mičurin Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Tomus,placek chceš poslat majlem nebo sms? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 (editace) Poslat můžeš. Je mi jedno čeho k teho použiješ Editováno: 29. Říjen 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 31. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2016 No já měl ty smraďochy nějaký větší. Tlačily mně celou noc,asi mi je někdo záviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 já si dal smraďocha akorát s česnečkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 tak se mi na Fábuli objevila po 337t km další "vážná" závada ... odešel mi dveřní spínač u řidičových dveří ... v pondělí vysednu z auta a že si vezmu noťas z kufru, zmáčknu na pátých dveřích zespodu ... a nic, neodskočilo to ... říkám kruci, co je ... pak otevřu a zavřu zadní dveře a už to šlo ... tak jsem jen sedl zpět do auta, dal klíček do zapalování, aby mi zhaslo stropní světlo a otevřu dveře a nic, nic se nerozsvítilo ... takže diagnóza jasná ... jen už jsem jaksi ve stavu, kdy si říkám, jestli to má cenu ještě opravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 A proč to píšeš do tématu ohledně domluvy na MS srazu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Někdo si spletl MS kraj a jizbu Ale my mu to omluvíme,už na to nevidí a má na to věk 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 máte recht, díky za upozornění ... to je tím že tam už nikdo nepíše a měl jsem to úplně dole, tak jsem automaticky klikl na sraz, ketrý je aktuálností přece jenom výše ... nebo už fakt jde na mě stařecká demence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Přikláněl bych se k té druhé variantě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 no nic Ondro, budu si muset s tebou vážně promluvit při nejbližším srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 před 30 minutami, Malta napsal: ... nebo už fakt jde na mě stařecká demence Neboj, až v sedemdesiatke nezabudneš, kde máš pracovisko, prípadne nezabudneš prísť domov, to bude majáles . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Koukněte na fotky: Je to možné při takovém nájezdu? https://www.skodaplus.cz/Car/1015261/skoda-roomster-htp-1-2-htp-51-kw-style?query=formPart%3DcarList%26off%3D45%26fulltext%3D%C5%A0KODA%2BRoomster%2B%26ord%3D6%26dir%3Ddesc%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26capacityFrom%3D%26capacityTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Malta: Povídej Alma: Pěkná Room,teda až na ten volant,nebo co to na něm je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 mě šlo o to, jak je to vzadu shnilé. Ten volant je jen bonus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 Asi odborná oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2016 tak potah se dá sundat, jde o to jestli se ten základní věnec volantu nedrolí (jako třeba ten můj, nebo i třeba Ekkarovi se ta taky loupe) ... prý to byl problém určitých ročníků ... spíše mě zaráží to kvetení blatníků ... takhle mi to začíná kvést na levé straně na Fábuli, ketrá je o 3-4 roky starší a kilometrově 5x tolik. Room mám o rok starší ale u blatníků to teda nic nedělá. Jinak cena je libová, pokud jsou kilometry skutečné, ale zase ... má to certifikát Cebia, takže by nemusely kecat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Kluci zlati, hlasim navrat domu bylo fajně, placky tam nerobi, vepřovy rezeň mi tež nechteli zrobit prasata jedny teplo, voda, skluzavky, nejvic jsme si to uzili s malym A to jsem si uzival nejvic Misto ebříku maji ťavu Biedronka je všude Akorat na cestě domu se v Ostrave rozbilo letadlo tak jsme čekali vic jak dvě hodiny 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Jožko, pecka ... co malý, jak se mu to líbilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 A teď vzhůru do reality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Maly si to uplně užival, rano chtěl plavat ale jak zjistil že se jde pískem tak chtěl kopat, tak jsem každy den stavěli hrady pomalu s lopatkou a kyblikem i spal, akorat ted nejak huravi, špatně snesl nizke teploty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 a jak snášel letadlo, nedělaly mu probém uši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Na ceste tam delalo letadlo problemy vsem bo jsme meli turbulence jak cyp ale jak jsme leteli z5 tak nic, perfektni pilot jinak to skoro cele prospal akorat tedka na nej prisel nejaky brichabol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Józek, biedronke znaji aj v Egyptě taky . Oni tam mají takový text : taniej jak w Biedronce (levné jakhle v Biedronce) . Polaci a jejich napady jsou znane všude na celým světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 však biedronka je španělská,tak je všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 (editace) Napad je od Polaků . Ona průvodně byla polska a le potom polaci ji prodali k portugalska. Ted' je portugalska Editováno: 6. Listopad 2016, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.