Pawouk Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Ale pánové, toto téma není o mobilních telefonech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 pawouku, nechces ty prispevky presunout spise do bolera? Prece jenom se to spise tyka jeho (mirrorlink). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 (editace) Dnes mě Škoda zklamala, navigace Amundsen je jen pro MR2016 a novější, takže my s MR2015 máme smůlu, protože údajně nejde dodělat. Editováno: 24. Duben 2015, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 ani se nedivim, ale nejak mne to nezklamalo. Budu vyuzivat ML pripadne SL na boleru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hukoman Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Ahojte, mam objednanu Fabiu combi 1,2 TSI 81kw, vybava style a okrem ineho som si dokupil aj navi Amundsen. Len si chcem overit jednu vec - aky je rozdiel medzi Bolerom a Amundsenom? Myslim tym rozdiel vo vonkajsom vzhlade. Podla info ktore mam by displej mal mat rovnaku ulopriecku (6,5), ale nikde nemozem najst foto Amundsena vo Fabi 3. Ak by mal niekto real foto rad by som to videl. Dikes moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rulda Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Ahojte, mam objednanu Fabiu combi 1,2 TSI 81kw, vybava style a okrem ineho som si dokupil aj navi Amundsen. Len si chcem overit jednu vec - aky je rozdiel medzi Bolerom a Amundsenom? Myslim tym rozdiel vo vonkajsom vzhlade. Podla info ktore mam by displej mal mat rovnaku ulopriecku (6,5), ale nikde nemozem najst foto Amundsena vo Fabi 3. Ak by mal niekto real foto rad by som to videl. Dikes moc. Ahoj, když vydržíš asi 3 týdny, tak Ti dám přesnější info :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Vzhledově má Amundsen navíc tlačítko NAV a případně VOICE, jinak je to stejné jako Bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hukoman Vloženo 2. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2015 Ahojte dakujem pekne za rychle reakcie. Teraz uz len neako vydrzat 4 mesiace inak dodacia doba ma dost sokovla 4.5 mesiaca je fakt brutal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkaktus_Baxton Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 (editace) Ahoj, nevíte někdo jestli je navigace Amundsen vybavená zároveň všema věcma co obsahuje rádio bolero ? je mi o to že není v popisu v konfigurátoru napsané že to umí třeba formát flac a jiné věci ... I když logicky z možností konfigurace vyplývá, že by mělo být bolero základ na kterém je navíc Amundsen jako další funkce (navigace)... EDIT: Už jsem to asi zjistil mělo by to to tak být (amundsen = bolero + navigace) Editováno: 4. Listopad 2015, autor: kkaktus_Baxton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Je to tak, umi to stejne veci. Akorat tam take neni automaticky smart link. (v menu je, ale chce to pro aktivaci nejaky kod) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hukoman Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Ahojte tak ja som v Amundsene mal smartlink aktivovane hned od zaciatku (a to som si ho nejako zvlast nepriplacal - zeby rozdielny pristup k vybave medzi SR/CR?). Kazdopadne mirror link mi nefunguje aj ked mam podporovany mobil (Samsung Galaxy A5), ale Android auto ide super spolu so Spotify - takze spokojnost. Inak moje skusenosti so vstavanom navigaciou su viac ako pozitivne - na mapach mi naslo cisla domov v jednej dedinke kde pomaly ostane navi nasli ledva jednu ulicu. Plus moznost ze sa navigacne udaje zobrazuju aj na Maxi dote a teda clovek nemusi moc odtrhat zrak od cesty je takisto super pridana hodnota vstavanej navigacie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 17. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Už vyšla nová aktualizace map pro amundsen. Ke stazeni zde: http://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 2. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2015 (editace) Dokáže mi někdo říct jak dostanu Amundsena do MR2015? Ve Škodě od toho dávají ruce pryč, že to nejde. To není možné, snad všechno jde. Chci jen vědět co k tomu potřebuji, jestli to zahrnuje i výměnu ŘJ nebo co všechno by to zahrnovalo ať vím jestli do toho jít nebo ne. edit: nepotřebuji nějaké zobrazování na maxidotu, na to kašlu, jde mi skutečně fyzicky jen o navigaci. Editováno: 2. Prosinec 2015, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scypho Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 michal86 chapem tomu spravne, ze update map Skoda je zadarmo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 scypho: nemáš na mysli tohle? http://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scypho Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 Ano presne o tom hovorim. Citroen pytal 140e za kazdy update, preto ma prekvapilo, ze sa to da na tej Skoda stranke hned stiahnut (zjavne zadarmo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 když jsem já objednával F3, tak vyjádření prodejce bylo takové, že aktualizace map je doživotně, a minimálně do MY2018 gratis. ale jelikož tam k nim stejně chci jít, tak se na to zeptám extra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Ano, update map je zdarma. Proste jen stahnete nove mapy z toho updateportalu nahrajete na sd kartu a jede to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarry2 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Mně to hlásí, že nebyly nalezeny žádné aktualizace firmware pro daný VIN. Mám OII 2010 - Amundsen. Jak mám sehnat aktualizaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Tady jsi v F3 sekci, coz je naprosto jiny Amundsen. Pro O2 Amundsen zadny update zdarma neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarry2 Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 Opravte me, jestli se mylim, ale ja pracuju s informaci, ze update map mate zdarma po tri roky od koupe vozu. Pak uz za (mne neznamy) poplatek... Ale mozna je to uz jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 U Fabie je je u amundsenu psáno toto: Díky rychlým výpočtům a preciznímu vykreslení trasy vás GPS systém rychle a pohodlně dovede do vybraného cíle. Systém Amundsen nabízí 6,5 palcovou dotykovou LCD obrazovku s vysokým rozlišením 800x480 pixelů. V ceně přístroje je doživotní aktualizace mapových podkladů MapCare. Volitelně může být systém vybaven i hlasovým ovládáním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 (editace) K dispozici pololetní aktualizace map ECE 1 2016/2017 (12,00GB) Editováno: 8. Červen 2016, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Ahoj chtěl jsem se zeptat, jak jste spokojeni z Amundsenem. mam ho objednaného. tak zda se za ten příplatek vyplati.Jestli naviguje dobře a podobně. Nějaké postřehy? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.