Pawouk Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Malta najíždí na rétoriku mimibazaru, tzn. vyjadřuje se v množném čísle "...jsme řvali..." tys taky řval? Nebo jsi těch dítek koupal víc najednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filippatrik Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Malta najíždí na rétoriku mimibazaru, tzn. vyjadřuje se v množném čísle "...jsme řvali..." tys taky řval? Nebo jsi těch dítek koupal víc najednou? Snažil se prervat prcka a vzít mu tím jeho hlasitou slávu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 ... se budete divit, ale když naladím jeho vlnu, tak udiveně přestane, očkem mrkne, kdo si dovolil řvát jako on a většinou přestane tož chlapi, neberte mi tu radost z malého prcka ... si to fakt po těch letech zase užívám ... a jak mi bude smutno, až je teď v sobotu po třech týdnech odvezu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Tak si pořiď svýho, to je teď móda na starý kolena mimino, abys ho nemusel vracet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 no což o to, já bych do toho šel , ale moja už nechce ani slyšet ... nehledě na to, že při mým štěstí by to byla zase baba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Riskni to, možno budeš ako Božskej Kája. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Malej na 4,6 podle posledního vazeni , a též si řvem spolu , nas duet vzbudí i souseda a ten se přidá taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Mala uz ma asi 36 kilo a uz nerve ale my po ni bo nekdy co dela u toho rozum stoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 A počkej až bude v pubertě holka ... sekyru už maš připravenou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 No v puberte uz pomalu je malym krokem vzdyt uz je ji pomalu 12 Sekyru ne Staci vypnout internet a televizi to je lepsi nez nejaka sekera, ale nevylucuji ze ji mozna budu nekdy potrebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Internet a televize nepomůže, mobil a mobilní internet případně wifina od sousedů to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Ale kdepak mobilni int. nema a vsude kolem je to zakodovano. Mam otestovano ze to je nejvetsi trest. A vubec se nemusim namahat ji nejak nahanet s opaskem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Nemá interenet v telefonu jo? Tak to čumím, to tady u nás člověk vidí obdobně staré děcka s tabletem v ruce, sedět někde na patníku a facebukovat... Hruza, jsem celkem rád, že mě tato doma internetu ikdyž jen těsně, tak minula.. Za mě jsme teprve objevovali telefony, ještě si pamatuju jak jsem měl svůj první telefon bez antény Siemens M35i, to jsem byl někdo A nebo pak jsem si našetřil na telefon s foťákem Siemens MC60 a to vám byl luxus, sice na fotce nešlo poznat co to je rozlišení 352*288 pixelů, ale stejnak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 No v puberte uz pomalu je malym krokem vzdyt uz je ji pomalu 12 Sekyru ne Staci vypnout internet a televizi to je lepsi nez nejaka sekera, ale nevylucuji ze ji mozna budu nekdy potrebovat Mě spiše šlo o to obys měl čim chlapy odhanět ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Nemá interenet v telefonu jo? Tak to čumím, to tady u nás člověk vidí obdobně staré děcka s tabletem v ruce, sedět někde na patníku a facebukovat... Hruza, jsem celkem rád, že mě tato doma internetu ikdyž jen těsně, tak minula.. Za mě jsme teprve objevovali telefony, ještě si pamatuju jak jsem měl svůj první telefon bez antény Siemens M35i, to jsem byl někdo A nebo pak jsem si našetřil na telefon s foťákem Siemens MC60 a to vám byl luxus, sice na fotce nešlo poznat co to je rozlišení 352*288 pixelů, ale stejnak Ja měl prvni Ericsson GF 768 , fajny maly , v domě obřich cihel a vložek od alkatelu to byl bobek maly Displej to mělo , no mělo to šwst poliček po par kostiček , byl to luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 (editace) Jo to mi je jasne ale lepsi je basebalova palka se s tim lepe ohani Muj prvni mobil byl philips diga a potom prvni mobil co byl bez anteny nokia 3210 byla to uplne novinka a hned jsem ho chtel a vlastnil. Editováno: 11. Březen 2015, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 3210 ku mam furt v krabici pod posteli ,stejně jako obě 3310, jednu 3410 , jednu 3510i a radeji nebudu pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Taky je mam jeste nektere stare mobily doma. Jsem si kdysi kupoval same novinky a ted uz me to preslo tak se mi mobily nehromadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Ty ja to pak už pruběžně prodaval , ale par fajnych kousku mam furt, třeba nokii 7110 nebo E90 , 6310i, jo a 8600 luna, ta je sklenena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Me uz mobily tak nejak netahnou uz jsou hodne podobne jen se lisi vykonem. Galvi maly dotaz at to tam neplevelim wirerovi. Slo by udelat ta samolepka tech mimonu co maji dve a jedno oko Tak nejak jak to ma wirer ce cumi z toho okna ? Nejak nemuzu najit navrh jak by to asi vypdalo a za druhe nevim jak by to mamka pak vyrezala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Michale ta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Ano neco takoveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Tak bysme mohli Jirkovi nazančit že pro mě taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Tak tu jsem ted nasel na ebay. Se pokusim sehnat nejaky lepsi navrh ze pujdou videt vice. Oni se totiz i fajne smeji Bych to chtel na zadni sklo kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Hledej , ja chcu tež Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.