Publikováno Březen 6, 201510 r Zdravím všechny potřebuji poradit jak vyndat zadní spodní díl sedadel.předem všem díky za rady.
Březen 6, 201510 r V příloze máš postup, taky jsem to po koupi auta řešil a musel jsem na to přijít sám. Nikde mi neporadili. Ani u prodejce ani u Škody, že tyto informace nelze poskytnout. Tak jsem pátral a pátral a získal toto z elsawinu. Demontáž a montáž sedáku.pdf
Listopad 22, 20168 r Taky díky za návod, vsadím se, že tam úpně chybí izolace (proti hluku a vibracím), takže šup tam s ní :-)
Listopad 24, 20168 r Taky jsem si na to musel přijít sám, pač oficiálně a ve všech recenzích v Rapidu sklopit sedačky do roviny nelze:) Jeden prodejce říkal že je nutné šroubovat a jiný zase radil použít páčidlo:)) bobanHTP: Jakou izolaci myslíš a má to vůbec nějaký realný/praktický smysl? Uslyším rozdíl?
Leden 18, 20178 r P_Cherry: izolace dorazila domů, takže postupně ji nalepím do kufru a pod zadní sedák. Pak dám vědět výsledek, ale rovnou se můžu podělit o zkušenost, kdy jsem zvukově-vibrační izolaci dal do Peugeota 206 a klesla hladina zvuků od podvozku, což je příjemné na delších cestách... Když si uvědomíš, že kufr je jen plech a na něm "šizený" kobereček, tak je na místě zkusit něco přídat. U prémiových aut je tam jakýsi filc velmi často... Upraveno Leden 18, 20178 r od bobanHTP Gram. chyby, dodatečné info...
Červenec 23, 20178 r Dotaz, v návodu se píše, že se musí ty přední nácvaky v kastli vyměnit, že jsou na jedno použití...jak jste to řešili?
Červenec 26, 20178 r Pokud nejsou rozlamané, používám je opakovaně. PS, vím že v autorizáku si s tím hlavu taky nelámou.
Červen 18, 20196 r Přátelé, děkuji,před měsícem jsem přestal kouřit a když jsem asi hodinu zápasil s tím, jak nainstalovat zadní potahy, tak jsem zase málem začal a Rapida prodal. Ale simply clever, nejdřív mírně vytrhnout přední část a potom jakoby sedák zatlačit zpátky a vysunout.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.