TOMUS Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Brakuje żubrówki albo wyborowej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 před 14 hodinami, jozzi napsal: No, dnes jsem při úklidu skla zbilancoval vanoce :D Ty jsi ale musel napéct cukrovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Zásadně nepeču, jen přelivam :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Do hrdla... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 Do hrdla jde dobře Żubrówka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. leden 2019 Sdílet Vloženo 4. leden 2019 to musela být docela alchymie přelévat to z hrdla do hrdla 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barenasparena Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 No nic, musím se zase připomenout, kdy bude škopek a pořádná chálka ?? ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2019 No, pokud me nezasype tak jeste letos :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 tak mam přijet?ale eště maš malo-plužím od 50cm výše. , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 No do háje, v Práglu je zelená tráva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Ja to kdyztak kapku sešroubuju a protahnu to fabii :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 U mně snih se topi a prši Dneska použival jsem lopaty na snih aby nezapomenout jak se teho použiva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Dnešni oběd - bigos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 pro jednoho málo-pro dva nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Porcia pre dieťa ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Však on tak vypadá. Možná nám ale ukazuje to, co zbylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 před 3 hodinami, mičurin napsal: pro jednoho málo-pro dva nic. To mi stači před 1 hodinou, Effendi napsal: Porcia pre dieťa ... Ja nežeru moc. Ja chci strati pár kilogramů před 1 hodinou, Pawouk napsal: Však on tak vypadá. Možná nám ale ukazuje to, co zbylo. Ukazuju pravdu Když chceš mit vice pro sebe neukazuji se celého jenom zbytek . Nejlíp malý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 Jizba znova zemřela ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 11. leden 2019 Sdílet Vloženo 11. leden 2019 neboj-NEpřítel naslouchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Nebojim se . Jsem z Polska 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Hele, v tomto roce fabia slavi 20 narozeniny. Nevite nahodou či Skoda děla nějakou akce z kvůli tohoto ? Doufam že to bude v MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 @kecka nebyl si dneska cca ve 3 v Kaufu v Bohumíně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 (editace) @kecka i tak Ti rekne ze to ne on byl Ja jsem byl tyden zpatky v Bohumine Editováno: 21. leden 2019, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 Tak co synci, jak jste na tom se sněhem? Doma pohoda a ve Zlíně byla dneska kalamita Já jsem ráno zabodoval... Málem jsem náklaďák opřel o auto České pošty... Blikla mu červená kousek před autem, tak to zašlápl a já jsem jel jak na saních Naštěstí to dobře dopadlo... Hned v úvodu videa No a o kousek jsem se už v kopci nerozjel. Hodinu jsem tam stál na jednom místě A co zbytek republiky? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.