nuff Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Bohužel, tihle lidi se vyvrátí pod kola vždycky nějakému řidiči. Škoda, že na autonomní auta si budeme muset ještě počkat a někteří "výherci" se budou muset vyrovnávat s přejetím těchto individuí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Poslal sem to známému profikovi hasicovi a ten mi na to "projedem tatrou vytahnem vysokotlaké umyjem ty sracky z cesty zbytky s kostma dáme do pytle a hodime to na kafilerku " hlavně se stim nesrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Pánové on má tu zrcadlovou folii i u předních světel a taky na dveřích! To auto už jsem několikrát viděl ale v úterý poprvé s těmito značkami na přání. Mohu potvrdit že se v tom vozí 2 frajírci a jezdí jak hovado v obytných zónách atd. Mohu potvrdit,jeli v tom jak hovada Ondra šance by byla ale hold ty umis jen s atmosférou David na každou sviní se vaří voda otázka času jak to někde naperou. Aspoň pak bude dostatek náhradních dilu od RO666MAN Aha,tím to bude 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Svět se v prdel obrací. Jinak ty autahumus na té octavce ty trojúhelníky to je úžasné. Tak zprznit pěkne auto. Možná už neměl na Superba,proto ta imitace zadních světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Tak jsem byl dneska zase v Áčkách Vypadala relativně ok,lehce přibraný byl PZ bok a obě zrcátka zboku.Nicméně já bych si v áčkách nic nekoupil.Pod kapotou byl ten nejdebilnější motor (co Martine? ) Jelo nás v tom 5 lidí,řídil jsem já,vůbec,ale vůbec to nejelo Pán v áčkách se ptal jestli tak jezdím pořád,jen jsem mu odpověděl,že jo.Už mi neodpověděl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 hele říkáš to jak kdyby to tvé auto bůhví jak v pěti jelo . Jseš zvyklý ve svém jezdit sám, pak do chudáka Haťapky naložíš 5 lidí a chtěl by jsi srovnávat 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 No moje jede v pěti lidech určitě líp než Hitlerův Tajný Projekt Ještě jsem se ptal toho z těch aček-co rozvody a co olej? Prý jó,to bylo do poslední chvíle servisováno,to je čerstvě po výměně Hovno Dle servisky olej naposledy měněn v necelých 67tkm. a rozvody taky nebyly měněné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 A taky tam bylo toto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 a proč by měnili rozvody? tam není řemen jak u tvého super motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Hele tam jsem pouze vznesl dotaz co všechno bylo dělané.On tvrdil,že je auto čerstvě po servisu se vším.O to šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Výměna byla kdy co se týče času? Protože skoro 30tis. na olej v HTP... Ne každý jezdí tolik jako Malta jinak Ondro kdy topíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 (editace) Ondro: Přeplácaný origo R-line paket, ani ta bílá to nezachrání. Editováno: 4. Březen 2016, autor: nuff 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Máš pravdu Nuffe,volil bych jinou barvu Výměna byla kdy co se týče času? Protože skoro 30tis. na olej v HTP... Ne každý jezdí tolik jako Malta jinak Ondro kdy topíš ? Hele co se týče času tak bych ti teď kecal Ty nevím ti kdy Jedu na lyže,tak asi příští týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Kam jedeš vlastně na lyže? Venku je teď teplo že není kam pořádně zajet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Jeseníky to jistí Ale kam přesně ještě nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Tak už jsem taky měl tu "čest" potkat RO666MANa, vypadá to fakt šíleně, uťapané nevzhledné lesklé fólie, celé auto to neuvěřitelně ponižuje... Poprvé moje fabka vypadala lépe vedle RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Tak to abych se konečně ukázal v práci, třeba taky budu mít "štěstí". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Aááá tak už se to zveřejňuje http://www.ceskatelevize.cz/sport/tenis/davis-cup/328505-proti-francii-mozna-v-trinci-a-snad-i-s-berdychem-planuji-teniste/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 tak nevím ... zatím to opravdu na letňáky nevypadá ... dnes v pravé poledne v naší firmě 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Tady nic jen "zima" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 si to tam nechte a tu nic neposilejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Slušný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 jednu chvíli nejezdila ani státovka, kamiony nemohly vyjet kopec a v opačném směru se ho neodvážily sjet dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 No dneska mi říkal jeden kamioňák co nám přivezl zboží,že jeho někteří kolegové stojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Ondro muže jim stoji něco jiného :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.