Červenec 6, 201510 r No kdyz jedes vysokou rychlosti tak ty kilometry mas hned a nez vytahnes fotak tak uz tam je kilometr na vic
Červenec 6, 201510 r Ted mi prave prislo potvrzeni registrace na prohlidku pivovaru Budvar Je jak ja se tesim
Červenec 6, 201510 r Jsem chtel dat v tematu o rozhlednach libi se mi a uz mi to napsalo ze jsem si to vycerpal ani nevim ze bych dnes to tolikrat dal
Červenec 6, 201510 r Mě to furt nechce od včerejška pustit Jo, taková malá mladá hadička. A můžu vědět která hadička?
Červenec 6, 201510 r Beztak v tom má prsty Malta nebo Pawouk,kterého jsem mimochodem před chvíli potkal na zahradě
Červenec 6, 201510 r Ondro, no jasně že jsem to nestihl, teda mám 99999, pak jsem předjížděl a pak mám 100001
Červenec 6, 201510 r No byla to kolona kamionů a všeho možného, v Německu mají dost často zákaz předjíždění na dálnicích, tak se obvykle udělá dlouhá kolona.. Ale zase když nic jiného, tak se to tam dodržuje, ne jako u nás EDIT: Malta: To vypadá hezky, to musím uznat Upraveno Červenec 6, 201510 r od Galvi
Červenec 6, 201510 r Chlapi, nemá někdo typ na ubytování v soukromí, za rozumné euros v SK, Podhajská (termály)?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.