Září 4, 20168 r No nevim nevim, ale selátko vypadá jinač. Tohle vypadá na obyčejné plecko ze staré chro-chro
Září 5, 20168 r poctivě odjeté když si vzpomenu, jak mi plynař říkal, tyhle motory budou ve 150t km po smrti a já měl za dva roky najeto 90t km, polila mě hrůza, dnes už se na to dívám s úsměvem
Září 6, 20168 r Tak já včera sem na srazu ale on nikdo nepřijel Ne sranda stavili jsme se s přítelkyní včera po cestě z Wisly na placek do Sedlist za mě byl výborný obsluha dobrá jen Držková polévka mě velice zklamala.
Září 6, 20168 r chjo, ty mi děláš chutě ... jsme se zrovna onehdá bavili s mojou, že nás štve, že nemáme žádnou takovou dobrou hospodu specializující se na bramboráky v našem okolí ... no nic, spravíme si alepsoň chuť zvěřinovýma hodama, co budou teď v sobotu u nás naproti baráku, jen přejdu silnicu
Září 6, 20168 r Malta: zvěřinové hody? Kde , kdy a jaké ceny ? My máme bohužel v sobotu rodinnou oslavuotrava, zase si jen ožereme pysky a musíš dojít s nějakým křovím v ruce a lahví
Září 6, 20168 r před 1 hodinou, Pawouk napsal: Zvířata, zase žrádlo. Tak si bramborák musíš udělat sám. nj, to je moc práce a mezitím mě přejde i ta chuť před 58 minutami, filippatrik napsal: Malta: zvěřinové hody? Kde , kdy a jaké ceny ? u nás v Gewitzu (staročesky), jinak Jevíčko, od 11h, mívají klasiku guláš, nebo kančí s knedlíkem se zelím, nebo bramborákovou kapsu se zvěřinovou čínou, jednou měli i zvěřinové špízy, jinak v udírně zvěřinové klobásy, nebo uzený bok. Jídla mívají ceny od 60-75
Září 7, 20168 r Přijed'te k Wisly . Tam maji jidlo drwala. To je placek bramborový s gulašem a něco vice. Nestoji to moc. Asi se dneska dam . Mňam .
Září 7, 20168 r Po neskutečně dlouhé době jsem zpět mezitím se událo spousta změn a věcí takže nebyl čas. Aspoň že dovča byla suprová a člověk si odpočinul a najel zase nějaký tem km
Září 8, 20168 r Dnia 7.09.2016 o 11:13, Malta napisał: Wisla, to je ještě dál než Sedliště Když budeš v okoli Wisły můžeš navštivit teto bar(restaurace) a vyskoušet. Myslim žě kolem 60 kilaku bude dal.
Září 11, 20168 r Dnia 3.09.2016 o 20:59, mičurin napisał: Něco málo z přírody.2a4 pro tchynu Mičurin, viš , ja zbiram jenom teto co mají červené čepičky a bile tečky. Jenom teto hřibky umim zbirat . Ted' mám dovolenu, takhle mohl bych se projet na tet červené hřibky . Jiné hřiby neznam a neberu Upraveno Září 11, 20168 r od TOMUS
Září 12, 20168 r Autor No prave hajzl nehlasil posunul jsem soudedivi fiatka Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk
Září 12, 20168 r Autor A tak nestezuju si , me to spravi, sousedovi tez, a o bonusy neprijdu bo je to psane na mamku Sent from my Ericsson T10 using Tapatalk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.