Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

... a dalším paradoxem je, že jsem si sehnal druhou garáž ... posledního května, jsem byl podepsat smlouvu a pro klíče a rovnou tam Andělu zaparkovat. To byl také jediný den, kdy stála v garáži. Od té doby jen v servisu nebo teď před barákem, neboť jsem o víkendu oživoval baterku po té skoro 14 denní výluce a když už jsem myslel, že to projedu po výměně destiček a že jí tam konečně zaparkuji, tak zase ten regulátor :rtfm:. Teď čekám až otevře servis, abych tam mohl s prosíkem naklusat a domluvit se zda mi to tento týden udělají.

Vloženo

Smola.  Čo je na tom záťažovom také drahé ? Keby AMG v plnej palbe, pochopím, ale toto ?

Vravievali, že na chudobného aj hajzel spadne, ale ešte lepšie - vraj chudobný aj v p..i  na tŕň natrafí.

Vloženo

taky netuším, jsem si říkal kostečka, navíc na jedničkovou fábuli, bude to za pár kačáků ... no chyba lávky. Sjel jsem z kopce těch 50m k servisu velmi opatrně, brzdil jen přes ručku. Mají to tam, tož jsem zvědav kdy budou volat ...

Vloženo

achsooo... tak pak tu garaz chapu.. no ja kdysi zainvestoval a za tezkych 155000 koupil radovou garaz kousek od bytu.. kamos, kterej mel tu samou moznost pred 3 rokama se na to na radu sve manzelky vykaslal a dodnes se mlati do hlavy...

Vloženo

bohužel, před těmi 25 lety, jsem na ní neměl, byl jsem rád že jsem zchrastil chechtáky na byt, ne tak ještě na garáž ... navíc jsme ani auto v tu dobu neměli

Vloženo

... nebo utratíme v servisu :huh: ... takže fábule konečně v garáži (už bylo taky na čase, mám od 1.6. garáž,dens je 21.6. a stála tam jen jeden den). V servisu jsem nechal dalších 3 900,-, takže krom regulátoru za 2300,- a brzdovky, to byla ještě jedna hadice a jedna trubka. Tak doufám, že období "investic" už máme definitivně za sebou :kol-29:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...