ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Ta je v klidu bo tu jsou vsude po chodnicich udelane stezky pro cyklisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 ta to potom jo Není tu poslední dobou nějaký klid? Já už vím,to je tím že tu není Malta :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 No to je tim ze uz zacala okurkova sezona. Banda proste ma dovolene vylety a atd. Jen my musime porad makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Myslíš že je teď Malta na poli jo? Flákači to jsou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 No tezko rict bo nevim jestli ma pole ale jinak okurkova sezona ma i jiny vyznam nez sber okurek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Já jsem to taky nemyslel doslovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Myslíš že je teď Malta na poli jo? Flákači to jsou na poli, co bych tam dělal, tam jsou zemědělci, tak se jim tam do toho nebudu cpát a neprovokuj, Rejpale a teď jdu zrovna pracovat, ale připojím se vzdáleně z home office, abych tam nemusel jezdit, takže žádné flákání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Plynař dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 to abych tě měl pořád pod kontrolou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 (editace) Dobré ráno Dnes jsem viděl trochu zaprášenou fabku, teda spíš přístrojovku A druhou fabku, na které už roste i mech, ale dle všeho už nějaký ten pátek/měsíc/rok už auto stojí na místě Trochu péče o auta by asi těmto majitelům neuškodilo Editováno: 12. Červenec 2015, autor: Galvi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Aspire-nezapomeň že i na kole bys mohl přijít o noty. Jinak bychom mohli udělat výjezdní setkàní na biku. Taky už mám změklou prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Na kole nemůžeš přijít o řidičák. To je oblíbená lidová pověra. Zákaz se ukládá v souvislosti s činností, při níž jsi se dopustil přestupku. Dále k této činnosti musíš mít povolení státního orgánu (§14 zákona o přestupcích). Na kolo takové povolení nepotřebuješ, tudíž není co sebrat. Mastná pokuta za to ovšem být může. A to až 50 000 Kč nad jednu promile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Jirko dobre rano v poledne ? Karlos no příští týden jedu opět z moji na kolo ale nevim jak by to slo udělat jelikož ty si z KA a ja z HA. Akorat příští týden to bude něco malého bo moja má zas hotovost tak musi být na blízku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Jojo pawouk ma pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Ted jsem se podival na ty fotky pres PC a ten lisej nama chybu u nas tu byl taky favorit a ten to mel jen tak lehce ale za to po celem aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 By ma zaujimalo, co mi stvarali tie musky na zadnom stieraci :/ ale asi som ich pri niecom vyrusil, lebo o chvilu zdrhli -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Jirko dobre rano v poledne ? Karlos no příští týden jedu opět z moji na kolo ale nevim jak by to slo udělat jelikož ty si z KA a ja z HA. Akorat příští týden to bude něco malého bo moja má zas hotovost tak musi být na blízku Co tak na půl cesty,Albrechtice nebo Stonava. Nechám to na Tobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Čaues chlapi, pozdravujem od moře z Male Duby, hned vedle Živogošče. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Karlos bo moja se ted dozvedela jake budou teploty o vikendu tak rekla ze jde max na koupak a ja a vysoke teploty taky nejsme pratele tak vlezu max vecer do hospody. A jeste mi rekla ze ma stejne hotovost a do pul hodiny musi byt v nemocnici takze by jela max nekam do Terlicka jen. Tak leda priste ale to zas nevim kdy budem bez dcery. Patriku slusi vam to i ta cervena barva, taky tak vypadam po sobotnim vyjezdu at se vam to tam tahne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Patriku užívejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) Super fotka Patriku. P.S. Opovaž se lozit na fórum, raději užívej dovolenou A jinak když už tady píši, tak se omlouvám všem, které jsem včera v Bílém transitu nas*al na dálnici od Benešova až do Ostravy, ale kdybych měl jet bez turbíčka po okreskách, jedu ještě teď. Moje Top speed byla z kopce skoro 90 km/h, jen do kopce jsem s vypětím všech sil byl rád, že mě z dálnice nevyhodili policajti... Ale 80 km/h jsem teda vážně nedal Jedno krátké video podotýkám na plný plyn s troškou syčení od "zbytku" turba Ale všechno zlé je k něčemu dobré - na cestu zpátky do práce jsem dostal zase Miníka Editováno: 14. Červenec 2015, autor: Galvi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Ahoj . Co dělate? Ja sedim v praci a davam bąki v židlo :D Nevite nahodou kde mohu kupit repro redukce z 130 mm na 165? Z hory děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Jirko co si to mel za srota A nebo si nejaky testovaci jezdec pokazde jine auto TOMUS radeji pis po polsky bo tomu co pises vubec nerozumim A redukce asi nejspise v nejakem autohifi shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) Aspire- ok,necháme to na příště. Ale každopádně si o víkendu půjdu ohoblovat zadek,bez ohledu na počasí. Editováno: 14. Červenec 2015, autor: Karlos 61 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 On to ani šrot nebyl, je to 5 let staré auto, jen po cestě do prace jak jsme jeli začalo hučet turbo a i když jsme to šetřili co se dalo, tak asi 20 km, před místem dojezdu odešlo úplně.. A naložený tranzit bez turba nebyl schopen skoro vůbec jet... No jo, najeto lehce přes 200 000 km a turbo v haji Bohužel dát to do autorizáku, tak se majitel auta nedoplatí, takže jsem to vezl k jeho kamarádovi do Ostravy a zpátky do práce pak v Mini. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.