r Ano,dávají pouze dílčí potvrzení servisu,ale měly by dávat tohle.My autorizák nejsme a dáváme to :-)
Září 14, 20204 r Tohle v autorizaku dostanu pokazde, kdyz jdu na pravidelnou servisni prohlidku (s vymenou oleje nebo bez). Plus jeste kontrolu stavu baterie a vypis ze servisni knizky. A neni to zadny hogofogo autorizak - pravda, vlastni olej neberou.
Září 14, 20204 r Jsem taky za přesné názvy, jsme na technickém fóru. Pořád sem někdo tahá přežitou už nic neříkající garančku. Výpis jsem dostal s fakturou při druhé výměně oleje, která byla na vlastní žádost naprosto bez problémů a po kávě jsem odjížděl domů.
Září 14, 20204 r prosím opravte mě abych se v tom zorientoval. Mám záruku mobilita plus, měl jsem za to že je nutné dodržovat pravidelné servisní intervaly aby mi záruka nepropadla. Při těchto návštěvách se mění olej, olejový filtr a kabinový filtr. Je tedy možné si nechat vyměnit všechny tyto komponenty, nebo jen jeden podle toho co se zobrazí na rádiu, mimo AS a do AS zajet jen kvůli prodloužení platnosti o další servisní interval třeba s potvrzením o výměně komponenty? Díky
Září 14, 20204 r Trvanie zaruky mobility je podmienena a viazana na ukony vykonane u nich,s ich materialom a pracou.Neexistuje dat si oservisovat mimo Skody zo svojim materialom a od nich si pytat predlzenie zaruky mobility.Aj u nich vykonany servis s vlastnym matetrialom ti automaticky zaruku mobility ukonci.Osobne overene na byvalom aute.
Září 14, 20204 r Ano,je to tak. Jinak při dnešních možnostech pojištění záruka mobility postrádá smysl
Září 16, 20204 r Celkom zaujimava tabulka sa objavila na briskoda.net Skoda, ze i v nasich koncinach nie je nieco podobne
Září 20, 20204 r Zdravím mám dotaz. V říjnu mě čeká poslední garanční prohlídka, v březnu mi končí 5 letá záruka. Kolega v práci mi doporučoval se vybodnout na garančku a nechat si vyměnit olej a filtry u známého, zbytečně bych platil hodně. Jaký máte na to názor? Je někde k stáhnutí plán co se kdy mění a kontroluje? Po třech letech mi měnily brzdovku, loni jen výměna oleje a filtrů. Letos by mi měli měnit svíčky, ale kvůli tomu není třeba jezdit do škoda servisu. Propadne záruka, ale do března snad vydržím bez ní ne?
Září 20, 20204 r Ano, pravda je ze ušetříš. Ale pokud se nepletu, jakmile přestaneš jezdit do autorizaku, ztracis záruku mobility.
Září 20, 20204 r @Rapid1.0 ano to je pravda, ale k čemu je ta záruka mobility dobrá ? když se podívám na to, co tam je, tak všechno to mám ve své havarijní pojistce. Předpokládám, že skoro každý ji má nebo by ji měl mít u takto mladých aut, takže co se týče záruky mobility stačí mít jen lepší havarijní pojistku. Upraveno Září 20, 20204 r od ski1961
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.