Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,

Chci se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti se zapojením TV tuneru + koncernové couvací kamery (1K9 980 551?). namontoval jsem do Sup II. kombi, r.v. 2011 a nechce to spolu chodit. Pokud byla jen kamera, tak to fungovalo, nyní po přidání originál TV tuneru mi nechce zobrazovat, na Columbusu jsou pouze šmouhy. :help: Děkuji.

Vloženo

Dobrý den,

Chci se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti se zapojením TV tuneru + koncernové couvací kamery (1K9 980 551?). namontoval jsem do Sup II. kombi, r.v. 2011 a nechce to spolu chodit. Pokud byla jen kamera, tak to fungovalo, nyní po přidání originál TV tuneru mi nechce zobrazovat, na Columbusu jsou pouze šmouhy. :help: Děkuji.

kde jsi sehnal ten TV tuner? pokud to není tajný :-)

• o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

... a prozradíš, co bylo potřeba nakonec udělat a na kolik to vyšlo? Prozatím mám Amundsena a plánuji dát Columbuse, pokud možno i TV tuner a rád bych i tu couvací kameru... Btw mi tím asi padne i záruka, že?

Díky,

Petr

• o 3 týdny později...
Vloženo

víceméně to jde jen do combi, u krátkého je problém s umístěním, klasicky do madla to tam nejde

Zajimalo by me jak se ty madla lisi a jestli je nejaka moznost jak provozovat kameru s kratkou verzi Superbu.

• o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...
  • o 8 měsíců později...
  • o 7 měsíců později...
Vloženo (editace)

Chcem sa opytat, kadial ste tahali kabel k autoradiu od zadnej kamery. Mam uz kameru namiesto podsvietenia znacky a kabel mam v zadnom stlpiku.

Kam vsak potom?

Editováno: , autor: r_e_n_e
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj Všem,

existuje nějaká origo parkovácí kamera s madlem na otevírání kufru, která by šla dát do SUPII bez nějakých úprav karoserie atp.? Prostě vyměnit kus za kus a zprovoznit kameru? Mám el. otevírání kufru...

Díky za rady

Vloženo

Diky za tip.

Par neoriginalnich vyrobku jsem uz na aliexpressu videl, ale tato varianta je snad ze vsech nejosklivejsi, bez urazky.

Me se varianta krytka SPZ osvetleni a kamera mimo se mi vubec nelibi. To uz radsi pulenou krytku na osvetleni a ve druhe pulce kamera.

Nezkousel nekdo spis variantu vymeny orig madla s kamerou z nejakeho vozu od VW, pokud tedy na SII pasuje? 

Kazdopadne jeste jednou diky za tip.

Vloženo (editace)

No povodne som chcel tuto:

http://www.ebay.com/itm/Rear-View-Camera-for-Skoda-Fabia-Octavia-Tour-Roomster-Reverse-Park-Backup-Cam-/300847733770?hash=item460bec1c0a

dole vpravo

Ale ked dosla, tak som zistil, ze mi nevojde do otvoru a este aj ukazovala chybu ziarovky....

Pozeral som ich asi 10 a vsetky mi nesedeli do otvoru.

Zistil som, ze jedine tato hore pasuje...

Nemam rad komplikovane a predrazene veci...

Editováno: , autor: r_e_n_e

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...