Duben 2, 20223 r Bylo to dnes v Gutech fajn odpoledne. Rád jsem vás všechny viděl. Doufám že @Ondra16Vnakonec kopec při odjezdu zdolal.
Duben 2, 20223 r @stanmar Ja bych Te taky rad uvidel 🙂 Davno my sme se nevideli, a samozrejmne pokecali 🙂
Duben 2, 20223 r Vas legendarni Jaromir Jagr bude divat na final zapasu polskeho hokeja. Podivejte na odkaz https://niezalezna.pl/437037-final-polskiej-hokej-ligi-bedzie-obserwowal-legendarny-jaromir-jagr Upraveno Duben 2, 20223 r od TOMUS
Duben 2, 20223 r před 55 minutami, Malta napsal: To tam tak nasněžilo ještě po našem odjezdu, že problém pro letňáky?
Duben 2, 20223 r Cesta domů maras, z kopce jsem musel couvat (foceno ve spodní části kopce) a domů jsme jeli s @Obe jinudy😄
Duben 2, 20223 r před 2 hodinami, Malta napsal: To tam tak nasněžilo ještě po našem odjezdu, že problém pro letňáky? ono i zimáci se zapotily :)
Duben 2, 20223 r @Ondra16V tak se nakonec povedlo? nemohu si neodpustit :D Upraveno Duben 2, 20223 r od Bikes
Duben 2, 20223 r Díky všem za skvěly sraz, bylo to opravdu super! Cestou v Českém Těsíně jsem udelal male nakupy.
Duben 3, 20223 r https://www.autozive.cz/polsti-policiste-budou-jezdit-vykonnym-superbem/?utm_medium=kda&utm_source=kda&utm_campaign=kda
Duben 3, 20223 r @ExecutedDonut přesuneme se zde, ať to neplevelíme tam, kde se řeší srazy😂 Rád bych ti připomněl, že ty jsi mi zapomněl předat středovou pokličku na moje kola, kterou jsi mi nedal ani minule🙈😂
Duben 3, 20223 r před 12 hodinami, Bikes napsal: @Ondra16V tak se nakonec povedlo? nemohu si neodpustit :D Ha, fotka ze včerejšího srazu :D
Duben 3, 20223 r Jaj ale měl jsem ji sebou, sis neřekl :D Příští víkend asi pojedu do kopru/frýdku místku znovu, tak ti ji můžu hodit...
Duben 3, 20223 r Jeli jsme kolem dřevěného kostela, naštěstí docela brzo, tak z Gut to jelo docela dobře a sněhu na cestě moc nebylo. No v PL jsem se trochu zdržel a cestou zpět to na některých mostech už bylo docela kluzké a některá místa jsme raději projížděl pomaleji. Dojel jsem, ale doufám, že už to znovu testovat nebudu a očekávám teplé počasí :D
Duben 3, 20223 r Jak jsem říkal, že na mě bylo drzé KESSY, tak včera bez upozornění zdechla baterka v klíči. Doma už jsem ani nezamknul auto.
Duben 3, 20223 r @ExecutedDonut Štastný to člověk. Já musel včera neplánovaně zastavit v kopci. Opětovný rozjezd jsem už pak narozdíl od pawouka nedal. Po pár marných pokusech jsem musel sjet až zpátky k baště a znovu to do kopce pořádně rozjet. Pak se už povedlo. Opět mě to tak trochu utvrdilo v to, že Polarisy 5 asi žádný terno nebudou, když to porovnám s tím co projely/rozjely Nokiany na Fábce. Sice větší auto, ale jakmile jsem tuto zimu zastavil někde v kopci, tak pak byl problém.
Duben 3, 20223 r Před hodinou, Pawouk napsal: Jak jsem říkal, že na mě bylo drzé KESSY, tak včera bez upozornění zdechla baterka v klíči. Doma už jsem ani nezamknul auto. Viděl jsem, jak jsi při odjezdu zkoušel startovat😂
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.