Únor 15, 20169 r No včera byla taky parádní spotřeba.Ale já se kochal,bo jak se oteplilo,tak vylezli pomahači.Jinak bylo fajn a přibylo nás.
Únor 15, 20169 r Lidí mám to nafocene všechno jen mi dejte chvilicku nějak nestiham to stáhnout a prkmazat vždycky mi do toho něco vleze. Ale dodam to fotak leží před PC, který čeká na zapnutí.
Únor 15, 20169 r Prd sup sup sem rad že ziju od rána litam že sichty po firmách ještě takže toho mám až za hlavu uvidím snad zítra nebo pozitri kdybych se k tomu dostal. Jakmile to hodim tak si všimněte a nápisů to všude.
Únor 15, 20169 r No včera byla taky parádní spotřeba.Ale já se kochal,bo jak se oteplilo,tak vylezli pomahači.Jinak bylo fajn a přibylo nás. Ahoj . jakou jsi měl spotřebu?
Únor 16, 20169 r Ano Jsem to nehnal zpátky,po Rudné kilo a jinak dodržování předpisů :.) To se nějak vylučuje ne?
Únor 20, 20169 r co vy zkušení harcovnící z toho drsného kraje, víte někdo poradit? http://forum.skodahome.cz/topic/134888-jak-s-platbou-placen%C3%BDch-apk-na-google-play-android/
Únor 20, 20169 r Michale něco Vám tam bouchlo http://www.novinky.cz/krimi/395426-v-prostredni-suche-explodoval-kotel-pri-vybuchu-zemrela-zena.html
Únor 21, 20169 r No to jsou ti domkaři a ti tu nejsou v středu města široko daleko. Ale řacha to musela být asi pěkná.
Únor 21, 20169 r dneska vemu Fábuli na dálkovou , pojedeme do Práglu na Kometu se Spartou edit: takže padne 320 000km, chybí mi asi 130 kiláků
Únor 21, 20169 r Jak bylo Davide? Já jsem byl v Jeseníkách a fajná lyžovačka dneska vemu Fábuli na dálkovou , pojedeme do Práglu na Kometu se Spartou edit: takže padne 320 000km, chybí mi asi 130 kiláků Marťo,kolik ještě dáváš kiláků tomu HáTéPéčku než úplně padne?
Únor 21, 20169 r Projeli jsme střediska Flachau, Schladming a Tauplitz lyžovačka naprosto luxusní a ještě teď mě bolí nohy jinak se nám povedlo první den cestou do Flachau zabloudit a pořádně jsme otestovali Scouta v horách zasypaných sněhem...
Únor 21, 20169 r Tak letos 20t příští rok 20t by měla ještě vydržet .... ale řekl bych že tu čtyřku by mohla dát
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.