nuff Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 TOMUS: A kdo tu pak má XXX myšlenky, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Kluci tak já už řídím i ve spánku Bo se mi včera zdálo,že jsem dostal další 3 body za rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 A řidičák máš v peněžence? Třeba to nebyl jen sen : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Snad to nebyla nějaká předzvěst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Víš, jak to říkal Freud - Sny se někdy plní, jindy ne; jednou se mi zdálo, že spím s krásnou ženou, probudím se, hmatám kolem sebe, a nic; jindy se mi zase zdálo, že jsem se posral, probudím se, hmatám kolem sebe, a fakt. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 jak další 3 body? Kolik už jich máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 Zatím jenom 2 za telefonování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 tak to je pohoda ... zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Březen 2016 Sdílet Vloženo 9. Březen 2016 No snad nic nevymamlasím a 2.10. mi to odečtou a budu zase na nule 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 Tak si vzpomeň jak jsi začínal v autoškole.Pomalu a vlažně a body se Ti vrátí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 (editace) Pracovní čtvrtek aneb když je odstávka proudu Editováno: 11. Březen 2016, autor: Bullets 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 TOMUS: A kdo tu pak má XXX myšlenky, že? Nuffe , nevim . Myslim že trochu lidi na to mysli ale nenapišu tohoto . Jedný z dobré osobni kultury a druhý z tohoto že se stydi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2016 Sdílet Vloženo 11. Březen 2016 tak sezóna nám zkončila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Pracovní čtvrtek aneb když je odstávka proudu Ty ale dokážeš člověka nažhavit. Ještě pár dní a taky vyrazím směr ITÁLIE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 tak sezóna nám zkončila Nebudete měnit trenéra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Prý na kasprowym wierchu je snih ale asi systeticky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Nebudete měnit trenéra? tak hlavně musí vůbec nějakého angažovat, Hadamzcyk to před koncem naštěstí odpískal a ten zbytek dotáhl majitel klubu Zábranský s asistenty, ideál by bylo, sehnat dobrého sponzora, aby bylo na hráče a zpět angažovat Kýhose ... no uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Tak nejsi sám Malta nám včera taky skončila sezona s Hamé Paštika 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 jj, viděl jsem a tolik jsem vám to přál ty valachy poslat domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Tak nejsi sám Malta nám včera taky skončila sezona s Hamé Paštika Vždyť jsem v prosinci psal, že letos play-off nebude. Ale je to i tak je to škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Měli to ukončit doma a nenechávat to na rozhodující zápas ve Zlíně kde rozhodčí často podléhají brečící atmosféře na stadionu... Víc se k tomuto nehodlám vyjadřovat mno aspoň můžu v klidu odjet na dovču... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 kam to bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 my včíl v pátek s mojou jedeme na wellness víkend do maďarské Šoproně, tož už se těšíme. Též pojedeme po 11 letech pře Rakúsy a Vídeň, tak jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 Nechci to tam plevelit Ondrovi v tematu ale jste vedle jak ta jedle bo on dnes radil zde http://www.aqualand-moravia.cz/kamery 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Březen 2016 Sdílet Vloženo 14. Březen 2016 no nekecej, on si válel šunky na Pálavě? Pojedu okolo v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.