los pakos Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 (editace) Moje dnešní výměna oleje: https://s22.postimg.org/72yrnpk4x/SCAN.jpg Editováno: 5. Říjen 2016, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 4,2 tam naliali naozaj, alebo to je len na FA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 Taky mě udivila hodnota 4,2 litrů, ale nijak jsem to neřešil. Nevím kolik oleje má tenhle motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 CJZC aj CJZD 4L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Tak už mám najeto 15 tis. km tak došlo na výměnu oleje + překódování na pevný interval výměny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 10W40? Preco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Ta 10W40 spĺňa vôbec normu 502.00. Do týchto motorov su predpísané 5W40 502.00 na pevný interval (15kkm) alebo 5W30 504/507.00 na premenlivý (tak mi bolo povedané v servise ked som sa objednával na výmenu - v piatok ma to čaká) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 před 11 hodinami, VojtaCZ napsal: Tak už mám najeto 15 tis. km tak došlo na výměnu oleje + překódování na pevný interval výměny. a mnozstvi kupodivu taky 4.2l... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Shell s olejem Helix Plus 10W40 splňuje normu 502.00, takže může být použit, v každém případě bych ale s tímto olejem nejezdil na lyžovačku do hor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Preto som sa cudoval, samozrejme podla normy tam moze ist. Ale do turba radsej 5w-40, 0w-40, 5w-30. Tie dva deci , to nie je DPH? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Neproplachujou to těma dvouma deckama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 Já ani neřešil jaký tam dají olej. Tak snad by tam nedali něco co tam nepatří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 Zdravím, tak včera som bol na tej výmene aj ja a v pondelok idem znova znie to možno neskutočne no auto ostalo u nich s vypusteným olejom. S pôvodným filtrom sa vyšrobovala aj volaka závitová trubka (viď foto) čo mala ostať na aute. Mechanik odmietol vykonať akýkoľvek úkon, ktorým by trubku z filtra dostal von a keďže náhradný diel na sklade nemali tak s vypusteným olejom som mohol ísť akurát tak... no ved viete kam. Preberaci technik mi povedal, že sa jedná o výrobnú vadu a nový diel pôjde cez záruku, vraj mám byť rád že sa na to prišlo (úprimne som úplne nadšený že sa na to prišlo v piatok a nemali to skladom, paráda :/ ). Našťastie preberaci technik so mnou natoľko sucitil že mi ponukol odvoz domov, čo viac by si človek mohol priať však? takže aj náhradné vozidlo, na ktoré mám na 3dni zdarma nárok som si musel pýtať. To šiel samozrejme veľmi ochotne overiť (lebo vraj nevedel či sa garancia mobility vzťahuje na takéto voľačo) a prišiel že mi dajú Rapid zdarma, pričom zaplatím len to čo prevozim. Po mojej ďalšej otázke, či je v aute plná nádrž som bol opäť prekvapený z odpovede "asi 3/4 tam je". Takže zase som musel prízvukovať aby mi to dotankovali ( šak načo by mi bola plná nádrž, hlavne aby som ho vrátil s plnou no nie?). Veď to aj dáva logiku, požičať s plnou, vrátiť s plnou, hotovo a nie sa prdkat na pumpe aby som nahodou nenatankoval o deci viac ako som si vypočítal podla ppc Akože, neviem čo si mám o tomto myslieť, mali by spraviť prvé a posledné pre to aby som bol spokojný a nemal zbytočne ďalších 10 pripomienok a požiadaviek. Ešte som zvedavý ako to dopadne v pondelok, zatiaľ som sklamaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2016 (editace) S tím že nemají plný nádrže v náhrandích autech mě taky pěkně vytáčí, samozřejmě že to dělají naschvál.. Až budu mít tu mobilitu tak jsem zvědavej jestli mě přijedou dotankovat náhradní auto Sorry za ot, uvědomil jsem si zě jsem v tématu o výměně oleje až pozdě. Nevim proč ale myslel jsem si že jsem v osobním tématu Helmice Editováno: 15. Říjen 2016, autor: MilanHos 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Kde ti to robili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 (editace) Automax PB sranda že nový kus na motor montovali pomocou dvoch zakontrenych matiek, no z filtra nemohli vymontovať lebo kedysi sa to stalo na Rapide a údajne to nešlo ale nevadí, nakoniec všetko dopadlo ok, olej vymenený, filter takisto, takže zase pokoj. Najbližšie tam ale pôjdem asi až pri 30tis ako to je naplanovane z výroby teda ak sa nič nepototo. Ešte ked tak pre info, olej som dal Castrol Edge 5W30 LL Titanium FST (z 5l ostalo 1,2l cca podla odmerky na bandaske) 9€/l, filter a zbytok bol od nich. Dokopy ma to vyšlo cca 74€ (2000Kč ±) MilanHos sorry že som ťa zmiatol som sa asi moc rozpisal Editováno: 17. Říjen 2016, autor: Helmic-Svk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Druhá výměna oleje ve 30 tisícich km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 A vzduchový filtr nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Prý až po dvou letech, jen ho vyčistili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Taky mi menili jen pylovy a prachovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scypho Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Dnes vymena oleja po 15 tis a prekodovanie na pevny interval. Zevraj som bol prvy, co to ziadal Cena 106e s 20% zlavou na material. Prave prebieha akcia s Tesco ... ak mate Tesco kartu, tak dostanete 20% zlavu na material. Neviem ci to plati iba v Danubiaservice Bratislava, alebo v kazdej Skode. Tak ci onak potesilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Toto ja nikdy nepochopim, LL olej pri pevnom. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Já jo, ten LL stojí stejně nebo i mín než "neLL", autorizák má jen jeden barel, maximálně dva - s levnejší variantou, ale všechno LL. Spiš nepochopim tu cenu, cca. 600/l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Nestoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scypho Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 (editace) Ale stoji ... pytal som sa na to a rozdiel LL (Skoda) a normalny Olej (Shell) bolo asi euro. Taktiez spominana zlava sa nevztahovala na obyc. olej, iba na LL, cize nebolo nad cim premyslat. Ano, tie ceny su strasne, stale vaham ci na dalsiu prehliadku prinesiem vlastny olej. Odradza ma ten cirkus, co bude asi robit servis (strasenie, zapis do knizky ze pouzivam vlastny, neschvaleny olej a pod)... BTW vadi, ze na pevny interval je tam LL olej? alebo je to len o cene? (LL drahsi ako normal). Editováno: 3. Listopad 2016, autor: scypho edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.