milanxx Vloženo 6. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2018 A co vyndat navigační kartu, pak vložit tu s POI a naimportovat. Pak vrátit tu navigační. A ještě zkotrolovat verzi sw co je v autě s tou co je na import. Občas mají chybu na serveru a stáhne se špatná verze SW a přitom bude SA tvrdit že to neni možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 6. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2018 (editace) @milanxx když vyndáš navigační kartu, tak nemáš kam ty POI body nahrát, protože v tu chvíli žádná navigace v autě není, takto to nefunguje.. a ta druhá věta o zkontrolování sw atd..tak to vůbec nevím o čem mluvíš, jak to souvisí s nahráním POI.. Editováno: 6. Červenec 2018, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2018 @ski1961 zkus se podivat na Google podle čidla jednotky navigace, ta jednotka by měla být stejná ve Fabii, Rapidu, Octavii a snad iv Superbu, liší se pak ten protikus s LCD. Nevím teda jestli je to tak 100%, ale hledal jsem nedávno Bolero podle kódu a vyhodilo mi to pod stejným číslem i jednotky do vyšších modelů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 7. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2018 @ski1961 myslel jsem sw verzi navigace, radia, poi. Vše by mělo sedět aby to šlo. A za dob tomtom na navigační kartě byl adresář na poi. Dalo se to tam jednoduše nahrát v počítači. Já bych se na tu kartu kouk přes pc co tam teď na ní je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 V 5. 7. 2018 na 16:11, LukášCBR napsal: Zde:http://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/cz/cs/index/Aktualizace-mapovych-podkladu/maps-download#/ Vybereš vůz (Golf VII, rok 2017) a vyskočí ti na výběr dvě verze infotainmentu 1. Discover Media (Amundsen) 2. Discover Pro (Columbus) Vybereš Amundsen (Discover Media) a dole na stránce máš výběr mapových podkladů - Západní/Východní Evropa. Takže zřejmě stáhneš jako většina variantu č.1, kterou pak rozbalíš na originální SD kartu z Amundsena. Databáze stažená z VW na Golfa je s německými znaky a diakritikou, adresář obsahuje omezený počet míst v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 (editace) @dodge jako chceš tím říci, že ty mapy z VW nejsou plnohodnotné pro ČR ? podle čeho tak soudíš, že obsahuje omezený počet míst v ČR, dle čeho se to zjišťuje ? Editováno: 11. Červenec 2018, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Klávesnice obsahuje pouze německou sadu znaků a diakritiku, nelze tudíž zadat adresu s českou diakritikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Já zatím na žádný problém nenarazil a to ani u zvláštních online cílů. Navigaci používám hodně a zatím bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 (editace) @dodge já tedy nevím, ale schválně jsem to byl zkusit a já mám tedy normálně českou včetně české diakritiky.. a ještě jednou se tedy ptám, podle čeho se pozná, že obsahuje omezený počet míst v ČR, dle čeho tak soudíš ? dík Editováno: 11. Červenec 2018, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Navigační databáze: (stažená z VW Golfa) 5L0051236AH 1030 ECE1 2018/19 je německá s pouze německou znakovou sadou a diakritikou, jak jsem uvedl v předchozím příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 @dodge no potřetí už se ptát nebudu, asi je to zbytečné, protože odpovědi se zřejmě nedočkám.. jinak tuhle verzi mám staženou ve svém autě a mám tam české znaky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Znovu odpovídám, že pokud klávesnice nemá českou diakritiku, nelze vložit adresu s českou diakritikou, tudíž podle toho se snadno pozná, že databáze adresy s českou diakritikou neobsahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 (editace) @dodge opravdu nerozumím tomu, co máš přesně na mysli..mně to českou diakritiku zobrazuje. klávesnice u mě neobsahuje ani jeden německý znak.. Editováno: 11. Červenec 2018, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Iba doplnim,ze to mam rovnako,ako ski1961 a stiahnute z VW portalu,ale tahal som data pre Caravelle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 @Patrik1971 já to tahal z VW golf 2017..podle mě to na to mít vliv nemůže..dle mého by klávesnice obsahovala německé znaky jen v případě, že by se jazyk navigace kompletně změnil na německý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Bouška Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Čau, nemáte někdo radu? Mam novou navigační kartu k Amundsen RNS 310 a navigace mi stále hlasi,,nacházíte se na nedigitalizovane komunikaci...byl jsem v okolí Brna, v centru Kurimi atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 na předchozí straně jsem psal, že Amundsen má skrytý SD2 slot, kde to nějaký němec dle fotky jen vyřízl. Já jsem to vyřešil tou redukcí, která mi dnes dorazila. Vidět to není, účel to splňuje a osobně se mi to líbí více, než ta vyřízlá díra 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HrdinaJan Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Ahoj, mohl bys prosím hodit link na tu redukci? Celkově dík za info. Bude se hodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Zdravím, otázka stran aktualizace map. Jen si to chci shrnout - V autě kouknu na verzi mapy (ECE 1 2015/2016), na update portálu zadám VIN a vyberu aktualizační podklady dle stejného ECE. Nahraju a rozbalím na stávající originální navigační 32GB SD kartu. Tu v autě dám do slotu a v navigaci dám "aktualizovat". Aktualizace může trvat i dost dlouho. Takto si myslím, že to chápu správně (nebo se pletu?) Ale nevím si rady, že auto píše ECE viz. výše, zatímco na update portálu mi vyběhne pro ECE 1 seznam zemí, kde není uvedena ČR. To mi přijde divné. Kterou verzí tedy aktualizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 (editace) @ondra.rs ano tvůj postup je správný, akorát, pokud si ji stáhneš napřed do PC, tak v PC rozbalit a na origo navigační kartu ji nahrát už rozbalenou. Tu původní předem smazat a doporučuji zazálohovat, dokud si nerozběhneš korektně tu novou. Na ty názvy ECE nekoukej..koukám ted do portálu škoda a udělali to ted úplně jinak, protože udělali několk verzí, dříve byly jen dvě ECE bez ČR a ECE1 s ČR. Koukám, že jsou tam ted k mání asi 4 verze s ČR a k nim různé státy, takže je jen na tobě, jakou si vybereš. Editováno: 7. Prosinec 2018, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Jinak jsem si ted prostudoval to jejich nové rozdělení map, kdy to rozházeli do 7 skupin a vůbec tomu nerozumím. Např pro ty, kteří třeba opravdu potřebují celou evropu jako to bylo dříve mají prostě smůlu.. Kdo by třeba potřeboval navigovat ve Španělsku, tak má prostě smůlu s navigováním přes země průjezdu, protože tam kde je Španělsko jen je už jen Francie, ale ČR a Německo už nikoliv..jako opravdu čím dál lepší nebo si to vykládám špatně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Ano, nechápu, proč zmizela ta celá Evropa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 (editace) Takže pro Vás, kteří se taky divíte, jak to ted škodovka udělala už mám vysvětlení. Bohužel zlikvidovali tu celou evropu a rozsekali ji na několk částí..prý někteří si stěžovali, že potřebují třeba jen okolní státy a kvůli tomu si museli stahovat celou evropu. Takže vymysleli tento způsob a pokud někdo chce celou evropu, tak si musí stáhnou ty balíčky v kterých ty státy jsou, a postupovat dle klasického návodu a po update se v navigaci ty balíčky spojí. Editováno: 7. Prosinec 2018, autor: ski1961 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 7. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Tak pokud se dají alespoň ty jednotlivé části spojit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.rs Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Super, moc děkuji za jasné vysvětlení. Akorát mám pocit, že to ještě nikdo nezkoušel v praxi ... no uvidím, jak budu mít chvíli, zkusím to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.