Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Kluci, není problém cokoliv vyrobit, když budu vědět co  :kol-28:  Pokud bude obrázek jak dával jozzi, tak to pujde bez problému překreslit do většího rozlišení a pak udělat téměř v jakémkoliv rozměru, klidně přes půlku auta  :D Také bych to chtěl na auto, ale už to od svojí zase slyším, že se chovám jak malé děcko  :D

Ale kaj decko ja jsem pubos furt. At si rika kazdy co chce. Oni totiz nemaji chybu. Kdo videl alepon jeden dil musel si je zamilovat :D V kufru mam za oknem plysovou ovecku shaum a v predu na palubce kyticku kyvajici a v pohode nic se nedeje. A mit jeste takovou samolepku mimonu je mit lepsi nez nejake ty tunningove.

• Autor

Mpje to taky moc neřeši , pro ni je zaklad ze to jezdi a o opicarny a servis se staram ja :D 

Zatim jsem nenasel dnes uz koncim a zitra opet budu hledat vim ze jsem videl fajnou a nejspise ten clovek si to delal sam. Tak to je prave ten problem v tom hledani.

• Autor

A nemaš fotku ? možna se to podaři překreslit :)

Michale, co jsem se tak narychlo dival po netu tak jich zrovna málo není  :kol-28: .. Viz TADY

Jozzi: Překreslit z fotky to pujde taky.

Jedna věc ze včerejška-si už jedu Ivecem z5 k firmě a u jedné dědiny chlápek stopoval a tak já vyřadil a začal zpomalovat.Borec natěšený že ho někdo vezme a já pak zařadil,ukázal jsem na něho :kol-47:  a jel jsem :D

škoda že se to nestalo dneska jak chcalo,bych zastavil a zeptal bych se jestli venku prší nebo jestli chce deštník :D

Jo to se pozná hned... Ale tak co, nějaký chlápek..  :D

To mi připomnělo jednu nálepku co jsem dělal kamarádovi:

FREEBLK.jpg

Umí anglicky? Tak to se nedivím, to je pak špatné  :D

to ne, ale věřím, že by si dala tu prácu si to nechat přeložit ... a asi by se mi těžko na takový obrázek vymýšlel nějaký rozumný text :kol-46:

• Autor

:D ale ta je velmi šikovná , to by moje chtěla furt :D

Ondro změn si prosimte písmo no v tapatalku na WM mi to háže nějaké blede modre

kua chlapi, už si připadnu jak indiánská babička ... Sebulu mám v takovém tom vibračním lehátku, nohou šlapu jak na kolovrátku aby se houpal, boo jak přestanu, už mrčí a zároveň píšu příspěvky sem

si neviděl klasiku ... Jára Cimrman ležící spící? Žádná žarovka a Edison, ale vymyslel je Jára a říkalo se jim járovky :kol-28:

• Autor

Odněkud to znám , ale můj má raději moji ruku , se mi na ni vyvali a zvesela si pobrukuje :D

Jarovky neprisly :( mikrofon nepřišel ba ani kamera nepřišla , ale nějaké dupacky co noha obednavala před dvěma tydnama jo tak ty už postak donesl :D

Aha, tak to si moje sklerotická hlava nepamatuje, bo je zahlcena přílišným množstvím všelijakých informací. :kol-26:

no nic zatím máš čas :kol-28: , bo zatí nemám ještě posháněné všechny konektory pro rádio ... dá to díky globalizaci prácu :kol-46:

• Autor

Já mel za to ze stačí jeden most , popravde nemít taky bordel v garáži tak i ten by se našel :D jednou to pritahnul benik z křiku :D

zprvu jsem si to myslel také, ovšem čím víc jsem do toho hloubal, tím více úskalí to mělo, ovšem výhodou je, že jsou to všechno výrobky naší (myšleno celosvětově) firmy, jen to chce více času to vše poshánět :kol-28: , ale ten zatím mám

• Autor

To já kdybych chtěl koncový produkt vyrobku moji firmy ... Moment Ten vlastně mam :D ten ma víceméně každý a ani si to neuvědomuje :D

• Autor

Energie :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.