stanmar Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Bylo to dnes v Gutech fajn odpoledne. Rád jsem vás všechny viděl. Doufám že @Ondra16Vnakonec kopec při odjezdu zdolal. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 To tam tak nasněžilo ještě po našem odjezdu, že problém pro letňáky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 @stanmar Ja bych Te taky rad uvidel 🙂 Davno my sme se nevideli, a samozrejmne pokecali 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 (editace) Vas legendarni Jaromir Jagr bude divat na final zapasu polskeho hokeja. Podivejte na odkaz https://niezalezna.pl/437037-final-polskiej-hokej-ligi-bedzie-obserwowal-legendarny-jaromir-jagr Editováno: 2. Duben 2022, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 před 55 minutami, Malta napsal: To tam tak nasněžilo ještě po našem odjezdu, že problém pro letňáky? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 No ty bláho 🙄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Hrabalo to do kopce i na zimních. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Jo, cestou zpět to pěkné klouzalo :D díky všem zúčastněným za pěkné poledne :) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Cesta domů maras, z kopce jsem musel couvat (foceno ve spodní části kopce) a domů jsme jeli s @Obe jinudy😄 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 před 2 hodinami, Malta napsal: To tam tak nasněžilo ještě po našem odjezdu, že problém pro letňáky? ono i zimáci se zapotily :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 (editace) @Ondra16V tak se nakonec povedlo? nemohu si neodpustit :D Editováno: 2. Duben 2022, autor: Bikes 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Jeli jsme okolo kostela😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Díky všem za skvěly sraz, bylo to opravdu super! Cestou v Českém Těsíně jsem udelal male nakupy. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 https://www.autozive.cz/polsti-policiste-budou-jezdit-vykonnym-superbem/?utm_medium=kda&utm_source=kda&utm_campaign=kda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 @ExecutedDonut přesuneme se zde, ať to neplevelíme tam, kde se řeší srazy😂 Rád bych ti připomněl, že ty jsi mi zapomněl předat středovou pokličku na moje kola, kterou jsi mi nedal ani minule🙈😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 před 12 hodinami, Bikes napsal: @Ondra16V tak se nakonec povedlo? nemohu si neodpustit :D Ha, fotka ze včerejšího srazu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Jaj ale měl jsem ji sebou, sis neřekl :D Příští víkend asi pojedu do kopru/frýdku místku znovu, tak ti ji můžu hodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Hele, svým způsobem máme ještě rok čas 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 @Skodzinek super že jsi přijel, ty kola na Octě vypadají na živo super :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 @Martab a @ExecutedDonut a jak se vlastně jelo Vám zpátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Jeli jsme kolem dřevěného kostela, naštěstí docela brzo, tak z Gut to jelo docela dobře a sněhu na cestě moc nebylo. No v PL jsem se trochu zdržel a cestou zpět to na některých mostech už bylo docela kluzké a některá místa jsme raději projížděl pomaleji. Dojel jsem, ale doufám, že už to znovu testovat nebudu a očekávám teplé počasí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 @Bikes Já měl po celou cestu skoro sucho a téměř slunečno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Jak jsem říkal, že na mě bylo drzé KESSY, tak včera bez upozornění zdechla baterka v klíči. Doma už jsem ani nezamknul auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 @ExecutedDonut Štastný to člověk. Já musel včera neplánovaně zastavit v kopci. Opětovný rozjezd jsem už pak narozdíl od pawouka nedal. Po pár marných pokusech jsem musel sjet až zpátky k baště a znovu to do kopce pořádně rozjet. Pak se už povedlo. Opět mě to tak trochu utvrdilo v to, že Polarisy 5 asi žádný terno nebudou, když to porovnám s tím co projely/rozjely Nokiany na Fábce. Sice větší auto, ale jakmile jsem tuto zimu zastavil někde v kopci, tak pak byl problém. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Duben 2022 Sdílet Vloženo 3. Duben 2022 Před hodinou, Pawouk napsal: Jak jsem říkal, že na mě bylo drzé KESSY, tak včera bez upozornění zdechla baterka v klíči. Doma už jsem ani nezamknul auto. Viděl jsem, jak jsi při odjezdu zkoušel startovat😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.