Lupen_cz Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Někdy mně(i ty za mnou) FA umí opravdu vystrašit :-). můj Front Assistat-video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Jj na tohle je docela háklivej, stačí dřív vybočit a je klid, koukám ČB okružní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 jj, táto situácia je pre FA tutovka.. treba sa naučiť robiť väčšie odstupy od odbočujúcich áut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 prave vcera som sa ponahlal a obchadzal som tesne auto odbocujuce vlavo... cakal som na FA a uplne ticho... dal by som krk na to ze zatrubi na mna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 (editace) V tomto je FA nevyspytatelný nevyzpytatelný, ale u odbočujících aut "řve" vcelku pravidelně.... Editováno: 4. Březen 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 -nevyzpytatelný -tvl. to je čeština Na mě v těchto situacích taky pípne, ale že by brzdil, se mi ještě nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 (editace) Stane se, holt ani já nejsem dokonalý a jsem pouze člověk (aspoň doufám ) Editováno: 4. Březen 2018, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Teda... skoly nemam ... ale co na tom nevyzpytatelny bylo spatne? Vzdyt to napsal dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Měl tam S místo Z. No nic stane se i v lepších rodinách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Jj... bral jsem galaxyho prispevek jako citaci ... ne uz jako opravenou verzi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 před 4 hodinami, brrrrm napsal: jj, táto situácia je pre FA tutovka.. treba sa naučiť robiť väčšie odstupy od odbočujúcich áut.. Rozestup se mi zdál docela v pořádku.Ale je pravda, že jsem mohl přibrzdit, když odbočoval. Já ale nesundal ani nohu z plynu a to byla chyba. před 3 hodinami, ronskispeed napsal: prave vcera som sa ponahlal a obchadzal som tesne auto odbocujuce vlavo... cakal som na FA a uplne ticho... dal by som krk na to ze zatrubi na mna... Hodně záleží na rozdílu rychlostí obou aut. Když na to teď zpětně koukám, tak kdybych jel těch 50, což je tam max. povolená rychlost, tak to třeba jen pípne, možná ani to ne. před 2 hodinami, Galaxy64 napsal: Na mě v těchto situacích taky pípne, ale že by brzdil, se mi ještě nestalo. Původně jsem si myslel, že FA jen pomáhá při brzdění (např. rychlejším a intenzivnějším brzděním). Nevěděl jsem, že může dupnout na brzdu, i když mám nohu na plynovém pedálu. Už dříve jsem v některých situacích očekával, že by mohl alespoň pípnout a on nic. Mně to taky docela překvapilo, ale dobře mi tak a je to ponaučení pro příště. Dodávka co se za mnou lepila, se snad taky trochu ponaučí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 @Lupen_cz minule mi v podobnej situácii FA pišťal aj keď som mal nohu na brzde a jemne som pribrzďoval.. čiže noha na plyne/brzde podľa mňa nemala na toto vplyv.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Nemá, stejně tak tempomat si umí FA vypnout ještě předtím než začně brzdit a pak ho zase zapne, jak nebezpečí zmizí (teda minimálně pokud nešáhne na brzdy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 před 18 hodinami, Lupen_cz napsal: Někdy mně(i ty za mnou) FA umí opravdu vystrašit :-). můj Front Assistat-video Tohle je tvoje chyba, přibližoval ses hodně rychle, zřejmě jsi stál na plynu. Bohatě stačí když sundáš nohu z plynu a malinko brnkneš na brzdu a FA ti dá pokoj, max pípne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 (editace) V 4. 3. 2018 na 13:41, Lupen_cz napsal: Někdy mně(i ty za mnou) FA umí opravdu vystrašit :-). můj Front Assistat-video Co to tam v pozadi hra za progressive? rychlost nerychlost... viem kedy mi FA zvykne zapipat a hovorim, ze dal by som krk na to, ze prave to bola spominana situacia. Editováno: 5. Březen 2018, autor: ronskispeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 (editace) jo, na tohle FA reaguje... jeste jak si ten pred tebou trochu najel a zvetsil plochu... bez plynu by ti na brzdy nesel, jenom zapiskal... jsem mel nedavno neco podobneho, jen borec odbocoval doleva, kde jsem to necekal... navic to byla takova ta akce "hmm, asi jeste nee....nebo ze by?....kua!!! tady je to! brzda, tocim, blinkr, vsichni se poserte!" Editováno: 8. Březen 2018, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Tenhle to udělal správně jako první se dává blinkr a až potom se brzdí. Jsou ale i borci co se najednou rozhodnou, že by vlastně mohli i odbočit a začnou brzdit aniž by dali blinkr a to FA opravdu nezná přítele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Jj, to byl ten muj pripad. Mimochodem reci typu, ze ten za mnou si asi musel menit plinku. Co jako? Kdyz se nekomu lepim na prdel, tak musim pocitat se vsim. Cumet pred sebe, pripadne jeste pred toho pred sebou a mit pul nohy na brzde. Zadny "ja to necekal"... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 Když vím že ten předemnou bude odbočovat tak minimálně sundám nohu z plynu a FA si pípne, pokud jede někdo blízko zamnou tak ze zkušenosti vím, že toho co jede před námi pořádně nevidí, proto lehce polechtám brzdu abych toho zamnou upozornil že se něco děje a má se taky připravit brzdit. Pokud je ten předemnou nebo i ten zamnou debil tak holt ať se třeba poserou ale nikdo nemá věšteckou kouli co se chystají během vteřiny udělat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Tak tuto zimu mi FA prvy krat zahlasil, ze nieje k dispozicii. Po vystupeni som sa nestacil cudovat z narazniku trcali cencule priamo pred radarom :-). Toto nedokaze odstranit ani vyhrievanie FA , ktore , ako som zistil mam (hreje celkom intenzivne). Za mna s FA absolutna spokojnost. Inac aj mne obcas pipne, ked ten predomnou odbocuje, ale vzdy to doteraz bolo opravnene, proste s bezpecnostneho hladiska clovek musi spomalit , obcas aj pribrzdit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Cencule jsou rampouchy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Ano, jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 před 25 minutami, camarena napsal: Tak tuto zimu mi FA prvy krat zahlasil, ze nieje k dispozicii. Po vystupeni som sa nestacil cudovat z narazniku trcali cencule priamo pred radarom :-). Toto nedokaze odstranit ani vyhrievanie FA , ktore , ako som zistil mam (hreje celkom intenzivne). Za mna s FA absolutna spokojnost. Inac aj mne obcas pipne, ked ten predomnou odbocuje, ale vzdy to doteraz bolo opravnene, proste s bezpecnostneho hladiska clovek musi spomalit , obcas aj pribrzdit ... Takze FL uz ma vyhrev FA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 ja mam MR 2016 rok vyroby leto 2015, takze uz davno pred FL :-) Jo jo cencule su rampouchy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Jako první se to řešilo u mého auta, mám MR17 a když se pak přidali ostatní, vypadá to že u Fabie má FA výhřev už od začátku. Bohužel vyšší modely s radarem v masce vyhřívanou krytku nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.