Galvi Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Kluci, není problém cokoliv vyrobit, když budu vědět co Pokud bude obrázek jak dával jozzi, tak to pujde bez problému překreslit do většího rozlišení a pak udělat téměř v jakémkoliv rozměru, klidně přes půlku auta Také bych to chtěl na auto, ale už to od svojí zase slyším, že se chovám jak malé děcko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Ale kaj decko ja jsem pubos furt. At si rika kazdy co chce. Oni totiz nemaji chybu. Kdo videl alepon jeden dil musel si je zamilovat V kufru mam za oknem plysovou ovecku shaum a v predu na palubce kyticku kyvajici a v pohode nic se nedeje. A mit jeste takovou samolepku mimonu je mit lepsi nez nejake ty tunningove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Mpje to taky moc neřeši , pro ni je zaklad ze to jezdi a o opicarny a servis se staram ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Zatim jsem nenasel dnes uz koncim a zitra opet budu hledat vim ze jsem videl fajnou a nejspise ten clovek si to delal sam. Tak to je prave ten problem v tom hledani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 A nemaš fotku ? možna se to podaři překreslit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Michale, co jsem se tak narychlo dival po netu tak jich zrovna málo není .. Viz TADY Jozzi: Překreslit z fotky to pujde taky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Jedna věc ze včerejška-si už jedu Ivecem z5 k firmě a u jedné dědiny chlápek stopoval a tak já vyřadil a začal zpomalovat.Borec natěšený že ho někdo vezme a já pak zařadil,ukázal jsem na něho a jel jsem škoda že se to nestalo dneska jak chcalo,bych zastavil a zeptal bych se jestli venku prší nebo jestli chce deštník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Dobrák od kosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Jo to se pozná hned... Ale tak co, nějaký chlápek.. To mi připomnělo jednu nálepku co jsem dělal kamarádovi: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 tož toto by mi moja nepovolila si tam dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Umí anglicky? Tak to se nedivím, to je pak špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 to ne, ale věřím, že by si dala tu prácu si to nechat přeložit ... a asi by se mi těžko na takový obrázek vymýšlel nějaký rozumný text Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 ale ta je velmi šikovná , to by moje chtěla furt Ondro změn si prosimte písmo no v tapatalku na WM mi to háže nějaké blede modre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 JOžko, už máš járovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Zase nějaké nářečí? Co to je "járovky"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 kua chlapi, už si připadnu jak indiánská babička ... Sebulu mám v takovém tom vibračním lehátku, nohou šlapu jak na kolovrátku aby se houpal, boo jak přestanu, už mrčí a zároveň píšu příspěvky sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 si neviděl klasiku ... Jára Cimrman ležící spící? Žádná žarovka a Edison, ale vymyslel je Jára a říkalo se jim járovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Odněkud to znám , ale můj má raději moji ruku , se mi na ni vyvali a zvesela si pobrukuje Jarovky neprisly mikrofon nepřišel ba ani kamera nepřišla , ale nějaké dupacky co noha obednavala před dvěma tydnama jo tak ty už postak donesl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Aha, tak to si moje sklerotická hlava nepamatuje, bo je zahlcena přílišným množstvím všelijakých informací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 no nic zatím máš čas , bo zatí nemám ještě posháněné všechny konektory pro rádio ... dá to díky globalizaci prácu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Já mel za to ze stačí jeden most , popravde nemít taky bordel v garáži tak i ten by se našel jednou to pritahnul benik z křiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 zprvu jsem si to myslel také, ovšem čím víc jsem do toho hloubal, tím více úskalí to mělo, ovšem výhodou je, že jsou to všechno výrobky naší (myšleno celosvětově) firmy, jen to chce více času to vše poshánět , ale ten zatím mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 To já kdybych chtěl koncový produkt vyrobku moji firmy ... Moment Ten vlastně mam ten ma víceméně každý a ani si to neuvědomuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 A copak to je za nepostradatelnou věc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Energie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.