Červenec 8, 201510 r Jo Včera večer jsem to dal na net a za chvíli přišla SMS od nějakého chytráka že za 900 by to vzal Ani jsem na to nereagoval... A dneska na email mi psalo 5 lidí z toho jeden že cituji: "vImění" A jeden další psal SMS a tomu jsem to už zabalil a zítra jede mobil na dobírku do Kašperských hor
Červenec 8, 201510 r Já budu asi utrácet chci dělat velkou očistu aut(a) tak potřebuju odstraňovač rzi a poletavého prachu / asfaltu a organických sloučenin... Mno a 8 kil v prdeli co už
Červenec 8, 201510 r Ondra - no vida, asi ti pak nafotím skříň věcí co tu mám z auta a ty mi je prodáš A budeš se podílet na zisku David - To jsou mi věci, naštěstí až tak očisty pro auto neplánuji, já jsem rád, že se mi dneska umylo, když pršelo
Červenec 8, 201510 r Jojo Jirko co usetris na mycce muzes znova poslat cinanovi To je ale sila ,ale cekal bych to u nasich chytraku a zlodeju. To nejde nejak reklamovat at ho zablokuji ?
Červenec 9, 201510 r Jirko ty máš tmavou barvu a tyhle sračky nejdou tolik vidět. Na stříbrné nebo kapůču je to videt fest
Červenec 9, 201510 r Jelikož to je se mnou složité a jedu si na jedné značce tady nastává problém že nemají co požaduji ceny se pohybují za oba od 700 do 850 tak nevím které vybrat Upraveno Červenec 9, 201510 r od Bullets
Červenec 9, 201510 r No počasíčko si se mnou zahrává. Už se zase ohýbají stromy pod náporem větru. Vypadá to,že budu mít zítra další směnu s motorovkou v ruce. Dneska ani nejdu na pivo,poněvadž z těch vibrací ani neudržím krygel.
Červenec 9, 201510 r Karlos. Zdar. Dej echo kde nějaké volné palivo?Mot.odpočívá ve sklepě.U nás naštěstí jen polamané větve.
Červenec 9, 201510 r Zrovna si dávám pravou Vietnamskou polívku Pho a je to mňamka jako prase! Upraveno Červenec 9, 201510 r od Bullets
Červenec 10, 201510 r Karlos. Zdar. Dej echo kde nějaké volné palivo?Mot.odpočívá ve sklepě.U nás naštěstí jen polamané větve. Po Karviné je toho mraky,technické služby nestíhají. Tak klidně přijeď,dokud to nepřizpůsobiví neuklidí.
Červenec 12, 201510 r Jo kdyz je hlad tak se to jinak neda Jinak vcera jsem byl s moju na kole na "tur de knajpa" a najeli jsme 47 km a ochutnal jsem 7 druhu piv a dnes nemuzu ani poradne chodit po roce jsem byl na kole a jak me boli prdel a kolena no proste des.
Červenec 12, 201510 r No bez kola bych si zase nemohl vychutnat takovy vyber vzorku piv. Kolo je fajn vec
Červenec 12, 201510 r No da ale na kole nikoho nezabiju kdyz budu mit v sobe uz nejaky ten kousek. V aute nejezdim pokud neco mam v zile ale na kole to uz ano a jeste k tomu pokud muzu jedu po chodniku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.