TOMUS Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 9 godzin temu, Bullets napisał: Ondrovi by měli dát "1203 nebo V3Sku" Neznam těchto vozidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 To je dobový konkurent Ferrari 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 před 3 minutami, TOMUS napsal: Neznam těchto vozidel určitě jo Praga V3S Škoda TAZ 1203 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Já Vám dám 1203 nebo V3S Kurňa,ale těch 510 koní jede hodně pěkně Hlavně po prázdnu to jede jak cyp I s vlekem Patrik: stále stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Ondro, ale ten pocit, šlápnout na plyn až k podlaze a .... ono nic 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 To znáš z HTP,co? Jinak a to nám tady i tento týden přepadli místní zlatnictví http://tn.nova.cz/clanek/video-muz-v-masce-hackeru-prepadl-lekarnu-v-bohumine.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 to víš že jo, mě by to nepřekvapilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Co by Tě nepřekvapilo? Že jsem si rypl? Jinak to přepadení nechápu...stejně nic nevzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 nene, že to znám z HTP .... to mi bylo jasné už když jsem to psal že to bude pro tebe nahrávka na smeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Však ty mi to vrátíš i s úrokama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 Teto prvni auto to je čistý prl (komunismus) . To auto je z 50 let XX stoleti Druhé chapu š 1203 Ondra , Tobie by stačil polsky Star . krasně bych se jel a za Tebou světa by nikdo neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 V 23. 11. 2016 at 18:16, Ondra16V napsal: Karlos se zašívá? Dneska okolo 10:40 Karlos maká !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Ty ten telefon asi nikdy nepouštíš z ruky,co? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Kdyby jenom telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 Před hodinou, Karlos 61 napsal: Ty ten telefon asi nikdy nepouštíš z ruky,co? Jezdil jsem celý den okolo směr Těšín Tak jsem si Tě na památku vyfotil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2016 nj, pořád pod dozorem big brothera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Jozzi objeven a žije 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Kaj to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 KFC Antošovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Jozzi to má alucka nebo tak pěkně poklice ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Tu je to kolo co jsem videl ja. [emoji4] Krasne cislo ale jeste hezci by bylo kdyby u te stovky byla jeste jedna nula [emoji4] Jen detail od Pepina, kola pro škodovku dělá Superior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Jozzi to má alucka nebo tak pěkně poklice ? [emoji4] Puklice litačky dostala beruška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 tak dnes jsem se konečně dokopal k tomu, abych konečně vyměnil již na jaře zakoupený termostat ... co se ochladilo, tak mi při každém klesání na prvních 20km pořád padala ručička teploměru, což se u haťapek děje když je mínus 10 a více (než se to pořádně prohřeje delší jízdou), ale ne u teplot 5-10°C nad nulou. Také poslední záznamy v mobilu o tankování mi ukazují spotřebu kolem 7,5l/100, což též není normální a ani nájezd na nádrž u mě pouhých 580km max není normální, obzvlášť teď v chladnu, když na beneli to jede o kousek déle, než normálka. Běžně na těch 44l jezdím 640-660km. Samotná výměna trvala tak 30 min i s přípravou, nejvíce času mi zabralo v podstatě jen vytahování spadeného šroubku ze spodní strany příruby domku, je tam totiž k té díře přístup jak k penězům, čék se musí dostat rukama pod box baterky, pak tam překáží táhlo spojky. Ale už při rozdělání domku mi bylo jasné že termostat je vadný, motor byl studený a ta tyčinka byla vyjetá z tělesa termostatu skoro centimetr (tedy termostat otevřen) a když jsem vzal do ruky ten nový, co ležel v garáži už od jara (taky studený) tak ta tyčinka vyčuhovala max 2mm. Hodil jsem to dohromady a skoro ten samý čas mi zabralo, než se mi to podařilo odvzdušnit, bo skoro litr a půl určitě uteklo. Tak jsem to jel projet (kousíček), to jsem pak zahlédl, že teploměr malinko spadl a šel zase nahoru, takže konečně otevřel termostat, do té doby byl teploměr kolmo, ale všechny hadice studené včetně těch k reduktoru. Pak to i přeplo na LPG. Tož jsem se těch 400m vrátil, nádržka byla prázdná dolil třetinu 4l kanystru s namíchanou G12 s destilkou a jel to znovu projet, zda to bude při klesání z kopce padat a drželo to . Pak jsme jeli nakupovat (Roomem), tož jsem si litr G12 pro strýčka příhodu ještě dokoupil, zítra ještě naředím a dám pro jistotu do auta, bo v úterý Andělu čeká dálková, do Práglu na Kometu se Spartou, tak pro zichr 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 To Ti dlouho trvalo se na to vrhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 Jednićkove fabće jsou trvale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.