Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám takový problém pujčil jsem auto kamarádovi na 3 dny a od té doby převodovka řadí furt kolem 2000 otáček a auto je takový mdlý na pokyn plynu jako v nějakým ekonomickým módu. A když přidám víc plynu tak to zase podřadí o 3 stupně z motoru zahřmí a letím dopředu ale zase moc. Kamaráda jsem se ptal co stím dělal tak že nic jen jezdil aby mu to nevzalo náhodou litr na víc. Nevíte co s tím dá se resetovat dsg na normální styl jízdy a odezvu plynu?

Upraveno od LadaT

• Autor

Pomohlo díky. Zkusil jsem vzít auto na okresky a zajezdit si trochu a už je to zase normální i ta spotřeba.Děkuju.

jj , treba to rozjazdiť ako človek

Az takove nesmysly mam v aute:-))) a ja si myslel ze je to pitomej vergl:-)

• 2 měsíce později...

Hoši při podřazování(DSG) nejvíc z 3 na 2 to cvakne.Čím to muže být?setrvák vyměněný...myslím si že možná hřídel unašeče dvouspojky.Co myslíte?nebo je to normální???

rok výroby ? zotrvák vymenený a skontrolované ozubenie na spojke ? 

Rok 8.2009 setrvak nový a to ozubení pravě nevim..řikali že bylo v pořadku ale je to ten samý servis co mě dělal ty rozvody...na kolik vyjde to nové ozubení?cca asi???

zmeniť servis

Ano přesně tak...

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!

• 2 týdny později...

Vcera se mi stala uz po druhe za dobu co mam superba stejna vec. Jel sem se zarazenym D a pripravoval se na predjeti s tim ze jsem chtel podradit padlem pod volantem ve chvili kdy jsem pridaval plyn tak jsem cvaknul padlo aby ze 4 prehodil na 3 ale v ten samy okamzik prevodovka podle me zacla zarid ze 4 na 5 jelikoz jsem nemel plyn nejak extra stlaceny. No auto nepreradilo ani na 5 ani na 3 nechalo tam 4 ku ale byla tam tak 2 vterinova prodleva v tahu a vydalo to dost nepekny rachtavy zvuk. Potom behem jizdy vse ok, diagnostika taky. Stalo se jiz nekomu?

klasika, proč myslíš že nemám rád DSG? a co jinak millers oil, poznal si velký rozdíl? :D

No urcite to udelalo proto ze nemas rad DSG. Jako kazdy stroj bude mit slabiny ale neverim ze slabina se projevi kovovym zaskripanim ktery slysim v kabine dost hlasite, prirovnal bych to jako bych nasilu narval v manualu rychlost bez spojky.

Olej jsem menil nedavno uz druha davka, nizsi spotreba o 0,4 l , a hlavne nizsi kourivost nez s castrolem a nemam zasvinene tak koncovky jak jsem mel.

Pádla nemám, ale když chci předjíždět, házím S a pohoda.

mno já věčně sám řadím, protože to je pro mě ideální...

Ja jezdim hlavne na D:-) automata jsem chtel proto abych se o to nemusel starat:-) esko moc rve:-)

• 6 měsíců později...

Hoši někdy se mě stane že cca při 130km šlapnu na plyn a nic se nestane.Přišlapnu víc,podřadí ale docela brutalně s cuknutím...je to normální rozmar DSG??(nová dvouhmota + spojky + adaptace)

A podřadí o 1 nebo 2 rychlosti?

někdy o jeden někdy o dva..podle toho jak moc na to dupnu ale neděla to pokažde...jinak řadí lehce ale prostě někdy kopne...možná to tak má dělat.Na režim S to řadí tak brutalnějc (to je ale normalní)ale na to D....no nevim...co mysliš???

Je to tak normalni :)

• 1 rok později...

Ahoj, mám menší problém ze 4 na 3 když podřazuje tak v tom lupne. Neví někdo příčinu???

• 6 měsíců později...

Zdar chlapi,

mám dotaz k převodovce DSG u svého Supa 3.6 V6. Při zařazení 6 rychlosti začne auto respekt.převodovka podivně hučet. Jinak to nedělá...poradí někdo co s tím? Dík!

• 2 měsíce později...

nejake informacie o poruchach dsg...

prevodovky-sixta. cz

• 5 měsíců později...

Zdarec,začala mi zlobit převodovka,asi 3x se mi stalo že mi z maxidotu zmizelo ukazatel rychlostniho stupne a jakoby vypadla rychlost..po chcipnuti a znovu nastartování vše ok..obcas to lehce cukne ale nic extra Vag mi vypsal tyto zavady:

17252-Tlak v prevodovce :Adaptace na doraz

P0868- 001 horní mezní hodnota překročena- Sporadicka 

19143-Nesmyslny průběh řazení převodovka

P2711- 005- žádné nebo špatne základní nastaveni/přizpůsobení- sporadicka 

18243-Tlakovy regulační ventil 5 (N217): zkrat na plus

P1835- 000 ------- sporadicka

Je to na výměnu mechatroniky?Nebo olej v prevodovce?Zajímalo by mě jestli se s tim uz někdo setkal a jak řešil opravu..dekuju za rady.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.