Květen 11, 201510 r Ty jo tak to si snad už dělají srandu ne? http://www.autoforum.cz/technika/ford-chysta-deaktivaci-valce-u-trivalce-a-ne-neni-1-duben/
Květen 12, 201510 r To si piš,přece ho tam nenechám Ale málem jsem ho neměl Bo jsem jel ráno do roboty a jak jsem byl na dálnici rozkuřený tak jsem to projel takže jsem se musel otáčet a celé nanovo No a jak na potvoru už k tomu dojíždím a kamion přede mnou u toho zastavuje Už lezl z auta i s rukavicama.Tak já rychle po brzdách a zastavil jsem za ním,hodil to do auta a jel Borec nestihl ani zareágovat a jen nasraně hodil ty rukavice do nákladáku Být tam tam o cca 15s později tak bych byl bez jídla Malta: nevíš kdo mi dal tu přezdívku?
Květen 12, 201510 r To si piš,přece ho tam nenechám Ale málem jsem ho neměl Bo jsem jel ráno do roboty a jak jsem byl na dálnici rozkuřený tak jsem to projel takže jsem se musel otáčet a celé nanovo No a jak na potvoru už k tomu dojíždím a kamion přede mnou u toho zastavuje Už lezl z auta i s rukavicama.Tak já rychle po brzdách a zastavil jsem za ním,hodil to do auta a jel Borec nestihl ani zareágovat a jen nasraně hodil ty rukavice do nákladáku Být tam tam o cca 15s později tak bych byl bez jídla Malta: nevíš kdo mi dal tu přezdívku? To jako žes ho sejmul podruhé Upraveno Květen 12, 201510 r od Woody
Květen 12, 201510 r Kousek kyty mi odloz a z toho sofera beru sunku a ovar Dnes jsm byl u řezníka a ovar byl v akci, kdoví kolik jich sejmul
Květen 12, 201510 r Autor Ondro, stav se v 5 rano do chotebuze tam jich je jak nasrane. a popravde taka sunka z kamionaka musi byt vyborna, dyt on tu rit ani nepouziva, takova fajne odlezena Woody taky jsem dneska nakoupil, Ondra to vzal tak nejak supem po te d1
Květen 12, 201510 r Tak zdravim, dlouho jsem tady nebyl. Avsak vsechny posledni srazy jsem byl aspon na mape u Vas. Neslo to. Jinak rad se stavim na pristim srazu ve Slezske Mam dotaz: zacatkem cervna jedu do Mlade Boleslavi, podivat se na vyrobni linku. Maji tam nekde pobliz firemni prodejnu - nahradni dily - treba i II jakost? Dekuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.