libero Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Zdravím Páni. Prosím vás, aký olej (značku,viskozitu,označenie) dávajú v Škodovke do nových Fabií 1.2 TSI 81kw ? Zatial som sa dočítal iba, že Shell alebo Castrol ale bol by som rád keby mi to niekto upresnil. Ďakujem. Som tu nový a v Piatok mi má prísť Fabia III 1.2 tsi 81kw. nie je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Kolik se nám tam toho vlastně vejde, bude stačit když koupim 4 litrovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas1516 Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 (editace) no mne to jedno nie je, planujem prvu vymenu doma cca po 1500km a chcel som si objednat olej dopredu... takze asi tak :-) Editováno: 9. Únor 2016, autor: thomas1516 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 dodrž normu a olej si vyber aký chceš .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas1516 Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 libero , viem že stači ked dodrzim normu ale planujem si auto nechat dlhsiu dobu a chcem tam davat stale ten isty olej , tu istu značku a najlepsie rovnaky aky tam bol prvy krat od vyroby ..toto by som chcel dodržať preto som sa pýtal na ten olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Fabia není vůz formule jedna... A co budeš dělat, když se ten jeden jediný konkrétní olej přestane vyrábět? Což se běžně děje. Neřeš nesmysly. Profící ti radí dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas1516 Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 no ok teda ...dakujem vám za odpovede ale stále neviem kde zistím presne aky olej tam leju ..snáď v Škodovke mi to prezradia :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 v ŠA servise ti určite presne nepovedia,lebo to na 100% nevedia ....vieš čo? ...skús pre zaujímavosť napísať priamo importérovi a daj vedieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 no ok teda ...dakujem vám za odpovede ale stále neviem kde zistím presne aky olej tam leju ..snáď v Škodovke mi to prezradia :-) To ti nikde neřeknou a nezjistíš. Jeden týdem mají cisternu od Shell, druhý Castrol. Je to zásobování Just and time. Nalit tam ten z toho odkazu, s Mobilem1 to bude asi to nejlepší i s ohledem na cenu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas1516 Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 v ŠA mi možno nepovedia aky je tam liaty prvý olej ale snad aspon aký dávaju zákazníkom pri pravidelnej vymene ..snáď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Při pravidelné výměně oleje ti olej dodává servis. A ten většinou leje Shell co jsem se setkal. Ale někde lijou i Castrol. Záleží jaké mají smlouvy s dovozci olejů. Nehleď na blbosti typu jaký olej tam je. Koukej na normu aby jí splnil a na cenu. Vyber zlatou střední cestu. Já lil kdysi do MPI Shell, teď do TDI Shell, jenže ho přestali vyrábět tak jsem přešel na Mogul který mě taky hodně lidí doporučilo. A rozhodně se vykašli na výměnu po 1500 km. Jsou to vyhozené peníze!! Jestli chceš vyhodit minimálně 1000kč, pošlu ti číslo účtu a raději je pošli mě. Já ti aspoň napíšu děkovný dopis Motoru výměnou oleje po 1500km nepomůžeš. Najezdi aspoň 10 - 12 000km potom budeš mít jistotu že už si vše dokonale sedlo a aspoň ten olej trochu opotřebíš. Jsou firemní auta co mají interval výměny 30 000km a taky jezdí. Dostávají čočku a nikdy nikoho nenapadlo olej vyměnit dříve než ve 30 000km. A dokonce je možné že takový motor najezdí více km než tvůj opečovávaný.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 aký olej v servise dávajú už uvidíš pri vstupe do servisu,alebo v prijímacej kancelárii ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 Tady máš seznam škodou schválených motorových olejů. Najdi si příslušnou normu VW a můžeš vybírat. Schválené motorové oleje ŠKODA.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. Únor 2016 Sdílet Vloženo 9. Únor 2016 + chybaju tam kuvajtske Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Kolik se nám tam toho vlastně vejde, bude stačit když koupim 4 litrovku? 4litre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 No nějak me tam chybí mogul 5w-30.. i když plni normu. Hlavnězže tam je kaufland Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 10. Únor 2016 Sdílet Vloženo 10. Únor 2016 Já používám toto.Po rozkliku se ti objeví i jiné náplně.http://total-dnk.lubricantadvisor.com/Default.aspx?lang=eng&br=elf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Mogul tam uvedeny neni a pritom jej AS pouziva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas1516 Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 takze dnes mi prisiel e-mail od importera : . . . Dobrý deň, ďakujeme Vám za dôveru s ktorou ste sa na nás obrátili. Do nových vozidiel ŠKODA s motorizáciou 1,2 TSI 81kW sú oleje s viskozitou 5W-30 spĺňajúce mazaciu normu VW 504 00. Výrobca vozidiel neuvádza výrobcu motorového oleja dodávaného do nových vozidiel. . . . Takže som dospel k zaveru ze zbytocne je to uz zistovat pretoze aj tak sa mi to nepodari dodrzim normu ako vravíte aj vy páni a hotovo , viac sa uz tym zaoberat nebudem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 v ŠA servise ti určite presne nepovedia,lebo to na 100% nevedia ....vieš čo? ...skús pre zaujímavosť napísať priamo importérovi a daj vedieť no nehovorím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 možná se ptám blbě, ale jaká je tedy norma oleje pro 1,2 TSI 81 Kw ? VW 504 00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 50400 na LL a 50200 na 15tkm/rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fero201 Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Výmena sa blíži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas1516 Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 (editace) Je pri výmene oleja Shell 0W30 AV-L za Shell 5W30 AV-L a naopak potrebné uplne odsať alebo nechat poriadne odtiect olej alebo sa mozu tieto 2 aj miešať res. dolievať ? ? Vopred ďakujem za odpovede. Editováno: 13. Březen 2016, autor: thomas1516 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 13. Březen 2016 Sdílet Vloženo 13. Březen 2016 Tyhle specifikace se daj michat. Nicemu to nevadi. Vypust a nalej. Nemusis se bat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.