Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Roomster se mi sám zamkne po otevření dálkovým. Je to vždy po cca 15 vteřinách. Může mi někdo poradit jak se to vypíná ? Např. Otevřu auto, posadím dcerku do autosedačky, připoutám, zavřu dveře a auto se zamkne. Jestli někdy zapomenu klíče na sedačce tak bych musel domů pro náhradní.

To co popisuješ vypadá spíš na nějakou chybu nějakého čidla ve dveřích, protože pokud otevřeš jakékoliv dveře, auto by se pak už samo zamknout nemělo. Je to ochrana proti tomu, když se ti třeba samo odemkne, například přisednutím klíče, tak ať se samo zamkne, pokud do určité doby auto nikdo neotevře. Jen teda u mě to trvá tuším kolem minuty. Nicméně přes kabel a diagnostiku tato funkce vypnout jde.

• Autor

Tak to až pojedu na jaro do servisu tak se jich zeptám jestli by to šlo vypnout tu chybu. Dík za názor.

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek - porušuješ tím pravidla fora.

Tož já bych zkusil dcérku strkat chvíli druhýma dveřma. jestli to dělá taky. V prvé řadě musíš lokalizovat které dveře řj nepozná že se otevřely. Jde to najit i na vagu v zobrazovaných hodnotách dveřních spínačů.

• 2 měsíce později...

Ještě by se to mohlo samo zamykat při nechtěném zmáčknutí odemčení kufru. To zase nezamyká mě.

• 1 rok později...

Myslím si že ti řídící jednotka nezaznamená otevření dveří. Protože pokud odemčeš auto a do 15ti vteřin(nebo tak nějak) neotevřeš dveře auto se zamkne.

to bude čidlo v zámku

Přesné tak. Vadný mikrospínač v zámku. Ten mikrospínač stojí pár korun, ale musí se rozebrat celý zámek. V servisu to neřeší a vymění celý zámek.

u F2 před fl je stejný jako u F1

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.